• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Λοιπόν η εβραϊκή κουζίνα δεν έχει μεγάλες διάφορες από την ανατολιτικη,εκτός από τα κοσερ γεύματα τα οποία αφορούν μόνο τους πιστούς της εβραϊκής θρησκείας. Σε πολλά εβραϊκά πιάτα θα βρεις σύκα είτε αυτά είναι μαγειρεμενα είτε χρησιμοποιούνται σαν γλυκό. Δοκιμάστε τα διάφορα πιτακια (σαμπουσεκ) με γέμιση λαχανικών. Πολλές φορές χρησιμοποιούν καροτα τα οποία τ κανουν κομποστα , παστες ρεγγες( οι αγαπημένες μου).Γενικότερα κάποιος ο οποίος είναι χορτοφαγος θα βρει τον παράδεισο του στο Ισραηλ

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Κλεό, δεν υπάρχει Ταϋλανδέζικο της προκοπής στην Αθήνα, δε ξέρω κανένα τουλάχιστον....μη σου πω ότι καλύτερη τύχη έχεις να φας από τα χεράκια μου που έχω μάθει 3-4 πιάτα...

pad thai (noodles), khaw pad (τηγανητό ρύζι), κοτόπουλο με lemongrass και καραμελωμένο χροιρινό με κρεμμύδια. Αυτά :D
Wow!!!!!Σλουρπ !
Σε περιμενω στην επομενη τραβελστορικη με το ταπερακι ανα χειρας ...νταξ?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λοιπόν η εβραϊκή κουζίνα δεν έχει μεγάλες διάφορες από την ανατολιτικη,εκτός από τα κοσερ γεύματα τα οποία αφορούν μόνο τους πιστούς της εβραϊκής θρησκείας. Σε πολλά εβραϊκά πιάτα θα βρεις σύκα είτε αυτά είναι μαγειρεμενα είτε χρησιμοποιούνται σαν γλυκό. Δοκιμάστε τα διάφορα πιτακια (σαμπουσεκ) με γέμιση λαχανικών. Πολλές φορές χρησιμοποιούν καροτα τα οποία τ κανουν κομποστα , παστες ρεγγες( οι αγαπημένες μου).Γενικότερα κάποιος ο οποίος είναι χορτοφαγος θα βρει τον παράδεισο του στο Ισραηλ
Πηγες τελικα στο kosher αυτο?
Αντε χειμωνιαζει ...να παμε και μεις σιγα σιγα .

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κρυώνω και νυστάζω....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Πηγες τελικα στο kosher αυτο?
Αντε χειμωνιαζει ...να παμε και μεις σιγα σιγα .
Όχι ρε πότε να πάω ; Τωρα γυρίσαμε από Ισραηλ !! Είναι στα υπόψιν φυσικά

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Καμιά συνταγή δε θα ποστάρετε τώρα που με έχει πιάσει η μανία για ethnic κουζίνες???

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Πρόσφατο σκηνικό σε βόρειο προάστιο των Αθηνών.

Περιμένει ένας κύριος σε μια porsche με αλάρμ, να ξεπάρκάρει κάποιος για να μπει στη θέση που ετοιμάζεται να αδειάσει.
Με το που ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο, έρχεται ένα smart από το πουθενά, με οδηγό μια νεαρή γυναίκα και καταλαμβάνει τη θέση.

Βγαίνει κουνιστή και λυγιστή και στην έντονη διαμαρτυρία του κυρίου με την porsche, του απαντά: "Η ζωή είναι για τους έξυπνους".

Ο κύριος κάνει λίγο μπροστά, βάζει όπισθεν και κάνει το smart χαλκομανία.
Βγαίνει έξω, της δίνει την κάρτα του και της λέει: "Όχι, καλή μου. Η ζωή είναι για τους πλούσιους".

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Όχι ρε πότε να πάω ; Τωρα γυρίσαμε από Ισραηλ !! Είναι στα υπόψιν φυσικά
Και δεν κανονίζουμε καμιά τραβελοσυνάντηση να πάμε όλοι μαζί? Θα μπορούσε ίσως να συνδυαστεί με μία επίσκεψη και στο Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος
(Νίκης 39, Αθήνα 105 57 Τηλ.:
210 32 25 582), όπως κάναμε με την εκδήλωση που οργάνωσε η Παναγιώτα
Λέω εγώ τώρα...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Και δεν κανονίζουμε καμιά τραβελοσυνάντηση να πάμε όλοι μαζί? Θα μπορούσε ίσως να συνδυαστεί με μία επίσκεψη και στο Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος
(Νίκης 39, Αθήνα 105 57 Τηλ.: 210 32 25 582), όπως κάναμε με την εκδήλωση που οργάνωσε η Παναγιώτα
Λέω εγώ τώρα...
Μέσα, ποιος το αναλαμβάνει είναι το θέμα....

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Πρόσφατο σκηνικό σε βόρειο προάστιο των Αθηνών.

Περιμένει ένας κύριος σε μια porsche με αλάρμ, να ξεπάρκάρει κάποιος για να μπει στη θέση που ετοιμάζεται να αδειάσει.
Με το που ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο, έρχεται ένα smart από το πουθενά, με οδηγό μια νεαρή γυναίκα και καταλαμβάνει τη θέση.

Βγαίνει κουνιστή και λυγιστή και στην έντονη διαμαρτυρία του κυρίου με την porsche, του απαντά: "Η ζωή είναι για τους έξυπνους".

Ο κύριος κάνει λίγο μπροστά, βάζει όπισθεν και κάνει το smart χαλκομανία.
Βγαίνει έξω, της δίνει την κάρτα του και της λέει: "Όχι, καλή μου. Η ζωή είναι για τους πλούσιους".
Έγινε όντως αυτό; :shock::shock:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Πολύ καλή ιδέα, γενικότερα θα ήταν ωραία να κάναμε συναντήσεις σε μαγαζιά με εθνικές κουζίνες.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.379
Νεότερο μέλος
katerina.