babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Κάνεις ένα μικρό (?) λάθος: Δεν το πάνε φιρί φιρί να μας κάψουν. Αυτό το ξέρουν και είναι δεδομένο. Για 'κείνο που μαλλώνουνε είναι για το ποιός θα το επωμισθεί. Κανείς δε θέλει να θεωρηθεί αποκλειστικά υπεύθυνος.baba μου φιρί φιρί το πανε να μας κάψουν!!!!!!
ο λεγάμενος εχει να μοιράσει μπόλικα απο τα πιο σκληρά μέτρα που θα έχει δεί ο έλληνας!!
με τα ταξιδια μας τι θα γίνει δεν ξέρω....ήλπιζα να μην ειμαι εδώ αλλα για μια μέρα θα είμαι αφού γυρνάω στις 18 -(εκλογές 19 φεβρ)..δεν πειράζει όμως!! θα έχω έτοιμο το λαδοτύρι να το τυλίξω όμορφα στο ψηφοδέλτιο!!
Αν άκουσες τα νέα σήμερα το πρωί, μόλις είπε ο φερόμενος ως υποψήφιος νέος πρωθυπουργός ποιούς ήθελε οπωσδήποτε μαζί του σαν συνεργάτες (στην τελευταία προσπάθεια μπας και περισωθεί κάτι), αμέσως τον άδειασαν κι έπαψε να είναι υποψήφιος. Σιγά μην τον άφηναν να χαλάσει τη μανέστρα.
Επομένως, μην είσαι καθόλου σίγουρη για το πότε θα γίνουν (αν γίνουν) οι εκλογές, ούτε για το ποιό νόμισμα θα βρεις όταν επιστρέψεις. Εδώ που τα λέμε, μην είσαι καθόλου σίγουρη ούτε για το ποιό νόμισμα θ' αφήσεις όταν φύγεις!