varioAthens
Member
Έχεις ποδήλατο??? Σούπερ!!!Πειράζει εγώ να κάνω παρέα σε σένα?
Έχεις ποδήλατο??? Σούπερ!!!Πειράζει εγώ να κάνω παρέα σε σένα?
Μιας που πιάσαμε τα μασητικά...
Διάβασα πρόσφατα ότι άνοιξε και πάλι Εβραϊκό εστιατόριο στην Αθήνα
Μήπως ξέρει κανείς σας πού είναι; Από φίλους Ισραηλινούς έχω δοκιμάσει αρκετά ενδιαφέροντα πιάτα και θα ήθελα να τα ξαναθυμηθώ!
Τρέχω... Ναι, αν το ξέρει κάποιος εδώ μέσα, αυτή πρέπει να είναι η Ευαγγελία!Η Ευαγγελία το είχε αναφέρει σε κάποιο ποστ...Ένα kosher εστιατόριο εννοείς, έτσι; Για δοκίμασε στην αναζήτηση, στα ποστ της Ευαγγελίας..
Τι κουζίνα έχει το Ισραήλ ρε παιδιά? Δεν έχω καταλάβει...δεν έχουν τα κλασσικά Μεσο-ανατολίτικα?Μιας που πιάσαμε τα μασητικά...
Διάβασα πρόσφατα ότι άνοιξε και πάλι Εβραϊκό εστιατόριο στην Αθήνα
Μήπως ξέρει κανείς σας πού είναι; Από φίλους Ισραηλινούς έχω δοκιμάσει αρκετά ενδιαφέροντα πιάτα και θα ήθελα να τα ξαναθυμηθώ!
μπα,ειναι καποια φαγητα που δεν τα τρωνε και δεν ανακατεβουνΤι κουζίνα έχει το Ισραήλ ρε παιδιά? Δεν έχω καταλάβει...δεν έχουν τα κλασσικά Μεσο-ανατολίτικα?
Gostijo: Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις την εβραική κουζίνα; - Νέες αφίξεις - Athens MagazineΤρέχω... Ναι, αν το ξέρει κάποιος εδώ μέσα, αυτή πρέπει να είναι η Ευαγγελία!
(αλλά είναι πολυγραφότατη, γμτ... )
Ούτε οι Μουσουλμάνοι τρώνε...μπα,ειναι καποια φαγητα που δεν τα τρωνε και δεν ανακατεβουν
τα φαγητα.π.χ.δεν τρωνε χοιρινο
Έχουν πολλές επιρροές από Βαλκάνια, Γαλικία, Ρωσία, Ισπανία, Πορτογαλία (μέρη στα οποία υπήρχε μεγάλη διασπορά) και Μέση Ανατολή, έχουν επηρεαστεί από την Αρχαία Αίγυπτο και το Βυζάντιο και φυσικά ο εβραϊκός νόμος και το Λεβιτικό έχουν βάλει τη δική τους σφραγίδα.Τι κουζίνα έχει το Ισραήλ ρε παιδιά? Δεν έχω καταλάβει...δεν έχουν τα κλασσικά Μεσο-ανατολίτικα?