Next Εθνικής τράπεζας

adiaforos

Member
Είναι ακυρώσιμη η κράτηση;
Δεν έχει να κάνει με το κουπόνι η δωρεάν ή μη ακύρωση, ελέγχεις το κατάλυμα που θες στην ιστοσελίδα και βλέπεις τις διαθέσιμες επιλογές και τιμές ανά περίπτωση. Ωστόσο, σε περίπτωση δωρεάν ακύρωσης δεν επιστρέφονται χρήματα, αλλά γίνονται πιστωτικό στον λογαριασμό σου για ένα έτος (με δυνατότητα επέκτασης) για επόμενη κράτηση.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν έχει να κάνει με το κουπόνι η δωρεάν ή μη ακύρωση, ελέγχεις το κατάλυμα που θες στην ιστοσελίδα και βλέπεις τις διαθέσιμες επιλογές και τιμές ανά περίπτωση. Ωστόσο, σε περίπτωση δωρεάν ακύρωσης δεν επιστρέφονται χρήματα, αλλά γίνονται πιστωτικό στον λογαριασμό σου για ένα έτος (με δυνατότητα επέκτασης) για επόμενη κράτηση.
Το ξέρω οτι δεν έχει σχέση το κουπόνι με τη πολιτική ακύρωσης των καταλυμάτων. Έχω δει κάποια καταλύματα και πρόσεξα οτι σε κάποια αναφέρει οτι είναι ακυρώσιμα και σε άλλα όχι. Το θέμα είναι οτι με τις τηλεφωνικές κρατήσεις δεν ξέρω τι γίνεται όταν θελήσεις να ακυρώσεις. Και αν ισχύει αυτό που μόλις έγραψες, δεν θα έλεγα οτι με δελεάζει και πολύ...

adiaforos

Member
Το ξέρω οτι δεν έχει σχέση το κουπόνι με τη πολιτική ακύρωσης των καταλυμάτων. Έχω δει κάποια καταλύματα και πρόσεξα οτι σε κάποια αναφέρει οτι είναι ακυρώσιμα και σε άλλα όχι. Το θέμα είναι οτι με τις τηλεφωνικές κρατήσεις δεν ξέρω τι γίνεται όταν θελήσεις να ακυρώσεις. Και αν ισχύει αυτό που μόλις έγραψες, δεν θα έλεγα οτι με δελεάζει και πολύ...
Έτσι κι αλλιώς μόνο τηλεφωνικά γίνεται η κράτηση, οπότε μπορείς να το ρωτήσεις πριν. Έχουν πάντως επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς σε περίπτωση υπαναχώρησης (στις ακυρώσιμες, πάντα).

paefstra

Member
Επειδη οι οροι δεν μ αρεσουν, οποιος θελει του στελνω σε π.μ. τον κωδικο μου για 1+1 που ισχυει ως αυριο.

paefstra

Member
Εχει λυσσαξει να δινει κουπονια skroutz. Πηρα ενα πριν 3 μερες, τωρα δινει κι αλλο. Νομιζω οτι απο την αρχη του 2025 παιρνω 3 τον μηνα. Δεν με χαλαει, δεδομενου οτι δεν εχει κοστος η επιβραβευση αλλα τριτος μηνας που αγνοουνται τα κουπονια Aegean.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λάρνακα
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Εγώ εδώ και 2 μήνες δεν έχω καταφέρει να πάρω κανένα, τελευταίο ήταν ένα της aegean πριν την Πρωτοχρονιά

MikeJA

New Member
Γεια σας. Βρήκα το συγκεκριμένο φόρουμ ψάχνοντας πληροφορίες για την εφαρμογή Next. (Κυρίως επειδή τώρα τελευταία δε μπορώ με τιποτα να πάρω κουπόνι ακόμα και αν είμαι 11:59 με το δάχτυλο στην οθόνη).

Αν είναι οκ και επιτρέπεται από τους όρους εδώ, έχω κάποια κουπόνια Aegean από το Next (των 20 ευρώ) που τα ανταλλάζω με κουπόνια Skroutz και efood. Αντίστοιχα αν έχετε κουπόνι για άλλη πλατφόρμα ντελίβερι κι ασ μην είναι από το next πχ wolt, box επίσης μπορεί να με ενδιαφέρει. Στείλτε μου dm. Ευχαριστώ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.930
Μέλη
39.645
Νεότερο μέλος
SteliosTsag

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom