Έγινε όντως αυτό;
Εμεινε κάγκελο, όπως και όποιος άλλος ήταν μπροστά.Υπερβολικός, αλλά έπρεπε να πάρει το μάθημα της η "μην την χαρακτηρίσω". Νομίζω πως το πήρε για τα καλά! Αντιδράσεις της σου μετέφερε ο συνάδελφος?
Στρωσε τραπεζι τοτε και βαλε σκουφο μαγειρικο ....Μα είναι δυναμόν? Ταπεράκι? Αυτά τα εδέσματα τρώγονται κατευθείαν από το γουόκ αγαπητή μου...ζεστά ζεστά...
Ταϋλανδέζικα υπάρχουν αλλά λέει ο GTS πως δεν είναι καλά κι εγώ δεν έχω πάει για να έχω άποψη.Ωραια η ιδεα για το εβραικο ..εγω ειμαι μεσα ...οπως ειπα και για Ταυλανδεζικο πριν .Μα ειναι δυνατον ρε γκτσου να μην υπαρχει ουτε ενα ?
Οσο για την οργανωση που λες Μαρια ...επειδη το να γινει οργανωση κανονικη οπως στις μεγαλες συναντησεις ειναι οντως λιγο μανικι ,μπορουμε να κανονιζουμε τα ατομα που κανουμε παρεουλα κατι συγκεκριμενο και μετα να κανουμε ανακοινωση .Παμε εκει,τοτε ..ειναι φιξε ,δεν αλλαζει ,οποιος θελει ..ευχαριστως να ερθει.
Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου.Πώς βγαίνει η αντίστροφη μέτρηση; Δε θυμάμαι πώς την έβαλα και τώρα όποτε το βλέπω με στεναχωρεί