The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Λολ!! Αφήστε τον τον άνθρωπο, βρέθηκε σε ευάλωτη στιγμή και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο μαζί μας και τον έχουμε ταράξει (κάτι μου λέει ότι τα θέλει ο $*&^& του)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Λολ!! Αφήστε τον τον άνθρωπο, βρέθηκε σε ευάλωτη στιγμή και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο μαζί μας και τον έχουμε ταράξει (κάτι μου λέει ότι τα θέλει ο $*&^& του)
Κατά τα άλλα αφήστε τον άνθρωπο! :bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Για ποιο στιγμιότυπο ακριβώς μιλάτε? :D
Τίποτα, ένα που έλεγες για ένα υπέροχο εστιατόριο που έφαγες....Κάνουμε δίαιτα και σκανδαλιστήκαμε

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κι έτσι ότι δεν έφτιαχνε η γιαγιά σας πρέπει να το ονομάζετε όπως σας κατέβει στο κεφάλι.Αρκεί να συνεννοείστε με τους συντοπίτες σας.
Βρηκε ο γυφτος την γενια κι αναγαλιασε η καρδια του... αυτο γιατι αυτος που εχει δικιο (δηλαδη εγω) πρεπει να λεει την τελευταια κουβεντα.

Για να πιασουν καποιον στο δουλεμα ..κ να βγαλουν ανεκδοτα πρεπει να κανει κατι περιεργο...εε αυτος τι εχει κανει κ τα εβγαλαν αυτα ...αυτο ρωταω
Οκ καταλαβα ..απλα επειδη ειναι λιγο ξεχασμενος τα τελευταια χρονια ..ειπα μηπως εσκασε κανενα σκανδαλο για την παρτη του ..και γιαυτο αρχισαν να κυκλοφορουν τα ανεκδοτα ..αλλα ετσι στο ξεκουδουνο..χωρις να προκαλεσει την κοινη προσοχη...ξερω γω?
Εχει να κανει με τις διαφημισεις οργανων γυμναστικης που κανει, γι' αυτο τον θυμηθηκαν...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ρε πείτε τώρα..σας πιάσανε οι ντροπές?:bleh:
Μα τι να πω; Για καυτά μπάνια σε λίμνες στα βουνά με 15 καλλίγραμμες Βενεζουελανές;
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ GTS ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ ΜΑΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
αυτο γιατι αυτος που εχει δικιο (δηλαδη εγω) πρεπει να λεει την τελευταια κουβεντα.
Mη χαλάς την πιάτσα ρε τριπάκια! Τώρα θα μας τη λένε ότι είμεθα και εριστικοί, ενώ οι Αθηναίοι πάντα την αρχίζουν την κόντρα....Πφφφ διπλωματία μηδέν

GTS

Member
Μα τι να πω; Για καυτά μπάνια σε λίμνες στα βουνά με 15 καλλίγραμμες Βενεζουελανές;
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ GTS ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ ΜΑΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ
Καλλίγραμες? Ρε όργια, είναι να είστε εσείς σε μια παραλία όπου υπάρχουν και καλλίγραμμοι άντρες κι εγώ να σας λέω γιατί κάνατε μπάνιο εκεί..ντροπή ρε! :D

Αλλά σωστά, όταν ο οδηγός μας μας είπε "φορέστε τα μαγιώ να κάνετε μπάνιο στο καταρράκτη" έπρεπε να του πω "εγώ ντρέπομαι. Να βγούν όλες από κει μέσα και μετά θα μπω. Άλλωστε κάθε μερά εδώ είμαστε, δε γαμ***αι, θα κάνω μπάνιο εδώ του χρόνου".

Χου ρε!

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Καλλίγραμες? Ρε όργια, είναι να είστε εσείς σε μια παραλία όπου υπάρχουν και καλλίγραμμοι άντρες κι εγώ να σας λέω γιατί κάνατε μπάνιο εκεί..ντροπή ρε! :D

Αλλά σωστά, όταν ο οδηγός μας μας είπε "φορέστε τα μαγιώ να κάνετε μπάνιο στο καταρράκτη" έπρεπε να του πω "εγώ ντρέπομαι. Να βγούν όλες από κει μέσα και μετά θα μπω. Άλλωστε κάθε μερά εδώ είμαστε, δε γαμ***αι, θα κάνω μπάνιο εδώ του χρόνου".

Χου ρε!
Να κάνετε μπάνιο στον καταρράκτη είπε ο οδηγός, αγαπητέ τζι τι ες. Δεν είπε να θωπεύσετε υποβρυχίως τους γλουτούς της Βενεζουέλας και κυρίως δεν είπε να αφαιρέσετε τα μαγιώ αφού βουτήξετε! :bleh:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Χου ρε!
Στανταρ ειναι διπλα η γυναικα σου και τα διαβαζει...
Γεια σας κυρια GTS!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.390
Νεότερο μέλος