• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Οντως πολυ ερωτικη η αυριανη ημερα.....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ελα ρε Βαριο μας χαλας την πιατσα .Μια χαρα ειναι και η ντισκο .Εγω ειμαι μεσα και για ποτο και για ντισκο και οπου αλλου.Εξαλλου μην ξεχνας οτι εχουμε αφησει την "καφε-λιακαδα" στη μεση..πρεπει να οργανωθουμε ολα λογια ειμαστε.
Που εισαι βρε βενεζουελιανε-μαγειρα-χαρουμενε μελλοντα πατερα?

manelaki

Member
Κάνουν ουρές για μια καισαρική στις 11 Νοεμβρίου

Πολλές μέλλουσες μητέρες στη Νότια Κορέα κάνουν ουρές στα μαιευτήρια για να κλείσουν ραντεβού για καισαρική στις 11 Νοεμβρίου, ώστε να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους θα γεννηθούν στις 11/11/2011, δηλαδή θα φέρουν για πάντα τον μοναδικό αριθμό ταυτότητας «111111», μετέδωσαν τα ΜΜΕ. Ο Κορεατικός Αριθμός Καταγραφής Πολίτη, ένας κωδικός αναγνώρισης για όλους τους κατοίκους της Κορέας, αποτελείται από 13 αριθμούς με τους έξι πρώτους να αφορούν την ημερομηνία γέννησης. Ο αριθμός των ραντεβού για καισαρική στις 11 Νοεμβρίου είναι φέτος κατά 20% υψηλότερος από τα προηγούμενα χρόνια.
Οι έγκυες που αναμενόταν να γεννήσουν μία εβδομάδα αργότερα έχουν προγραμματίσει να γεννήσουν στις 11 Νοεμβρίου, έγραψε η Εφημερίδα της Σεούλ. «Πάντα υπάρχουν γυναίκες που πρόκειται να γεννήσουν τον Ιανουάριο και ζητούν να γεννήσουν την πρώτη μέρα του μήνα, αλλά αυτό δείχνει περισσότερο ασυνήθιστο, να προσπαθούν να προγραμματίσουν τον τοκετό ώστε να έχουν αριθμό ταυτότητας 111111», δήλωσε υπάλληλος μαιευτικής κλινικής.
Στη Νότια Κορέα η 11η Νοεμβρίου είναι γνωστή ως Ημέρα του Πέπερο ή Η Πιο Γλυκιά Ημέρα, κάτι σαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ονομάστηκε έτσι από την κορεατική λιχουδιά Πέπερο εξαιτίας του ότι η ημερομηνία 11/11 μοιάζει με τα πέντε μπαστούνια του Πέπερο.
ANT1 ONLine / News / Κάνουν ουρές για μια καισαρική στις 11 Νοεμβρίου
Σα να θελουμε εμεις να γεννηθουν τα παιδια μας 14/2. Τι μ@λ@ακι@!
Και σιγα δηλαδη τι εχει η αυριανη μερα; Να ξερω αν ειναι να αλλαξω το προγρμμα μου.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Και σιγα δηλαδη τι εχει η αυριανη μερα; Να ξερω αν ειναι να αλλαξω το προγρμμα μου.
Eμένα αυτό το 11-11-11 κάτι μου κάνει :)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έχει ένα πιθανό bug λογισμικού σαν κι αυτό του έτους 2000, σε πολύ μικρότερη έκταση. Τίποτε παραπάνω...

chrisbd

Member

Να το πω αριθμολαγνία, να το πω μ@@@@ια .....τι νόημα έχει αφού τις ημερομηνίες τις θέσανε οι άνθρωποι...πάντως εγώ κατα λάθος έγινα μέλος 10/10/10.....δεν είμαι αριθμολάγνος..:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios