The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Ξ'ερει κανείς καμιά παραλλαγή του τσιζ κεϊκ που να είναι με σοκολάτα γιατί δεν μου αρέσουν τα φρούτα-κομπόστες-γλυκά κουταλιού? :roll:
Εντάξει, ετοιμάζεσαι να διαπράξεις εσχάτη προδοσία....σκέψου το καλά πρώτα.
Έχω φάει όμως ένα cheesecake με κανταϊφι πάνω, στη Μύκονο, που έτοιμος είμαι να πεταχτώ και τώρα αν είναι...

varioAthens

Member
Εννοείς κασέρι-κεϊκ ασφαλώς.
:haha::haha: με πρόλαβε η anny...

Σλουρπ!!! Ευχαριστώ anny:clap: .... Θα τα καταφέρω άραγε??? Λίγο δύσκολο μου φαίνεται... είμαι και λίγο ασχετίδου στη ζαχαροπλαστική!

Εντάξει, ετοιμάζεσαι να διαπράξεις εσχάτη προδοσία....σκέψου το καλά πρώτα.
Έχω φάει όμως ένα cheesecake με κανταϊφι πάνω, στη Μύκονο, που έτοιμος είμαι να πεταχτώ και τώρα αν είναι...
Άστα... το τελευταίο καιρό διαπράττω συνέχεια τέτοιες γουρουνιές!!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Σλουρπ!!! Ευχαριστώ anny:clap: .... Θα τα καταφέρω άραγε??? Λίγο δύσκολο μου φαίνεται... είμαι και λίγο ασχετίδου στη ζαχαροπλαστική!
Για πιο σίγουρα αποτελέσματα, υπάρχει πάντα η λύση του να πας στο αγαπημένο σου ζαχαροπλαστείο και να πάρεις την τούρτα που θα σου γυαλίσει. :haha:
Εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα. Δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα... :D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κι έτσι ότι δεν έφτιαχνε η γιαγιά σας πρέπει να το ονομάζετε όπως σας κατέβει στο κεφάλι.Αρκεί να συνεννοείστε με τους συντοπίτες σας.

varioAthens

Member
Προφανώς! (σαν αυτό που έφτιαχνε η γιαγιά της)
Αγαπητέ babaduma... δεν ξέρω αν η δική σου γιαγιά (λόγω της ηλικίας και της καταγωγής σου, βεβαίως-βεβαίως) έπηζε τυριά και έφτιαχνε κασερογλυκά, αλλά η δικιά μου -γέννημα θρέμμα Αθηναία να επισημάνω- ουδεμία σχέση με τα παραπάνω! :D :bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Στη ΝΥ επαιζε πολυ το τσιζ κεικ σοκολατα .

Τωρα αναφορικα με τον Τσακ Νορρις ..ειχα γκουγκλαρει -τοτε που αρχισατε να τον πρωτοαναφερετε-και ειχα βρει οτι οντως υπαρχουν τα Norris facts ..οπου ελεγε τις αποψεις του ,μπλα μπλα μπλα ...ειναι κ συντηρητικος νομιζω ...υποστηριζε και καποιον υποψηφιο πολιτικο της περιοχης του .....αλλα οκ ..εσεις γιατι φαγατε κολλημα και κανατε χιουμορ ..με τον τυπο ...δε μπορω να πιασω εγω το αστειο?
δεν καταλαβαινω ουτε τα σχολια που κολλανε ..ουτε οι φωτο

GTS

Member
Στη ΝΥ επαιζε πολυ το τσιζ κεικ σοκολατα .

Τωρα αναφορικα με τον Τσακ Νορρις ..ειχα γκουγκλαρει -τοτε που αρχισατε να τον πρωτοαναφερετε-και ειχα βρει οτι οντως υπαρχουν τα Norris facts ..οπου ελεγε τις αποψεις του ,μπλα μπλα μπλα ...ειναι κ συντηρητικος νομιζω ...υποστηριζε και καποιον υποψηφιο πολιτικο της περιοχης του .....αλλα οκ ..εσεις γιατι φαγατε κολλημα και κανατε χιουμορ ..με τον τυπο ...δε μπορω να πιασω εγω το αστειο?
δεν καταλαβαινω ουτε τα σχολια που κολλανε ..ουτε οι φωτο
Αχ βρε Κλεοπάτρα...σου έχει πάρει τα μυαλά ο Σάκης από τώρα εσένα! :haha:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καμία σχέση τα Norris Facts που διάβασες με τα πραγματικά Norris Facts...Chuck Norris Facts |

Έλα ρε Κλεοπάτρα,τι δεν πιάνεις ακριβώς;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.388
Νεότερο μέλος