• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
baba μου φιρί φιρί το πανε να μας κάψουν!!!!!!
ο λεγάμενος εχει να μοιράσει μπόλικα απο τα πιο σκληρά μέτρα που θα έχει δεί ο έλληνας!!
με τα ταξιδια μας τι θα γίνει δεν ξέρω....ήλπιζα να μην ειμαι εδώ αλλα για μια μέρα θα είμαι αφού γυρνάω στις 18 -(εκλογές 19 φεβρ)..δεν πειράζει όμως!! θα έχω έτοιμο το λαδοτύρι να το τυλίξω όμορφα στο ψηφοδέλτιο!!:cool:
Κάνεις ένα μικρό (?) λάθος: Δεν το πάνε φιρί φιρί να μας κάψουν. Αυτό το ξέρουν και είναι δεδομένο. Για 'κείνο που μαλλώνουνε είναι για το ποιός θα το επωμισθεί. Κανείς δε θέλει να θεωρηθεί αποκλειστικά υπεύθυνος.

Αν άκουσες τα νέα σήμερα το πρωί, μόλις είπε ο φερόμενος ως υποψήφιος νέος πρωθυπουργός ποιούς ήθελε οπωσδήποτε μαζί του σαν συνεργάτες (στην τελευταία προσπάθεια μπας και περισωθεί κάτι), αμέσως τον άδειασαν κι έπαψε να είναι υποψήφιος. Σιγά μην τον άφηναν να χαλάσει τη μανέστρα.

Επομένως, μην είσαι καθόλου σίγουρη για το πότε θα γίνουν (αν γίνουν) οι εκλογές, ούτε για το ποιό νόμισμα θα βρεις όταν επιστρέψεις. Εδώ που τα λέμε, μην είσαι καθόλου σίγουρη ούτε για το ποιό νόμισμα θ' αφήσεις όταν φύγεις!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
....εγώ θεωρώ όμορφη μια γυναίκα χωρίς make-up.
Όλοι έτσι λέτε αλλά όταν περνά μια γυναίκα πχ σε μια καφετέρια άβαφτη, δεν τραβά τόσο τα βλέμματα όσο μια γυναίκα πιο φτιαγμένη. Μάλλον αυτό που εννοείται όταν το λέτε (και δεν το ξέρετε) είναι πως κάτω από το μακιγιάζ πρέπει να είναι εξίσου όμορφη και να μην τρομάζετε επουδενί το πρωί!

GTS

Member
Όλοι έτσι λέτε αλλά όταν περνά μια γυναίκα πχ σε μια καφετέρια άβαφτη, δεν τραβά τόσο τα βλέμματα όσο μια γυναίκα πιο φτιαγμένη. Μάλλον αυτό που εννοείται όταν το λέτε (και δεν το ξέρετε) είναι πως κάτω από το μακιγιάζ πρέπει να είναι εξίσου όμορφη και να μην τρομάζετε επουδενί το πρωί!
Σωστή η διευκρίνηση Μαρία, έτσι είναι. Αλλά προσωπικά εμένα δε μου αρέσουν οι πολύ φτιασιδωμένες, δεν είναι του στυλ μου, όχι ότι δε μπορεί να είναι πολύ ωραία μια μακιγιαρισμένη γυναίκα. Αλλά ήσουν to the point, δεν έχω καμία αντίρρηση.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αυτο ηθελα να πω ρε Μαρια, θενξ
Εχω ενα προβλημα στην επικοινωνια απο χτες.

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Σωστή! Κι όχι μόνο δε την κοιτάνε αλλά σχολιάζουν κιόλας ότι δεν περιποιείται τον εαυτό της. Η πλάκα είναι όταν κάνουν σχέση/παντρεύονται μια πραγματικά άσχημη γυναίκα. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, τι να πεις...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Σωστή! Κι όχι μόνο δε την κοιτάνε αλλά σχολιάζουν κιόλας ότι δεν περιποιείται τον εαυτό της. Η πλάκα είναι όταν κάνουν σχέση/παντρεύονται μια πραγματικά άσχημη γυναίκα. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, τι να πεις...
Αλλο να ειναι αβαφη και αλλο απεριποιητη !
ΥΠαρχουν γυναικες που και με τις φορμες να είναι λάμπουνε !

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Γιατί βρε, όλοι δεν έχουν δικαίωμα στον έρωτα? Ή αναφέρεσαι σε αυτούς που 24/7 βαθμολογούν γυναικες (και όχι με κομψό τρόπο)? Αν είναι για αυτούς, ο λόγος που καταληγουν με όχι ωραίες γυναικες είναι είτε γιατί δεν μπορούν να καταφέρουν κάτι καλύτερο είτε λόγω ανασφάλειας....

GTS

Member
Τι σχέση έχει η πενταπλή στρώση άσπρης μπογιάς στο πρόσωπο σαν να είσαι ο Λουδοβίκος ο 14ος, με τη περιποίηση? Μήπως τα μπερδεύεις λίγο?

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Μη μπερδεύουμε το μακιγιάζ και την υπερβολή με τη περιποίηση...Πιο σημαντικό είναι να έχει μια γυναίκα καθαρό υγιές πρόσωπο, λαμπερά μαλλιά και όπως λέει και η Φένια να είναι με τις φόρμες της και να ακτινοβολεί, παρά να έχει φορτωθεί την Άρτα και τα Γιάννενα και να περπατάει φοβούμενη μη λιώσει η στρώση του μακιγιάζ από τον ιδρώτα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μη μπερδεύουμε το μακιγιάζ και την υπερβολή με τη περιποίηση...Πιο σημαντικό είναι να έχει μια γυναίκα καθαρό υγιές πρόσωπο, λαμπερά μαλλιά και όπως λέει και η Φένια να είναι με τις φόρμες της και να ακτινοβολεί, παρά να έχει φορτωθεί την Άρτα και τα Γιάννενα και να περπατάει φοβούμενη μη λιώσει η στρώση του μακιγιάζ από τον ιδρώτα.
Προτείνω η φράση να τροποποιηθεί και να ονομαστεί : να φορτωθεί το λευκό πύργο και τη Θεσσαλονίκη,
γιατί εκφράζει την πλειοψηφία των γυναικών εδώ...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia