tatooine
Member
Υπάρχει και το λίζινγκ.Υπάρχουν πολλά σημαντικότερα κριτήρια για την αγορά ενός αυτοκινήτου από τα τέλη κυκλοφορίας!![]()
Υπάρχει και το λίζινγκ.Υπάρχουν πολλά σημαντικότερα κριτήρια για την αγορά ενός αυτοκινήτου από τα τέλη κυκλοφορίας!![]()
Αν δε εχει επιχειρηση να το βαλει η δε ειναι ιδιωτης που να δικαιολογει εξοδα πχ γιατρος δικηγορος δε συμφαιρει το λιζινγκ.Υπάρχει και το λίζινγκ.
Όχι από όλες τις εταιρείες, ρώτησα πρόσφατα στην Toyota για παράδειγμα και τα έχει σταματήσει εδώ και χρόνια, τουλάχιστον στην αγορά της Ελλάδας. Ρίχνουν περισσότερο το βάρος σε υβριδικα και ηλεκτρικά, που προσωπικά δε με τρελαίνουν ακόμα γιατί θεωρώ οτι είμαστε αρκετά πίσω σε υποδομές. Επίσης στην παρούσα φάση με την μαζική άνοδο των τιμών δε πιστεύω οτι ειναι καλη εποχή για καινούργιο αυτοκίνητο, αν και κατι αντίστοιχο συμβαίνει και στην αγορά των μεταχειρισμενων...Ντίζελ κυκλοφορούν ακόμα? Μέχρι σήμερα τα προτιμούσα αλλά από μια μικρή έρευνα που έκανα θεώρησα ότι δεν κυκλοφορούν πια. Αν ναι, τι τέλη εχουν (γιατι από τα παλιά υποφερουμε).
Τα έχω οδηγήσει και τα 2 για test drive, το BYD μου άφησε πολύ καλή εικόνα και το MG μου φάνηκε τίμιο. Το ότι έχουν καλό value for money το βλέπεις συγκρίνοντας χαρακτηριστικά, τιμές και εξοπλισμό σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η εγγύηση τους είναι καλή. Όσον αφορά την αξιοπιστία και την μεταπώληση ο χρόνος θα δείξει.Οι προτάσεις για τα Κινέζικα είναι με βάση προσωπική εμπειρία ή θεωρητικά;
Γνωρίζεις αν η BYD δεν έχει υπογράψει μία σύμβαση για παροχή ανταλλακτικών μετά το πέρας της 10ετίας;Τα έχω οδηγήσει και τα 2 για test drive, το BYD μου άφησε πολύ καλή εικόνα και το MG μου φάνηκε τίμιο. Το ότι έχουν καλό value for money το βλέπεις συγκρίνοντας χαρακτηριστικά, τιμές και εξοπλισμό σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η εγγύηση τους είναι καλή. Όσον αφορά την αξιοπιστία και την μεταπώληση ο χρόνος θα δείξει.
Έπαθα πλάκα με τα κινεζικά.Οι προτάσεις για τα Κινέζικα είναι με βάση προσωπική εμπειρία ή θεωρητικά;
Υπάρχει περιορισμός 10ετίας στην παροχή ανταλλακτικών;Ισχύει για όλες τις μάρκες;Γνωρίζεις αν η BYD δεν έχει υπογράψει μία σύμβαση για παροχή ανταλλακτικών μετά το πέρας της 10ετίας;
Δεν το γνωρίζω το θέμα, ξέρω ότι σε πολλές εταιρίες υπάρχει θέμα με τα παλιά ανταλλακτικά, σε άλλες περισσότερο και σε άλλες λιγότερο. Σε κάποιες υπάρχει τεράστια καθυστέρηση εύρεσης ανταλλακτικών ακόμα και σε καινούργια μοντέλα καθώς λόγω χαμηλών πωλήσεων ή λόγω πολιτικής του εισαγωγέα δεν υπάρχει διαθέσιμο στοκ και τα ανταλλακτικά πρέπει να έρθουν πχ από Ασία, οπότε μένεις μεγάλο διάστημα χωρίς αυτοκίνητο.Γνωρίζεις αν η BYD δεν έχει υπογράψει μία σύμβαση για παροχή ανταλλακτικών μετά το πέρας της 10ετίας;
Όχι, δεν ισχύει για όλες τις μάρκες. Το είχα διαβάσει σε κάποια σχόλια για την BYD και από περιέργεια ρώτησα.Υπάρχει περιορισμός 10ετίας στην παροχή ανταλλακτικών;Ισχύει για όλες τις μάρκες;