• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δωμάτιο ή σκηνή

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
το camping είναι μέχρι τα 20-25 μετά θέλεις την άνεσή σου;) κι άμα γίνεις 50+ με γυναίκα και παιδιά παίρνεις και την πεθερά σου μαζί και γυρίζεις κάτι σε ελληνική ταινία:D

tai

Member
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
Κάνω κάμπινγκ σαν 25αρις οικογενειάρχης, απο το 84!

τα παιδιά μου γνώρισαν την σκηνή στα 2-3 χρόνια τους!

Απο "ελεύθερο" (ύπνο σε παράλια με μονο τον υπνόσακο) για 10 μέρες απο νησί σε νησί,
μέχρι "οργανωμένο" με σκηνή 3 "δωματίων" 6χ6 για 3 μήνες.

Κάποια χρονιά δοκιμάσαμε μετα απο χρόνια το δωμάτιο (για να δούμε πως είναι σε πιο μεγάλη ηλικία)
Απογοήτευση!!!
περισσότερο θόρυβο είχαμε εκει απο το κάμπινγκ
πολύ ζέστη!!

και κουνούπιιιι!!!

πολύ κουνούπι!!

στην σκηνή δεν με έχουν τσιμπήσει κουνούπια σχεδόν ποτέ!
Υπαίτια η σήτα και το λιγότερο φως?? ίσως, αλλά σχεδόν καθόλου!
τωρα για ανέσεις.
φουσκωτό στρώμα 15 πόντους υψος απο το έδαφος και εξομαλύνει όλες της ανωμαλίες.
φουσκωτό μαξιλάρι (οσο το θες) για ανετώτατο υπνο
σκηνή με υψος 190 για να ντινεσε όρθια με άνεση
σπαστή πολυθρόνα
ισοθερμικό παγούρι
μικροσυσκευές υγραερίου (για φως καφε μεχρι και μαγείρεμα)
αιώρα!!!
και πες μου μετα για αβολα και δύσκολα:bleh:
δεν θελει κοπο θελει τροπο!!
Α!!
και όλα αυτα επανω σε μια μηχανή!!!
αν παρω το αυτοκίνητο θα μεταφερω το σπίτι μου:lol:

το κάμπινγκ εχει εκτος απο την επαφή με την φύση ενα καλό (?) δεν φεύγεις να πας για μπάνιο:roll:

εισαι ΟΛΗ την μερα στο μπανιο:clap: (Εκτος αμα πας σε αλλη παραλία)

και μολις σκοτεινιάσει,
μπανακι (+πιστολάκι για τα θηλυκά) και μπαράκια:D

Τωρα για εξωτερικό δεν ξέρω. Θα σας πω τον Σεπτέμβρη που θα γυρίσω

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
...οργανωμενα καμπιγκ δεν υπαρχουν παντου και το ελευθερο εχει αρκετους κινδυνους και περιπετειες....και ολα ενταξει αντεχεται για μια η δυο εβδομαδες αλλα ο μηνας δεν βγαινει βρε παιδακι μου..εγω μετα απο 45 μερες σκηνη στη Ινδια εφυγα και εγκαταλειψα τα παντα εκει ξανοντας ορκο ποτε μα ποτε στη ζωη μου πια σκηνη...αλλα το επομενο χρονο αγορασα απο τη αρχη τον εξοπλισμο και τωρα κανω μισο ταξιδι στη χλιδα και μισο στη πλεμπα:bleh::bleh::haha::haha::haha:

tihuana

Member
Επόμενο Ταξίδι
ισπανια
Ταξίδι-Όνειρο
λατινικη αμερικη
Εγω ειμαι φαν του ελευθερου καμπινγκ.Σε οργανωμενο πηγα μια δυο φορες και δεν περασα καλα.Πολλα χρονια κανω ελευθερο καμπινγκ και απο οταν απεκτησα και πιτσιρικια συνεχιζουμε να πηγαινουμε.(Στα παιδια αρεσει παρα πολυ η ολη φαση ελευθεριας).

Στο ελευθερο βεβαια παμε σε μερη που ειτε εχουμε ξαναπαει ειτε εχουμε πληροφοριες απο αλλους .Υπαρχουν ακομα αρκετα μερη που μπορει κανεις να κανει ελευθερο καμπινγκ και με σχετικες ανεσεις.

Φυσικα αυτο που εχει σημασια ειναι να κανει κανεις αυτο που τον κανει να νιωθει ωραια.(Καλο ειναι παντως να δοκιμαζουμε νεες συνθηκες ...το αποτελεσμα μπορει να μας αφησει εκπληκτους).;)

tai

Member
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
λεω ....................
αμα βρω κατι καλό..............
θα εχω την σκηνη μαζί...
και βλέπουμε:roll:

tai

Member
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
θα κανω βολτα τον Αυγουστο γυρω γυρω στης Άλπεις
καθε βράδι θα κοιμαμε αλλου
αν βρω λοιπόν κατι που να μου κανει κλικ (λίμνη πχ), ναι θα στήσω σκηνή
ειδάλλως hotel

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Νομιζω οτι εχεις δικιο. Ξερει κανεις μερη που μπορει να κανει κανεις καμπινγκ χωρις να φερνουν το χωροφυλακα;

Ερση, όταν θα ερθεις στη Κρήτη θα σου πω που να πας. Πηγαίνω κάθε χρόνο δεν μ' ενόχλησαν ποτέ. Παραλία πρώτη!!!!!!!!

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Έρση μήπως οι φωνές είχαν αυτό το στόχο,να περιορίσουν το κόσμο στα δωμάτια;

έκανα μια διαδρομή με ΙΧ στην ηπειρωτική νότιο Γαλλία, ( Τουλούζη), και σε κάθε χωριό υπήρχαν πινακίδες με camping ιδιωτικά ή δημόσια με πολύ καλές τιμές. Πελάτες Γάλλοι κυριως που έκαναν τουρισμό στην ενδόχωρα και που δεν είχαν τη δυνατότητα νε μείνουν σε ξενοδοχείο.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ερση, όταν θα ερθεις στη Κρήτη θα σου πω που να πας. Πηγαίνω κάθε χρόνο δεν μ' ενόχλησαν ποτέ. Παραλία πρώτη!!!!!!!!
Ευχαριστω σουδιανε,:clap: ισως φετος κατηφορισουμε στα μερη σας οποτε θα μου τα πειτε ολα οι κρητικοι του forum! :D

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
κι εγω με μεγαλη παραια απο τα 17 ΚΑΘΕ σκ σε καποια παραλια με σκηνες μουσικες φωτιες,κρασι και οτι αλλο χρειαζετε για αξεχαστες εμπειριες!!!εδω και 3-4 χρονια εχουν σταματησει αυτα περισσοτερο λογο ελαχιστου ελευθερου χρονου και αναγκη περισσοτερο για ξεκουραση απ οτι χαβαλε.μοναδικη φορα σε οργανωμενο στη χαλκιδικη απ τις πιο αξεχαστες διακοπες!μου λειπει παρα πολυ!δε συγκρινετε η φαση με το πιο χλιδατο hotel!!!κριμα ομως και οι παραιες αλλαζουν και οι προτεραιοτητες και οι αναγκες και μωρακια ερχονται σιγα σιγα στην παραια και αλλαζουν τα πραγματα.
νομιζω οτι το camping αν δεν το κανεις στην ωρα του δυσκολα το ξεκινας μετα τα 25-30.συνηθως τοτε το σταματας:(

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom