ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
αμέ, μέσω Κίεβου, Ντονιέτσκ, σύνορα, κι μετά είμαστε Rostov - On - Don, κι από κει ΑλματυΘανάση, ο δρόμος για Καζακστάν περνάει από Τσερνομπίλ;
αμέ, μέσω Κίεβου, Ντονιέτσκ, σύνορα, κι μετά είμαστε Rostov - On - Don, κι από κει ΑλματυΘανάση, ο δρόμος για Καζακστάν περνάει από Τσερνομπίλ;
Μωρε εσυ απο Σαλονικη δεν εχεις προβλημα ..πας κ με τρενο ..ποσο ειναι τα εισιτηρια για εκει?Αρμιν ειναι αυτος
Η μλκια ειναι οτι πεφτει ακριβως 5 μερες μετα το Λονδινο μου.
Α, να κανουμε την επιστροφη μας απο εκειαμέ, μέσω Κίεβου, Ντονιέτσκ, σύνορα, κι μετά είμαστε Rostov - On - Don, κι από κει Αλματυ
αποφασιστε το γιατι εγω απο θεσσαλονικη το βρισκω στα 105 ευρω το αεροπλανακι και σε αψογες ωρες (θα παω απο Παρασκευη εγω και θα σας περιμενω να ρθειτε )Μωρε εσυ απο Σαλονικη δεν εχεις προβλημα ..πας κ με τρενο ..ποσο ειναι τα εισιτηρια για εκει?
Χωρια που ειδα 70 το εισιτηριο της εισοδου...ελα το εχουνε χεσει...βαλε ποσα εκατομμυρια θα μαζεψει μεσα σε μια βραδια.
άμα μένεις Αθήνα, πέρνα μια βόλτα από την Αθηνάς, κι απέναντι από το Μαρινόπουλο/Καρφούρ/τι σκατά είναι δε θυμάμαι, υπάρχει ένα κατάστημα με ρολόγια κι ραδιόφωνα. Εκεί βρήκα κι μια ποικιλία από πικ απ, με ενσωματωμένο ηχείο κι τιμές από 25/30 ευρώέπεσες στην περίπτωση... κι εγώ ψάχνω ένα τέτοιο για τον ίδιο λόγο. Πόσο κάνει? Ξέρει κανείς αν και πού μπορώ να βρώ - αλλά να μη μου πάρουν και το κεφάλι...
ποιο τρένο καλή μου; μη με τρελαίνετε :Ρ :Ρ :Ρ :ΡΜωρε εσυ απο Σαλονικη δεν εχεις προβλημα ..πας κ με τρενο ..ποσο ειναι τα εισιτηρια για εκει?
Χωρια που ειδα 70 το εισιτηριο της εισοδου...ελα το εχουνε χεσει...βαλε ποσα εκατομμυρια θα μαζεψει μεσα σε μια βραδια.
το τρενακι εχει κοπει απο τον Γεναρη για τους γνωστους λογους του ΟΣΕ .. αεροπλανακι εχει 100 ευρω απο Σαλονικα και 135 απο Αθηνα με Jat .. Η ολυμπιακη σταθερα 220 + .. θα κλεισουμε γκρουπακι travelstoriesΜωρε εσυ απο Σαλονικη δεν εχεις προβλημα ..πας κ με τρενο ..ποσο ειναι τα εισιτηρια για εκει?
Δε μένω Αθήνα, Θεσσαλονίκη μένω, θα πάω στο Public, αλλά η τιμή που λες μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλή. Εγώ θα περίμενα να μου πεις από 200 ευρώπουλα και πάνω.άμα μένεις Αθήνα,
αλλιώς, στο Public βάζουν παρόμοια (καλύτερης ποιότητας) αλλά από 40 ευρώ
ανάλογα τι ψάχνεις. Επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό. Εγώ ένας απλός πειρατής είμαι, τι να σου κάνω ;ΡΔε μένω Αθήνα, Θεσσαλονίκη μένω, θα πάω στο Public, αλλά η τιμή που λες μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλή. Εγώ θα περίμενα να μου πεις από 200 ευρώπουλα και πάνω.
ποιο τρένο καλή μου; μη με τρελαίνετε :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ
Sorry bre boys ..αλλα δε μενω Σαλονικη και δεν κατεχω πραμα γαι το θεμα του τρενου...και πολυ κακως που το εκοψαν @#$%@#
νομιζω το σωστο ειναι Στα διαλα ραααα.Ας ριξω κ ενα : Στο διαλα ρεεε..στο διαλααααα
Τι επαγγελματικό, ρε. Έχω κάποιους καλούς δίσκους που θέλω να τους μεταφέρω σε CD ή mp3 για να τους ακούω. Πικ-απ δεν έχω και χρειάζομαι ένα γι' αυτή τη δουλειά - αλλά να μη μου τους καταστρέψει κιόλας γιατί κάποιοι είναι σπάνιοι. Αν είναι να ψάχνω να βρω συλλεκτικό καλό κομμάτι, όμως, μαζί και μ' ενισχυτή, θα χτυπήσουμε τετραψήφιο νούμερο φοβάμαι...ανάλογα τι ψάχνεις. Επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό. Εγώ ένας απλός πειρατής είμαι, τι να σου κάνω ;Ρ