chrisbd
Member
Ρε παιδια εμείς έχουμε τον Τρανταφυλόπυλο facts με τον Τσάκ θα ασχολούμαστε τώρα....
Ούτε και εμένα μου αρέσουν τα ανέκδοτα με τον Τσακ Νορις, αλλα γελαω πολυ με ένα για τον Τριανταφυλλόπουλο:Ρε παιδια εμείς έχουμε τον Τρανταφυλόπυλο facts με τον Τσάκ θα ασχολούμαστε τώρα....
Τα έχω πει μήνες τώρα κάπτεν Χάρρις....σε λίγο θα αρχίσουμε πάλι τη συλλογή Ευρωπαϊκών νομισμάτων...
Για λέγε για λέγε...(π.μ.?)Συνεννοήθηκα με μέλος του φόρουμ να μου δώσει τη διεύθυνσή σου, ώστε να σου κλέψω τις φωτογραφίες.
Καλά ρε μεγάλε,τα είπαμε και μερικοί ακόμα...Τα έχω πει μήνες τώρα κάπτεν Χάρρις....σε λίγο θα αρχίσουμε πάλι τη συλλογή Ευρωπαϊκών νομισμάτων...
Δεν διεκδίκησα την αποκλειστικότητα ρε περίεργε. Τουναντίον...Καλά ρε μεγάλε,τα είπαμε και μερικοί ακόμα...
http://www.travelstories.gr/social-...F1%F9%F0%E1%FA%EA%FC-%FC%ED%E5%E9%F1%EF;.html
Ο τίτλος που θα πρότεινα εγώ στον GTS θα ήταν: "Βενεζουέλα με το μαγιό μου!" μπας και δεν το αποχωρίστηκε και καθόλου τόσες μέρες...Αχ συνεχίστε με Monty, μην πιάνετε την κουβέντα για το ευρωπαϊκό χάλι...
Τίτλος για Βενεζουέλα: "Η θαυμαστή περιπλάνηση του GTS και 12 Βενεζουελανών και άλλες ιστορίες"