• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

pan82

Member
Κανονικά 500 και στα όρια που εχω δει 500 λεει. Αλλά για κάποιο λόγο πάνω απο 301 μου λέει ότι εχω υπερβεί το ημερήσιο όριο..
Δε ξέρω τι έχουν κάνει. Κανονικά πρέπει να τους πάρω τηλ. Αλλά βαριέμαι..
Στην alpha τουλαχιστον έχει στις ρυθμίσεις του iris να επιλέξεις τόσο το γενικό όριο της ημέρας όσο και το όριο ανά αποστολή. Απλά τα αλλάζεις

George V

Member
Στην alpha τουλαχιστον έχει στις ρυθμίσεις του iris να επιλέξεις τόσο το γενικό όριο της ημέρας όσο και το όριο ανά αποστολή. Απλά τα αλλάζεις
Δεν εχω στείλει που άλφα. Απο Πειραιώς και εθνική ακόμα και με το όριο στα 500 μέχρι 300 με αφήνει.

paefstra

Member
Οπως και ο @Yorgos ειναι η δευτερη χρονια που δεν χρεωνομαι συνδρομη στην Aegean bοnus visa (των 40 ευρω) Αυτη τη φορα ελεγξα προσεκτικα καθε λογαριασμο. Λετε να ελεγχει την εντατικη χρηση και να τη χαριζει?

tatooine

Member
Οπως και ο @Yorgos ειναι η δευτερη χρονια που δεν χρεωνομαι συνδρομη στην Aegean bοnus visa (των 40 ευρω) Αυτη τη φορα ελεγξα προσεκτικα καθε λογαριασμο. Λετε να ελεγχει την εντατικη χρηση και να τη χαριζει?
Οι συνδρομές μας λήγουν πριν το τέλος του χρόνου και τα χαράτσια πέφτουν λίγο πριν τα μισά του επομένου.

tatooine

Member
Μπορει νσ εχεις δικιο. Να περιμενω λοιπον μεχρι τελος Ιουνη.
Απρίλη και Μάη νομίζω τους πληρώσαμε. Κοιτούσα κι εγώ να δω ποτέ μας χρεώνουν (νόμιζα ότι την είχα γλιτώσει) και το βρήκα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.996
Μέλη
39.702
Νεότερο μέλος
Νώντας Χατζόπουλο

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom