GTS
Member
Ξέρω εγώ τι λέω....Η' κάνεις χιούμορ ή στραβώθηκες ή είσαι ξεμυαλισμένος ήδη με τις Βενεζουελάνες![]()
Ξέρω εγώ τι λέω....Η' κάνεις χιούμορ ή στραβώθηκες ή είσαι ξεμυαλισμένος ήδη με τις Βενεζουελάνες![]()
Μπα. Μαλλον ετσι τον αποκαλει επιτηδες τωρα τελευταια.:roll:Η' κάνεις χιούμορ ή στραβώθηκες ή είσαι ξεμυαλισμένος ήδη με τις Βενεζουελάνες![]()
Μάλλον ξέρεις και μάλλον έχω χάσει επεισοδια.Ξέρω εγώ τι λέω....![]()
Σωστή!! Ευχαριστώ manelaki και μην ανησυχείτε, δε θα λείψω με τίποτα από τη συζήτηση για μανώ στο οφ-τόπικΜπα. Μαλλον ετσι τον αποκαλει επιτηδες τωρα τελευταια.:roll:
Καλο ταξιδι GTS!![]()
Έχεις χάσει (που δεν χάνεις και τπτ δηλ.Μάλλον ξέρεις και μάλλον έχω χάσει επεισοδια.![]()
Καλό ταξίδι αδερφούλη μου, να περάσετε αξέχαστα.
Μήπως να πας εσύ για ύπνο;Έχεις χάσει (που δεν χάνεις και τπτ δηλ.). Άντε για ύπνο τώρα, μάλλον νυστάζεις και πάλι μικρή...
Χαλαλι. Αστιευεσαι; Τα μανο σε περιμενουν πισω, οπως κι η ζουγκλα βεβαια! Κατεβασε ρολα, κλεισε λαπ τοπ, κινητα και εφυγεεεεεςςς!Σωστή!! Ευχαριστώ manelaki και μην ανησυχείτε, δε θα λείψω με τίποτα από τη συζήτηση για μανώ στο οφ-τόπικΑκόμα και από τη ζούγκλα θα κάνω login, αυτό δε χάνεται.
(πλάκα πλάκα όμως, ανταπόκριση δεν έχει, γιοκ)![]()
Αρχές Φλεβάρη (4-14).GTS πότε γεννάτε είπαμε?
Α εντάξει... μην τύχαινε και τίποτα και έψαχναν τον πατέρα στις ζούγκλες!!!Αρχές Φλεβάρη (4-14).
Αντρας & Υδροχόος, ταμάμΑρχές Φλεβάρη (4-14).