GTS
Member
Πραγματικά...θυμάμαι τα πάντα!Ε δεν παλεύεσαι!!!
Πραγματικά...θυμάμαι τα πάντα!Ε δεν παλεύεσαι!!!
Ξέρω τι πρόβλημα έχω μωρέ... δε λύνεται εύκολα. Και θέλει πολύ ξεκούραση και καθισιό πράμα άγνωστο για μένα.Ψυχραιμία! Πριν μιλάμε για μαχαίρια ας πάμε σε έναν γιατρό πρώτα! Αν το χεις χτυπήσει παλιότερα, μπορεί να σε πονάει από την υγρασία. Πάντως επειδή το γόνατο είναι όντως άτιμο πράμα, αντε στον γιατρό αν συνεχίσει, όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα.
Αν είναι κάποιου είδους χονδροπάθεια πάντως, θέλει και ενδυνάμωση τετρακέφαλου...γυμναστική δηλ.Ξέρω τι πρόβλημα έχω μωρέ... δε λύνεται εύκολα. Και θέλει πολύ ξεκούραση και καθισιό πράμα άγνωστο για μένα.
Ρε μη κοιτάς που ειμαι χοντρή, είμαι γυμνασμένη.Αν είναι κάποιου είδους χονδροπάθεια πάντως, θέλει και ενδυνάμωση τετρακέφαλου...γυμναστική δηλ.
Α-χα-χα. Δε σε είδα χοντρή πουθενά εγώ, μη λες ανοησίες...αλλά το γονατάκι, ιδίως όταν έχει καταπονηθεί με πολλά άλματα σε παρκέ, θέλει ενδυνάμωση του μυ που κρατάει την έρμη την επιγονατίδα. Αν βέβαια έχεις αυτό το πρόβλημα. Γιατί τα γόνατα είναι πράγματι άτιμο πράγμα.Ρε μη κοιτάς που ειμαι χοντρή, είμαι γυμνασμένη.
Κάνω και pilates.
ναι αλλά έχω να καυχιέμαι ότι δεν έχω χάσει ποτέ jumballΑ-χα-χα. Δε σε είδα χοντρή πουθενά εγώ, μη λες ανοησίες...αλλά το γονατάκι, ιδίως όταν έχει καταπονηθεί με πολλά άλματα σε παρκέ, θέλει ενδυνάμωση του μυ που κρατάει την έρμη την επιγονατίδα. Αν βέβαια έχεις αυτό το πρόβλημα. Γιατί τα γόνατα είναι πράγματι άτιμο πράγμα.
Περαστικά σας εύχομαι nevertheless..
Καλώς σας βρήκαμε !! Πως ν τα περάσουμε ; Φλομωσαμε στο λιβάνι και στο κυρ ελεησον !! Μα ρωτάς βρε Κλεοπατρα ; ΤΕΛΕΙΑ ,ΤΕΛΕΙΑ !!Welcome.Πως τα περασατε?
Ναι πες μας ότι ζηλεύεις κιόλας! Wellcome dear!Ποπω τι διαβάζω !! Ξεκίνησε το dancing on ice και το χάσαμε; Γμτ !!!
Ευχαριστώ!!!! Μα έμεινα κοινωνικά αδιαβαστη αυτό το Σ/Κ !!!Ναι πες μας ότι ζηλεύεις κιόλας! Wellcome dear!