• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δωμάτιο ή σκηνή

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
δεν ειμαι η kate του λοστ.
.:bleh::bleh:[/quote]

Αυτο υπεθεσα κι εγω κοριτσι!
Ακου και μενα που τα περασα τα 25 απο 27 χρονια της ζωης μου σε ελευθερο καμπινγκ. Πρεπει να το γουσταρεις πολυ το καμπινγκ για να το κανεις αλλιως ταλαιπωρεις κι εσενα και τους υπολοιπους! Και μην ακους τους αντρες! Οπως ξερεις εχουν πολυ λιγοτερες αναγκες στην φυση απο εμας!:lol::lol:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Αυτο υπεθεσα κι εγω κοριτσι!
Ακου και μενα που τα περασα τα 25 απο 27 χρονια της ζωης μου σε ελευθερο καμπινγκ. Πρεπει να το γουσταρεις πολυ το καμπινγκ για να το κανεις αλλιως ταλαιπωρεις κι εσενα και τους υπολοιπους! Και μην ακους τους αντρες! Οπως ξερεις εχουν πολυ λιγοτερες αναγκες στην φυση απο εμας!:lol::lol:[/quote]

χαχαχα!!!συμφωνουμε απολυτα!!!:lol::lol::lol:!!!
εγω θελω να το δοκιμασω μια φορα, ετσι για την εμπειρια!
και οταν το τολμησω θα ειναι ή στην ελαφονησο(μου αρεσε ετσι οπως το ειδα το καμπινγκ) ή στην ευβοια!

Christian

Member
[/quote]χαχαχα!!!συμφωνουμε απολυτα!!!:lol::lol::lol:!!!
εγω θελω να το δοκιμασω μια φορα, ετσι για την εμπειρια!
και οταν το τολμησω θα ειναι ή στην ελαφονησο(μου αρεσε ετσι οπως το ειδα το καμπινγκ) ή στην ευβοια![/quote]

latina βλέπω μετά το Marlen να το γυρνάς στο Kate :haha::haha::haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το κακό με τα οργανωμένα είναι ότι οι σκηνές είναι πλάϊ πλάϊ. Α κάποιος είναι φασαριόζος ή αλαφροΐσκιωτος θα υπάρξει πρόβλημα.
Συμφωνω απολυτως! Ετσι και εγω παλια εκανα ελευθερο καμπινγκ μονο. Τωρα πια ομως οι επιλογες που να στησεις τη σκηνη και να μην ερθουν να σου φωναξουν ειναι πολυ περιορισμενες, οποτε εχω περιοριστει στα δωματια.

Christian

Member
Συμφωνω απολυτως! Ετσι και εγω παλια εκανα ελευθερο καμπινγκ μονο. Τωρα πια ομως οι επιλογες που να στησεις τη σκηνη και να μην ερθουν να σου φωναξουν ειναι πολυ περιορισμενες, οποτε εχω περιοριστει στα δωματια.
Έρση μήπως οι φωνές είχαν αυτό το στόχο,να περιορίσουν το κόσμο στα δωμάτια;

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ποιά σκηνή????
εμένα μου αρέσει μόνο το δωμάτιο,με την προυπόθεση να είναι λευκό!!
επειδή στα ταξίδια μου ταλαιπωρώ πολύ το κορμί μου,θέλω οπωσδήποτε την άνεση ενός καθαρού λευκού δωματίου,ζεστά νερά και καλό στρώμα...τώρα άν έχει μερικούς απο τους φίλους μου όπως σκορπιούς,αράχνες,σαυρίτσες κλπ,κανένα πρόβλημα!!!! μιά χαρά κοιμάμαι με τους μικρούς μου φίλους...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Νομιζω οτι εχεις δικιο. Ξερει κανεις μερη που μπορει να κανει κανεις καμπινγκ χωρις να φερνουν το χωροφυλακα;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
ποιά σκηνή????
εμένα μου αρέσει μόνο το δωμάτιο,με την προυπόθεση να είναι λευκό!!
Προσεχε Ρενατα μου! Οτι λες μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον σου! Λευκα δωματια, μπλουζες που να δενουν σταυρωτα στην πλατη, δεν ειναι πραγματα αυτα! :bleh:

stellina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
καμπινγκ μικρη με τους γονεις σχεδον καθε χρονο! μετα απο πολλα χρονια το ξαναδοκιμασα με το φιλο μου περσι στην κεφαλλονια σε οργανωμενο καμπινγκ κ ήταν απιστευτα! νομιζω ότι φαινεται περισσοτερη ταλαιπωρία απ οτι ειναι...εννοω, ουτε πιαστηκε η πλατη μας, ουτε εντομα κατεκλυσαν τη σκηνη:bleh:, να φανταστειτε ότι αποφασισαμε να το κανουμε οσο πιο συχνα μπορουμε! ήταν σαν να ενιωσα περισσοτερο την εννοια των διακοπων μενοντας σε σκηνη!:lol:

oliv

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.ΥΟΡΚΗ
Οταν ημουν παιδι κι εγω γυρω, στα 20κατι δοκιμασα για 15 ημερες καμπινγ οργανωμενο κι ελευθερο...ο φιλος μου ηταν λατρης, σκηνες στησιμο ξεστισημο κλπ...
Εμενα δεν με ενθουσιασε ουτε περασα κι ασχημα αλλα απο τοτε δεν επιθυμω να το επαναλαβω... σαν εμπειρια καλο ηταν αλλα ως εκει...

rethimno01

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγράδι, Μουσείο Τέσλα
Έρση μήπως οι φωνές είχαν αυτό το στόχο,να περιορίσουν το κόσμο στα δωμάτια;
Ναι!!! Ναι!!! Ναι!!!! Έτσι είναι όπως τα λες. Προσπαθούν να υποχρεώσουν τον κόσμο να πληρώσει τα $@#$#@$@ τα δωμάτια τους. Κερατάδες!!!

Νομιζω οτι εχεις δικιο. Ξερει κανεις μερη που μπορει να κανει κανεις καμπινγκ χωρις να φερνουν το χωροφυλακα;
Να υποθέσω λίγο μακριά από ενοικιαζόμενα και ξενοδοχεία. Επίσης, δεν θα συνιστούσα δημοφιλείς προορισμούς για κυνήγι. Το Δασαρχείο ψάχνοντας λαθροκυνηγούς μπορεί να βρει τον κατασκηνωτή.

Δες και το παρακάτω (χθες το ανακάλυψα).
Camping in Greece | E-CAMPING forum | the absolute camping guide in Greece! - Ξ—ΞŸΞœΞ•

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom