turms
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΔΝΤ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκι στην Παταγονια
βασικα ειμαι υπερ της απαγορεψης του ελευθερου καμπινγκ γενικα...ας επιτρεπεται σε συγκεκριμενους χωρους...για αυτο το ειπα αυτο...οταν βαζεις την σκηνη καταλαμβανεις εναν χωρο ως προσωπικο σου...το οποιο κατα την αποψη μου ειναι λαθος...σιγουρα εσυ που θα πας ως την Δρακολιμνη, σεβεσαι το περιβαλλον...δεν θα αφησεις σκουπιδια, δεν θα κανεις ζημια, δεν θα βαλεις φωτια...αλλα η εικονα μια παραλιας που στο τελος γινεται ενα μεγαλο καμπινγκ, απλα χωρις τουαλετες κ ντουζ, δεν μου καθεται ωραια...
κατα τα αλλα εχεις δκιο...οσο για το αν προσεχουν την καθαριοτητα αυτοι που κανουν ελευθερο, προς θεου δεν κατηγορω κανεναν εδω μεσα...
αλλα απο την εμπειρια μου βλεπω οτι πολλοι δεν το κανουν...εχω πετυχει πολλες περιπτωσεις που οταν φευγουν οι "κατασκηνωτες" η κατασταση θυμιζει συναυλια των Iron Maiden απο πισω...σκουπιδια, κουτακια μπυρας, καρβουνα, κλπ κλπ
κατα τα αλλα εχεις δκιο...οσο για το αν προσεχουν την καθαριοτητα αυτοι που κανουν ελευθερο, προς θεου δεν κατηγορω κανεναν εδω μεσα...
αλλα απο την εμπειρια μου βλεπω οτι πολλοι δεν το κανουν...εχω πετυχει πολλες περιπτωσεις που οταν φευγουν οι "κατασκηνωτες" η κατασταση θυμιζει συναυλια των Iron Maiden απο πισω...σκουπιδια, κουτακια μπυρας, καρβουνα, κλπ κλπ