The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Πάντως κι εγώ δεν γελάω με τα αστεία περί Τσακ Νορις, σπάνια δηλαδή, πρέπει να είναι πολύ πετυχημένο.

Και τι θα γίνει πια με το Αθήνα-Θεσσαλονίκη? Δεν νομίζετε ότι φτάνει? Πρέπει κάποιος ντε και καλά να πει την τελευταία κουβέντα? Ωραία την λέω εγώ! :D

GTS

Member
Πάντως κι εγώ δεν γελάω με τα αστεία περί Τσακ Νορις, σπάνια δηλαδή, πρέπει να είναι πολύ πετυχημένο.
Γιατί καλέ, αυτό με το ζελέ της Φένιας δε σε άρεσε?

Και τι θα γίνει πια με το Αθήνα-Θεσσαλονίκη? Δεν νομίζετε ότι φτάνει? Πρέπει κάποιος ντε και καλά να πει την τελευταία κουβέντα? Ωραία την λέω εγώ! :D
Εδώ συμφωνούμε, αηδία είναι πια.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
ναι ρε συ Κλεοπατρα .. να μου πεις οτι δεν καταλαβαινεις τα ανεκδοτα για τον Κοσταντσο να το καταλαβω,αλλα για τον Τσακ Νορις(και οχι Τζακ Νορις οπως τον λενε οι περισσοτεροι) τι δεν καταλαβαινεις;;

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Γιατί καλέ, αυτό με το ζελέ της Φένιας δε σε άρεσε?
.
Δεν το θυμάμαι, μάλλον έχω μια άρνηση με τα ανέκδοτα περί του λόγου του! Και στο fb που ανεβάζουν ένα σωρό δεν τα διαβάζω καν.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Για παραδειγμα Chuck Norris can hear sign language
οκ η sign language ειναι γιαυτους που δεν ακουνε...ωραια κ που ειναι το αστειο..πολυ κρυο !!!
Για να πιασουν καποιον στο δουλεμα ..κ να βγαλουν ανεκδοτα πρεπει να κανει κατι περιεργο...εε αυτος τι εχει κανει κ τα εβγαλαν αυτα ...αυτο ρωταω

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Για παραδειγμα Chuck Norris can hear sign language
οκ η sign language ειναι γιαυτους που δεν ακουνε...ωραια κ που ειναι το αστειο..πολυ κρυο !!!
Για να πιασουν καποιον στο δουλεμα ..κ να βγαλουν ανεκδοτα πρεπει να κανει κατι περιεργο...εε αυτος τι εχει κανει κ τα εβγαλαν αυτα ...αυτο ρωταω
μα τα περισσοτερα αστεια για τον Chuck Norris ειναι κρυα .. αν δεις μια απο τις ταινιες του θα καταλαβεις γιατι τα εχουν βγαλει ολα αυτα τα ανεκδοτα ...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Α οκ τωρα με καλυψες ..!!
Ουτως ή αλλως ολα αυτα τα καρατεριστικα μου προξενουσαν παντα τρελο χασμουρητο ..γιαυτο κ δυσκολευομαι να καταλαβω τον ενθουσιασμο καποιων μελων εδω μεσα.
Και δεν εχω δει κ καμια ταινια του ,γιαυτο κ δεν μπορω να κανω τη συνδεση

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ενθουσιασμος .. ειναι σαν τα ανεκδοτα για την Αννουλα .. σε κανενα δεν αρεσουν,αλλα ολοι ξερουν απο 5-6 ...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τα ανέκδοτα σατιρίζουν το "μάτσο" και τη βαρβατίλα που βγάζει ο εν λόγω κύριος στις ταινίες του,παρουσιάζοντάς τον ως κάτι λίγο μεγαλύτερο απ'τον Θεό.

Εξάλλου ο Chuck Norris ξέρει που τελειώνει το σύμπαν.

υ.γ. Ούτε κι εγώ έχω δει ποτέ ταινία του (ή τουλάχιστον όχι ολόκληρη),αλλά θεωρώ κάποια από τα ανέκδοτα εξαιρετικά πετυχημένα.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οκ καταλαβα ..απλα επειδη ειναι λιγο ξεχασμενος τα τελευταια χρονια ..ειπα μηπως εσκασε κανενα σκανδαλο για την παρτη του ..και γιαυτο αρχισαν να κυκλοφορουν τα ανεκδοτα ..αλλα ετσι στο ξεκουδουνο..χωρις να προκαλεσει την κοινη προσοχη...ξερω γω?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.389
Νεότερο μέλος
etspoetry