soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
ναι. κ' επειδή την εγκατέλειψα τη βάζω nick name για να μη ξεχνιέμαιπολυ πιθανο...εισαι απο σουδα?
ναι. κ' επειδή την εγκατέλειψα τη βάζω nick name για να μη ξεχνιέμαιπολυ πιθανο...εισαι απο σουδα?
κ εγω συμφωνω μαζι σου...ισως μαλιστα κ για μενα φταιει ο στρατος....To camping ηλικίες δεν κοιτά... ή σου αρέσει ή δεν σου αρέσει... τέλος...
Εγώ προσωπικά το αγροτικό μου το έκανα στο στρατό και ευχαριστώ δεν θα πάρω...
Γούστα βέβαια είναι αυτά αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σώνει και καλά πρέπει να ταλαιπορηθώ για να βρεθώ κοντά στην φύση... αν έχω ένα απλό δωμάτιο δίπλα στην παραλία με τουαλέτα και ντουζ και δεν με τρώει η άμμος και ο ήλιος απολαμβάνω λιγότερο την φύση από κάποιον που κάνει κάμπινγκ;;
Όλη την μέρα δίπλα στην θάλασσα θα είμαι, απλά θα πάω τουαλέτα σαν άνθρωπος και το βράδυ θα κάνω το μπάνιο μου να φύγει το αλάτι από πάνω μου... αυτή την μικρή απορία έχω χωρίς βέβαια να σημαίνει οτι θα γίνω γούστο του καθενός...
Δηλαδή σε οργανωμένο κάμπινγκ δεν υπάρχουν ντουζιέρες, τουαλέτες , μαγαζάκια κ.λ.π?Για μένα η διαφορά είναι πως στη μια περίπτωση είσαι μέσα σε ένα κτίσμα, που κάποιος έχει χτίσει και συνήθως δίπλα έχει και άλλα κτίσματα και γενικά έχει παρέμβει ο άνθρωπος. Από την άλλη στο camping είσαι μακριά από κάθε ανάπτυξη και πολιτισμό. Είσαι εσύ και η φύση. Κανείς δεν έκοψε δέντρα ή έριξε μπετόν για να φτιάξει δωμάτιο. Το μόνο που σε χωρίζει από τη φύση είναι ένα κομμάτι πανί, που όταν φύγεις θα το πάρεις μαζί σου και το μέρος θα μείνει όπως το βρήκες και όπως ήταν πάντα, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι.