GTS
Member
Ξέρω εγώ τι λέω....Η' κάνεις χιούμορ ή στραβώθηκες ή είσαι ξεμυαλισμένος ήδη με τις Βενεζουελάνες
Ξέρω εγώ τι λέω....Η' κάνεις χιούμορ ή στραβώθηκες ή είσαι ξεμυαλισμένος ήδη με τις Βενεζουελάνες
Μπα. Μαλλον ετσι τον αποκαλει επιτηδες τωρα τελευταια.:roll:Η' κάνεις χιούμορ ή στραβώθηκες ή είσαι ξεμυαλισμένος ήδη με τις Βενεζουελάνες
Μάλλον ξέρεις και μάλλον έχω χάσει επεισοδια.Ξέρω εγώ τι λέω....
Σωστή!! Ευχαριστώ manelaki και μην ανησυχείτε, δε θα λείψω με τίποτα από τη συζήτηση για μανώ στο οφ-τόπικ Ακόμα και από τη ζούγκλα θα κάνω login, αυτό δε χάνεται.Μπα. Μαλλον ετσι τον αποκαλει επιτηδες τωρα τελευταια.:roll:
Καλο ταξιδι GTS!
Έχεις χάσει (που δεν χάνεις και τπτ δηλ. ). Άντε για ύπνο τώρα, μάλλον νυστάζεις και πάλι μικρή...Μάλλον ξέρεις και μάλλον έχω χάσει επεισοδια.
Καλό ταξίδι αδερφούλη μου, να περάσετε αξέχαστα.
Μήπως να πας εσύ για ύπνο;Έχεις χάσει (που δεν χάνεις και τπτ δηλ. ). Άντε για ύπνο τώρα, μάλλον νυστάζεις και πάλι μικρή...
Χαλαλι. Αστιευεσαι; Τα μανο σε περιμενουν πισω, οπως κι η ζουγκλα βεβαια! Κατεβασε ρολα, κλεισε λαπ τοπ, κινητα και εφυγεεεεεςςς!Σωστή!! Ευχαριστώ manelaki και μην ανησυχείτε, δε θα λείψω με τίποτα από τη συζήτηση για μανώ στο οφ-τόπικ Ακόμα και από τη ζούγκλα θα κάνω login, αυτό δε χάνεται.
(πλάκα πλάκα όμως, ανταπόκριση δεν έχει, γιοκ)
Αρχές Φλεβάρη (4-14).GTS πότε γεννάτε είπαμε?
Α εντάξει... μην τύχαινε και τίποτα και έψαχναν τον πατέρα στις ζούγκλες!!!Αρχές Φλεβάρη (4-14).
Αντρας & Υδροχόος, ταμάμΑρχές Φλεβάρη (4-14).