• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Αφεντικο να σου ζησει,γερο να ειναι και χιλιοχρονο ...
(συγνωμη για το οφ τοπικ στο οφ τοπικ :p :p)

varioAthens

Member
Ρε παππούδες, όλο για φαγητό κανονίζετε! Κανονίστε για ένα ποτό ή/και χορό και μια φορά!!! :p

varioAthens

Member
Ευχαριστώ! Δεν το βρήκα (κρυφοξανθιά) αλλά θα επανέλθω μόλις έχω λίγο περισσότερο χρόνο να το ξαναδώ! Ευχαριστώ πάντως!
Μη στενοχωριέσαι! Η anny φταίει... δεν έχει μεταδοτικότητα, παιδί μου! :bleh:

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Ρε παππούδες, όλο για φαγητό κανονίζετε! Κανονίστε για ένα ποτό ή/και χορό και μια φορά!!! :p
Παππού να σε πεί ο άντρας σου... :bleh: :haha:
Εμείς είμαστε νέα παιδιά στην ανάπτυξη και γι' αυτό κανονίζουμε για φαγητό, για να μην την ανακόψουμε! :haha: :haha:

Κι επειδή εγώ έριξα την πρόταση για φαγητό, ρίχνω την πρόταση και για μια βραδιά στο Βινύλιο ή κάποια άλλη ντίσκο, για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι! Είναι και πιο εύκολο να κανονισθεί

varioAthens

Member
Παππού να σε πεί ο άντρας σου... :bleh: :haha:
Εμείς είμαστε νέα παιδιά στην ανάπτυξη και γι' αυτό κανονίζουμε για φαγητό, για να μην την ανακόψουμε! :haha: :haha:

Κι επειδή εγώ έριξα την πρόταση για φαγητό, ρίχνω την πρόταση και για μια βραδιά στο Βινύλιο ή κάποια άλλη ντίσκο, για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι! Είναι και πιο εύκολο να κανονισθεί

Ε όχι και ντίσκο... Θα νομίζω ότι θα βγεί ο Γαρδέλης και η Αλιμπέρτη...:bleh:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Νάστε καλά για τις ευχές. Τώρα κανά φαί θα στείλει κανείς τι θα γίνει , πεινάμε :haha:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
ναι ναι...τρελο γελιο η ντισκο !!!!!! παρτε και μενα

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Αυριανη ημερομηνια 11-11-11.

Λετε να μας βγει σε καλο?:roll:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ έλεγα ότι θα μου βγει, γιατί θα γεννηθεί η κόρη μου, τελικά μου την έκανε που γεννήθηκε χτες :D

chrisbd

Member
Κάνουν ουρές για μια καισαρική στις 11 Νοεμβρίου

Πολλές μέλλουσες μητέρες στη Νότια Κορέα κάνουν ουρές στα μαιευτήρια για να κλείσουν ραντεβού για καισαρική στις 11 Νοεμβρίου, ώστε να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους θα γεννηθούν στις 11/11/2011, δηλαδή θα φέρουν για πάντα τον μοναδικό αριθμό ταυτότητας «111111», μετέδωσαν τα ΜΜΕ. Ο Κορεατικός Αριθμός Καταγραφής Πολίτη, ένας κωδικός αναγνώρισης για όλους τους κατοίκους της Κορέας, αποτελείται από 13 αριθμούς με τους έξι πρώτους να αφορούν την ημερομηνία γέννησης. Ο αριθμός των ραντεβού για καισαρική στις 11 Νοεμβρίου είναι φέτος κατά 20% υψηλότερος από τα προηγούμενα χρόνια.
Οι έγκυες που αναμενόταν να γεννήσουν μία εβδομάδα αργότερα έχουν προγραμματίσει να γεννήσουν στις 11 Νοεμβρίου, έγραψε η Εφημερίδα της Σεούλ. «Πάντα υπάρχουν γυναίκες που πρόκειται να γεννήσουν τον Ιανουάριο και ζητούν να γεννήσουν την πρώτη μέρα του μήνα, αλλά αυτό δείχνει περισσότερο ασυνήθιστο, να προσπαθούν να προγραμματίσουν τον τοκετό ώστε να έχουν αριθμό ταυτότητας 111111», δήλωσε υπάλληλος μαιευτικής κλινικής.
Στη Νότια Κορέα η 11η Νοεμβρίου είναι γνωστή ως Ημέρα του Πέπερο ή Η Πιο Γλυκιά Ημέρα, κάτι σαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ονομάστηκε έτσι από την κορεατική λιχουδιά Πέπερο εξαιτίας του ότι η ημερομηνία 11/11 μοιάζει με τα πέντε μπαστούνια του Πέπερο.
ANT1 ONLine / News / Κάνουν ουρές για μια καισαρική στις 11 Νοεμβρίου

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος