alma
Member
Μου έκανε εντύπωση γιατί πουθενά αλλού(πλην κάποιων μερών της Γαλλίας)δεν έχω δει τέτοια αγένεια από τόσο κόσμο μαζεμένα.Ούτε εντός Ευρώπης,ούτε εκτός.Στο Βερολίνο έχω δει όλη την γκάμα των συμπεριφορών. Από ευγενέστατους ως για πολύ ξύλο.
Αλλά πραγματικά, όπως τα λες, οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Δρέσδης ήταν τρομερά αγενείς σε όλους τους τομείς! Από τους συναδέρφους στο τοπικό πανεπιστήμιο και την φαρμακοποιό που χρειάστηκα κάποια στιγμή μέχρι τους υπαλλήλους στην εστίαση και στα μουσεία δεν έχω να θυμάμαι τίποτα καλό.
Κ όταν το συζήτησα με κάτι φίλους Άγγλους που έχουν πάει σχεδόν σε όλο τον κόσμο,(κ πάνε κ μένουν κιόλας παντού,μπορεί να ταξιδεύουν πάνω από 1 χρόνο συνεχόμενο)μου είπαν: "Oι πιο αγενείς ντόπιοι είναι σε Γαλλία,Γερμανία,σιγά δεν το ήξερες;" Πως είναι αυτονόητο κ καλά.Κ νόμιζα πως το έλεγαν από προκατάληψη. Αλλά μετά που το συζήτησα κ με άλλους πολυταξιδεμένους μου είπαν τα ίδια.
Κ ειδικά τη φράση που λέει η @Evi_Stav " No English! This is Germany" ....λες κ είναι μαγνητοφωνημένη ...Μας έλεγαν ακριβώς την ίδια.