The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Οκ καταλαβα ..απλα επειδη ειναι λιγο ξεχασμενος τα τελευταια χρονια ..ειπα μηπως εσκασε κανενα σκανδαλο για την παρτη του ..και γιαυτο αρχισαν να κυκλοφορουν τα ανεκδοτα ..αλλα ετσι στο ξεκουδουνο..χωρις να προκαλεσει την κοινη προσοχη...ξερω γω?
Κλεό, άλλαξε αβαταρ σε παρακαλώ...δεν σε αναγνωρίζω!!! ;)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όχι.Αλλά και από τα επιτυχημένα να σου πω πάλι δεν θα σου αρέσουν γιατί είσαι προκατειλημμένη.Πως να πείσω κάποιον πόσο αστείο είναι αυτό,αν δεν το νοιώθει μόνος του.....

Last edited by a moderator:

GTS

Member
Τα ανέκδοτα σατιρίζουν το "μάτσο" και τη βαρβατίλα που βγάζει ο εν λόγω κύριος στις ταινίες του,παρουσιάζοντάς τον ως κάτι λίγο μεγαλύτερο απ'τον Θεό.

Εξάλλου ο Chuck Norris ξέρει που τελειώνει το σύμπαν.

υ.γ. Ούτε κι εγώ έχω δει ποτέ ταινία του (ή τουλάχιστον όχι ολόκληρη),αλλά θεωρώ κάποια από τα ανέκδοτα εξαιρετικά πετυχημένα.
Έτσι ακριβώς...

(ταινία του? Ούτε μισή να λες, αλλά τα facts είναι facts!).

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν

GTS

Member
Όχι.Αλλά και από τα επιτυχημένα να σου πω πάλι δεν θα σου αρέσουν γιατί είσαι προκατειλημμένη.Πως να πείσω κάποιον πόσο αστείο είναι αυτό,αν δεν το νοιώθει μόνος του.....

[media=youtube]trglcYHSKFU[/media] ..... [media=youtube]MIaORknS1Dk&ob=av3e[/media]

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μη μου κολλάς

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αν κάποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί τη φιλοσοφία πάνω στην οποία στηρίχθηκαν τα Chuck Norris facts, είναι πολύ φυσιολογικό να τα βρίσκει κρύα.

Αν έστω και λίγο μπεις στο νόημα, τότε ναι, κάποια από τα ανέκδοτα είναι απολαυστικά.

Οι ταινίες του ήταν απίστευτη μόδα όταν πήγαινα στις πρώτες τάξεις του Λυκείου, εποχή που ξεκίνησε να έχει γενικά σουξέ το video στην Ελλάδα (το οποίο δεν είχαν όλοι στο σπίτι τους).
Πάντως, ούτε εγώ κατάφερα ποτέ να δω ολόκληρη ταινία του. :haha:

Και μην ξεχνάτε και τις αναπροσαρμογές των ανεκδότων τύπου τσακ νόρις, σε άλλες μορφές πχ. Απόστολος Γκλέτσος (μπροστάρης δήμαρχος Στυλίδας). :D

GTS

Member
Λοιπόν το αποφάσισα, μετά τη Ρώμη, αφού στον ορίζοντα δεν υπάρχει άλλο ταξίδι για μήνες ελέω μπέμπη, θα ξεκινήσω τη Βενεζουέλα....μένει μόνο να βρω ένα κατάλληλο τίτλο...

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Λοιπόν το αποφάσισα, μετά τη Ρώμη, αφού στον ορίζοντα δεν υπάρχει άλλο ταξίδι για μήνες ελέω μπέμπη, θα ξεκινήσω τη Βενεζουέλα....μένει μόνο να βρω ένα κατάλληλο τίτλο...
ιστορία για ταξίδι στη Βενεζουέλα;; :D

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ωραία πράγματα!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.389
Νεότερο μέλος