• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Και μια λάτιν ρε γαμώτο, είχα πει μια φορά κι έναν καιρό να το αναλάβω, αλλά ειλικρινά δεν προλαβαίνω.. :(

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Έγινε όντως αυτό; :shock::shock:

Ναι αλήθεια! Συνάδελφος βρισκόταν παραδίπλα και μας μετέφερε την ιστορία.
Διόρθωσα την ατάκα του τύπου, γιατί την ώρα που το έγραφα κάποιος μου μιλούσε και από βιασύνη έκανα λάθος.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Υπερβολικός, αλλά έπρεπε να πάρει το μάθημα της η "μην την χαρακτηρίσω". Νομίζω πως το πήρε για τα καλά! Αντιδράσεις της σου μετέφερε ο συνάδελφος?

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Υπερβολικός, αλλά έπρεπε να πάρει το μάθημα της η "μην την χαρακτηρίσω". Νομίζω πως το πήρε για τα καλά! Αντιδράσεις της σου μετέφερε ο συνάδελφος?
Εμεινε κάγκελο, όπως και όποιος άλλος ήταν μπροστά.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ωραια η ιδεα για το εβραικο ..εγω ειμαι μεσα ...οπως ειπα και για Ταυλανδεζικο πριν .Μα ειναι δυνατον ρε γκτσου να μην υπαρχει ουτε ενα ?
Οσο για την οργανωση που λες Μαρια ...επειδη το να γινει οργανωση κανονικη οπως στις μεγαλες συναντησεις ειναι οντως λιγο μανικι ,μπορουμε να κανονιζουμε τα ατομα που κανουμε παρεουλα κατι συγκεκριμενο και μετα να κανουμε ανακοινωση .Παμε εκει,τοτε ..ειναι φιξε ,δεν αλλαζει ,οποιος θελει ..ευχαριστως να ερθει.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ωραια η ιδεα για το εβραικο ..εγω ειμαι μεσα ...οπως ειπα και για Ταυλανδεζικο πριν .Μα ειναι δυνατον ρε γκτσου να μην υπαρχει ουτε ενα ?
Οσο για την οργανωση που λες Μαρια ...επειδη το να γινει οργανωση κανονικη οπως στις μεγαλες συναντησεις ειναι οντως λιγο μανικι ,μπορουμε να κανονιζουμε τα ατομα που κανουμε παρεουλα κατι συγκεκριμενο και μετα να κανουμε ανακοινωση .Παμε εκει,τοτε ..ειναι φιξε ,δεν αλλαζει ,οποιος θελει ..ευχαριστως να ερθει.
Ταϋλανδέζικα υπάρχουν αλλά λέει ο GTS πως δεν είναι καλά κι εγώ δεν έχω πάει για να έχω άποψη.

Καμιά αντίρρηση για αυτό που λες για τις συναντήσεις. Αλλά. Πέρα από τις "πριβέ" που γίνονται κι αυτό είναι κάτι εύκολο γιατί η συνεννόηση γίνεται με λίγα άτομα, αν λέμε κανονίσουμε να πάμε για φαγητό σε ένα εβραικό, είμαστε αρχικά 8 άτομα και μετά το ανακοινώσουμε και θέλουν να ρθουν κι άλλοι 10 (και λέω μικρό αριθμό) κάποιος δεν πρέπει να είναι επί της οργάνωσης για να κανονίσει τραπέζια και τέτοια? Κατάλαβες τι θέλω να πω? Για μεταξύ μας, η παρεούλα κτλ είναι άλλο θέμα.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ναι δικιο εχεις αυτο με το φαι μπορει να εχει αυτο το μειον......για καφεδες ομως γινεται ευκολοτερα.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πώς βγαίνει η αντίστροφη μέτρηση; :( Δε θυμάμαι πώς την έβαλα και τώρα όποτε το βλέπω με στεναχωρεί

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Πώς βγαίνει η αντίστροφη μέτρηση; :( Δε θυμάμαι πώς την έβαλα και τώρα όποτε το βλέπω με στεναχωρεί
Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου.
Στην επιλογή Settings & Options, πάτα "Επεξεργασία επιλογών" και στον τελευταίο πίνακα "Διάφορες Επιλογές", τσέκαρε "Οχι" στο πεδίο "Ενεργοποίηση της αντίστροφης μέτρησης". :D

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ευχαριστώ! Δεν το βρήκα (κρυφοξανθιά) αλλά θα επανέλθω μόλις έχω λίγο περισσότερο χρόνο να το ξαναδώ! Ευχαριστώ πάντως!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τι εκπληξις ~!!! Ηρθε η ΔΕΗ

Last edited by a moderator:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις