Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
Ρε συ Aria το είχα σκεφτεί και πέρσι, τα αξιοποιούν αυτά που τους πας? Γιατί πολλές φορές στο τέλος καταλήγουν πεταμένα...Έχεις προσωπική άποψη?
Προσωπική άποψη δεν έχω ούτε για το τι θα κάνω εγώ αύριο, σε σχέση με αυτά που λέω σήμερα! (Το ότι όχι μόνο είμαι Δίδυμος, αλλά έχω και ίδια μέρα γενέθλια με τον ΓΑΠ - άλλη χρονιά, όχι πλάκες για την ηλικία μου - λέτε να παίζει κανένα ρόλο? )Ρε συ Aria το είχα σκεφτεί και πέρσι, τα αξιοποιούν αυτά που τους πας? Γιατί πολλές φορές στο τέλος καταλήγουν πεταμένα...Έχεις προσωπική άποψη?
Το ξέρω φίλε μου και το ξέρεις ότι το κάνω όταν μπορώ αλλά για τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα μου ήταν πολύ δύσκολο.Έχεις πάντα και την ενναλλακτική του να κατέβεις μια βόλτα από την Αθήνα.... που κάνουμε κι ωραίες συγκεντρώσεις με μπύρες....
Ναι μωρέ κι εγώ έτσι σκέφτομαι απλά είχα περιέργεια να μάθω αν ήξερες και κάτι εκ των έσω...Προσωπική άποψη δεν έχω ούτε για το τι θα κάνω εγώ αύριο, σε σχέση με αυτά που λέω σήμερα! (Το ότι όχι μόνο είμαι Δίδυμος, αλλά έχω και ίδια μέρα γενέθλια με τον ΓΑΠ - άλλη χρονιά, όχι πλάκες για την ηλικία μου - λέτε να παίζει κανένα ρόλο? )
Πάντως γνωρίζω ότι η έκκληση (πέρα από την πηγή) προέρχεται και από άτομα μέσα στο νοσοκομείο.
Στην τελική, ας κάνουμε το καλό και ας το ρίξουμε στο γιαλό!
Εγώ τουλάχιστον αρνούμαι να πάψω να πιστεύω στην εντιμότητα και τις καλές προθέσεις των ανθρώπων.
Άσε γιατί είμαι καμμένη! Και από φίλη και από "φίλο"! Θα σου πω αύριο από κοντά τι καλά παιδιά είστε κι εσείς!!!μόνο οτι οι Ζυγοί ήμαστε τέλειοι...και ποτέ δεν λέμε και ξελέμε....)
Κι εγώ γουστάρω Δίδυμους και ΖυγούςΆσε γιατί είμαι καμμένη! Και από φίλη και από "φίλο"! Θα σου πω αύριο από κοντά τι καλά παιδιά είστε κι εσείς!!!
Το μεγάλο σας προτέρημα? Τα πάτε πολύ καλά με τους Διδύμους!
Εσένα πάντως πρέπει να σε γουστάρουν όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου!Κι εγώ γουστάρω Δίδυμους και Ζυγούς
Αν σκεφτείς οτι το ψαράκι είναι Δίδυμος μάλλον καλά τα πάμε...Γενικά λένε οτι Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι τα πάνε καλά...Άσε γιατί είμαι καμμένη! Και από φίλη και από "φίλο"! Θα σου πω αύριο από κοντά τι καλά παιδιά είστε κι εσείς!!!
Το μεγάλο σας προτέρημα? Τα πάτε πολύ καλά με τους Διδύμους!
Μια εβδομαδα το περιμενω πως και πως !! Μου εχουν φαει τα αυτια οι συναδελφοι !!! Τοσο καλο ειναι??Σε 10 λεπτά, στο Star, αρχίζει το "Τα παιδιά των ανθρώπων". Δείτε το.
Nαι βρε, μου κατουράνε τη γωνία του σπιτιού μου κάθε βράδυ.Εσένα πάντως πρέπει να σε γουστάρουν όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου!