• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Βρε άντε πήγαινε στο καλό και γύρνα με το καλό, την σύζυγο και τον μπέμπη ποιος θα τους προσέχει, εμείς?? :haha::bleh:
Να περάσεις ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!! Στο εύχομαι ολόψυχα!!! :p
Ευχαριστώ πολύ Μαράκι! Τον μπέμπη τον προσέχει η μάνα του, η μάνα του θα γλυτώσει από τον μπαμπά του για λίγες μέρες, μύλος! :haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλο ταξιδι Γκτσου! Κι οταν με το καλο γυρισεις να δεις σε τι ζουγκλα θα βρεθεις...

piccolo_mondo

Member
Γιατι τοση σιωπη για τα σημερινα γεγονοτα..? Ειναι ιδεα μου οτι δεν υπαρχει στο φορουμ σχετικη συζητηση ή απλα δεν το βρισκο εγω?

varioAthens

Member
Γκτσου άντε ξου!!! :bleh: Λοιπόν, καλό ταξίδι και να περάσεις τέλεια!!!!! Θέλουμε ανταποκρίσεις και φωτος... Να δούμε ποιος θα σχολιάζει τις νύχτες τσάντες και παπούτσια :roll::bleh::haha:

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Γιατι τοση σιωπη για τα σημερινα γεγονοτα..? Ειναι ιδεα μου οτι δεν υπαρχει στο φορουμ σχετικη συζητηση ή απλα δεν το βρισκο εγω?
Είναι ... γιατί όλοι αφουγγραζωμαστε ... τα γεγονότα... :rolleyes:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
φίλε μου σε περιμένομε !!
μακρυά απο τους κροκόδειλους και τα πυράνχας!! άσε εμας να μας τρώνε εδώ σιγα σιγά!!

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
μακρυά απο τους κροκόδειλους και τα πυράνχας!! άσε εμας να μας τρώνε εδώ σιγα σιγά!!
Kάτι χρήματα που είχα οι κορκόδειλοι και τα πυράνχας τα φάγανε; :(
Και εγώ, ο κακοήθης, που νόμιζα ότι μου τα φάγανε κάτι άλλοι! :rolleyes:

GTS

Member
Καλο ταξιδι Γκτσου! Κι οταν με το καλο γυρισεις να δεις σε τι ζουγκλα θα βρεθεις...
Ευχαριστώ ρε μαλτάκια! Να προσέχεις στις πορείες τις αδέσποτες...

Γκτσου άντε ξου!!! :bleh: Λοιπόν, καλό ταξίδι και να περάσεις τέλεια!!!!! Θέλουμε ανταποκρίσεις και φωτος... Να δούμε ποιος θα σχολιάζει τις νύχτες τσάντες και παπούτσια :roll::bleh::haha:
Θα σας λείψω απ'το οφ τόπικ, το ξέρω :bleh: Φωτο-ρεπορτάζ θα γίνει σίγουρα άμα τη επιστροφή....με Λος Ρόκες.....:clap:

Ρένα μου, πολλά φιλιά σε σένα και το φίλο μου τον αγαπητό. Μακριά από τους κροκόδειλους και τα πιράνχας? Μα, γι'αυτά πάω βρε! Αγκαλιά με τον κροκόδειλο θέλω να είμαι το βράδυ...:bleh::haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ευχαριστώ ρε μαλτάκια! Να προσέχεις στις πορείες τις αδέσποτες...
Η' κάνεις χιούμορ ή στραβώθηκες ή είσαι ξεμυαλισμένος ήδη με τις Βενεζουελάνες :shock:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia