chrisbd
Member
Εχετε καταλάβει ότι δεν μιλάμε για μπύρες ετσίίί..
Αμφιβάλλω ότι κάποιοι κατανοούν γιατί σύγκριση μιλάμε....Εχετε καταλάβει ότι δεν μιλάμε για μπύρες ετσίίί..
Αν μιλούσαμε για μπύρες θα ήμασταν ήδη 100-0, τι να λέμε.Εχετε καταλάβει ότι δεν μιλάμε για μπύρες ετσίίί..
Αυτό πάλι είναι ζήτημα σε όλα τα war, τύπου «δεν έχω πάει εκει αλλά ψηφίζω τό άλλο που 'χω πάει». Πως γίνεται να χει κάποιος άποψη;Όπου αν αφαιρέσεις όσους κατά δήλωσή τους δεν έχουν πάει στην Πράγα το προφανές γίνεται μειοψηφία...
Μητέρα όλων των μαχώνΟ αγώνας φαινόταν από την αρχή ότι ήταν άνισος. Απέναντι στη Θαλασσοκράτειρα ταιριάζει μια Φλωρεντία. Από τις δύο αυτές πόλεις ξεκίνησε ταυτόχρονα σχεδόν η Αναγέννηση και ο ανταγωνισμός τους, στο ποια θα δημιουργήσει τα καλλίτερα έργα με αποτέλεσμα να μας αναστήσουν την αρχαιά μας Μυθολογία με τις Αφροδίτες τις Ευρώπες -καβάλα στο ταύρο Δία- και πολλά άλλα, που οι τουρκοκρατούμενοι Έλληνες είχαμε μαύρα μεσάνυχτα.
Κι επειδή αυτός ο πόλεμος των δύο Πόλεων διχάζει τους ερευνητές ακόμα, η δική μας σύγκριση αποκτά αρκετό ενδιαφέρον.
Ε καλά και συ πάλι, παιχνίδι είναι και ο καθένας είναι οτι του φανεί του λολοστεφανή! Άλλωστε κανόνες δεν υπάρχουν απο το φόρουμ. Έχω άποψη για τη Βενετία και ας μην έχω πάει. Την έχω μελετήσει όμως! Αλλά δεν ψηφίζω γιατί σε αυτά τα παιχνίδια έχω "βίτσιο" να μην ψηφίζω αν δεν έχω πάει σε ένα απο τα δύο ή και στα δύοΑυτό πάλι είναι ζήτημα σε όλα τα war, τύπου «δεν έχω πάει εκει αλλά ψηφίζω τό άλλο που 'χω πάει». Πως γίνεται να χει κάποιος άποψη;
Μα γι αυτο το λέω ... κάποιοι θα εχουν επηρεαστει και απο τις Τσεχικες μπυρες..Αν μιλούσαμε για μπύρες θα ήμασταν ήδη 100-0, τι να λέμε.
Αυτό πάλι είναι ζήτημα σε όλα τα war, τύπου «δεν έχω πάει εκει αλλά ψηφίζω τό άλλο που 'χω πάει». Πως γίνεται να χει κάποιος άποψη;