• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ταξίδι μόνος ή μόνη??

Señor_Nada

Member
Μηνύματα
1.718
Likes
9.587
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Αποφάσισα να το ξανά κάνω τώρα άμεσα οπότε έχετε να προτείνετε κάνα τιπ ώστε να κυλίσει πιο καλά (όσο γίνεται) χωρίς τη ρουτίνα που μας πιάνει όταν είμαστε τελείως μόνοι εκδρομή?
Το app meetup το γνωρίζεις; Βρίσκεις εύκολα πράγματα όλες τις μέρες από ποτά, συναυλίες μέχρι εκδρομές. Είναι πολύ εύκολο και να γνωρίσεις κόσμο.
 

psilos3

Member
Μηνύματα
7.068
Likes
55.884
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αποφάσισα να το ξανά κάνω τώρα άμεσα οπότε έχετε να προτείνετε κάνα τιπ ώστε να κυλίσει πιο καλά (όσο γίνεται) χωρίς τη ρουτίνα που μας πιάνει όταν είμαστε τελείως μόνοι εκδρομή?
Μάλλον θα πάω προς Σκανδιναβία πιθανώς και σε 2 ή 3 χώρες, χρόνος ταξιδιού 8-10 ημέρες
Ίσως απλά να ελαττώσεις τις ημέρες αν το βλέπεις σαν ρουτίνα; Προσωπικά δε μου έχει τύχει σε σόλο ταξίδι, ωστόσο μπορώ να καταλάβω πως το λες. Ίσως θα ήταν πιο χρήσιμο να βρεις κάτι πιο βολικό σε μέρες, αν και με αυτή την αλλαγή εικονών δε νομίζω πως θα βαρεθείς, εκτός αν δε σ' αρέσει το περπάτημα ή η συνεχής περιήγηση όπως σοφά είπε ο @Robert

Θεωρώ πως ο χρόνος που κερδίζουμε στα μεμονωμένα ταξίδια είναι πολλές φορές ευλογία, φτιάχνοντας το πρόγραμμα μας όπως θέλουμε δίχως εξαρτήσεις από παρέα. Ίσως αν το δεις λίγο έτσι, αλλάξεις και τον τρόπο προσέγγισης του ταξιδιού να σου βγει πολύ καλύτερα.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.000
Μηνύματα
922.963
Μέλη
39.712
Νεότερο μέλος
Teo46

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom