KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Αντε γκτσου εσυ κοιμασαι και η τυχη σου δουλευει........
Καλομαθε η "γρια "(συ ειπας ..μη με κυνηγας μετα )Αχ να έβαζε και σήμερα ινδική ταινία το Αlter...
Φτου σου!!! Ε μα το είδες το αγόρι??? Τρελό!Καλομαθε η "γρια "(συ ειπας ..μη με κυνηγας μετα )
στα συκα εεεε?
Τι έγινε ρε παιδιά, πήγα στη χώρα και ξανακέρδισε τον τίτλο? Γουρλής ο ΓΤΣ, γουρλής...
Και στο στήθος...μου φέρνει λίγο...του μοιαζει κι ολας στα χρωματα
Αν τό εννοεις απολυτα αυτο πόυ λες σε συγχαιρω!Τι έγινε ρε παιδιά, πήγα στη χώρα και ξανακέρδισε τον τίτλο? Γουρλής ο ΓΤΣ, γουρλής...
Πάντως έτσι όπως τις κάνουν τις γυναίκες στα καλλιστεία δε μ'αρέσουν καθόλου....εγώ θεωρώ όμορφη μια γυναίκα χωρίς make-up.
Έχω λόγο να γράψω κάτι που δεν εννοώ? Γιατί, για να με ψηφίσετε στις εκλογές?Αν τό εννοεις απολυτα αυτο πόυ λες σε συγχαιρω!
καλημερα.
Οχι, αλλά οι περισσότεροι άντρες εκτιμούν τις γυναίκες βαμμένες και φτιασιδωμένες. Λέω μήπως είσαι από αυτούς κατά βάθος και δε το έχεις ψάξει καλά.Έχω λόγο να γράψω κάτι που δεν εννοώ? Γιατί, για να με ψηφίσετε στις εκλογές?
Τουναντίον....και μόνο χαμένος δεν έχω βγει.Οχι, αλλά οι περισσότεροι άντρες εκτιμούν τις γυναίκες βαμμένες και φτιασιδωμένες. Λέω μήπως είσαι από αυτούς κατά βάθος και δε το έχεις ψάξει καλά.
Αν είναι να εκτιμήσουμε την ομορφιά στα καλλιστεία, βράστα! Αντιθέτως, στο φως της ημέρας, ουδέν κρυπτόν....και εκ του σύνεγγυς φυσικά. Preferably πρωϊ πρωϊ κι όλας...Αλήθεια, τώρα, τα καλλιστεία δε θα έπρεπε να εκτιμούσαν τις κοπέλες άβαφες; Ετσι θα φανεί η πραγματική ομορφιά/ Λέω εγώ.
Ναι, ξέρω πολλούς που τρόμαξαν όταν ξύπνησανΤουναντίον....και μόνο χαμένος δεν έχω βγει.
Αν είναι να εκτιμήσουμε την ομορφιά στα καλλιστεία, βράστα! Αντιθέτως, στο φως της ημέρας, ουδέν κρυπτόν....και εκ του σύνεγγυς φυσικά. Preferably πρωϊ πρωϊ κι όλας...