• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Αντε βρε αυτα μου λες και δε μπορω να σε αποχωριστω:(:(:(
Εντωμεταξυ πολλα για εντομα ακουσα και μαλλον θα σου αφησω χωρο στη βαλιτσα :D με τα φιδια δεν εχω προβλημα ,αλλα με τα εντομα ......χμ ..καλο ταξιδι:haha:
Ποτε γυρνας με το καλο?
Στις 30 είμαι πίσω....είπαμε εμείς, θα πάρουμε τους Νότιους και θα πάμε για παραλιο-καφέ με λιακάδα και κοντομάνικα...κάτω ο χειμώνας!
Θύμισέ μου να σου πω για μια κοπέλα στη Μποτσουάνα που είχε φρικάρει με τα έντομα (μα, έντομα στη Μποτσουάνα? Δε έλεγε τίποτα το φυλλάδιο! :haha:)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και γω στις 30 γυρναω ...λες να εχουμε μοιραια συναντηση στο Aeropuerto ?:haha:
5 το απογευμα εγω

Ενταξει λεγοντας εντομα δεν εννοουμε κουνουπια ,μυγες ,κατσαριδες....οχι αυτα...εχω προβλημα με ακριδες και αλογακια της Παναγιας.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
5 το απογευμα εγω

Ενταξει λεγοντας εντομα δεν εννοουμε κουνουπια ,μυγες ,κατσαριδες....οχι αυτα...εχω προβλημα με ακριδες και αλογακια της Παναγιας.
Μην ακούω για ερπετά και έντομα, με λατρεύουνε και τρέχουν μονίμως από πίσω μου :(
Μόνο μέλισσα με έχει τσιμπήσει 13 φορές.

varioAthens

Member
GTS καλύτερα μην κοιμηθείς καθόλου για να πέσεις τούφα στο αεροπλάνο!
Εγώ σας χαιρετώ! Σήμερα είμαι "κάπως"!

GTS

Member
ποση ωρα αναμονη στη Γερμανια στο πηγαινε και στο έλα ;
3.5 στο πήγαινε, 5 στο έλα..θα δούμε και λίγο Φρανκφούρτη στο γυρισμό, δε μπορεί.

5 το απογευμα εγω

Είναι μοιραίο my Queen! 17.20 επιστρέφουμε στο Ελ. Βενιζέλ.!

Για κόστος: 446 τα αεροπορικά και λίγο κάτω από 1000 όλο το πακέτο, τα πάντα όλα (πτήσεις, διαμονές, εκδρομές, μάσες)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
3.5 στο πήγαινε, 5 στο έλα..θα δούμε και λίγο Φρανκφούρτη στο γυρισμό, δε μπορεί.

Είναι μοιραίο my Queen! 17.20 επιστρέφουμε στο Ελ. Βενιζέλ.!

Για κόστος: 446 τα αεροπορικά και λίγο κάτω από 1000 όλο το πακέτο, τα πάντα όλα (πτήσεις, διαμονές, εκδρομές, μάσες)
Kαλα σοβαρα μιλας !!!Απιστευτο πραγματικα ...αντε θα γνωρισω και τον κουμπαρο:haha::haha::haha:
Παντως τζαμπα σας ερχεται ..ειλικρινα μιλαω ...για τοσες μερες.Μα καλα που θα μεινετε ..σε αχυρενιες καλυβες?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Kι εγώ, λες να φταίει ο Ωροσκόπος ή κανας πλανήτης;
Λες να γ@@ται πάλι ο Δίας;
Αυτο για τον Δια ..δεν το εβγαλαν τελικα τυχαια ...διοτι ητο μπερμπαντουλης ο αρχηγος.
Λοιπον το μονο που δεν εχουμε χαζοκουβεντιασει εδω μεσα ειναι τα ζωδια ..το ξερετε?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

GTS

Member
Kαλα σοβαρα μιλας !!!Απιστευτο πραγματικα ...αντε θα γνωρισω και τον κουμπαρο:haha::haha::haha:
Παντως τζαμπα σας ερχεται ..ειλικρινα μιλαω ...για τοσες μερες.Μα καλα που θα μεινετε ..σε αχυρενιες καλυβες?
Ακριβώς! Α, και μια νύχτα σε αιώρα κάτω από τον Καταρράκτη του Αγγέλου (Angel Falls).

Μόνο στα Los Roques έβαλε τη σφραγίδα του ο Γκτσου, απαίτησε να μείνει εδώ...Galerνa de Imαgenes en Posada La Cigala

Κουμπάρε, ετοιμάσου για στενό ύπνο...:haha::haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380