• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Προτείνω η φράση να τροποποιηθεί και να ονομαστεί : να φορτωθεί το λευκό πύργο και τη Θεσσαλονίκη,
γιατί εκφράζει την πλειοψηφία των γυναικών εδώ...
Nαι ρε παιδί μου... τι πράγμα κι αυτό... για μεσημεριανό καφέ και ντυνόντουσαν για γάμο... ακόμα και στη σχολή ερχόνταν με τακούνια και βαμμένες!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Εγώ πάντως ξέρω πως όποτε ανεβαίνω πάνω και βγαίνω το πρωί είτε για χάζι στα μαγαζιά είτε για καφέ, με κοιτάνε λες και ήρθε ο λέτσος να χαλάσει την ατμόσφαιρα.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Nαι ρε παιδί μου... τι πράγμα κι αυτό... για μεσημεριανό καφέ και ντυνόντουσαν για γάμο... ακόμα και στη σχολή ερχόνταν με τακούνια και βαμμένες!
Εδώ πάνε στο περίπτερο και φορτώνονται!

Εγώ πάντως ξέρω πως όποτε ανεβαίνω πάνω και βγαίνω το πρωί είτε για χάζι στα μαγαζιά είτε για καφέ, με κοιτάνε λες και ήρθε ο λέτσος να χαλάσει την ατμόσφαιρα.
Από ποια άποψη μελισσούλα, μήπως τους έκανες καμιά γκριμάτσα? Από αυτές τις γνωστές σου? :D

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Στο σχολείο μου να δεις, πασαρέλα. Ελεος. Και στο πανεπιστημιο μια απ'τα ιδια, αηδια.

Εγώ πάντως τα συνδιαζω και τα δυο με μοναδικοτητα :)
Ταγιέρ και κρίκο στη μύτη.
Κουστούμι και σταράκι από κάτω :)
Ανάλογα τα κέφια :bleh:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Μαράκι...μόνιμα αχαχα:bleh:
Αυτό που λέει η Φένια κατά βάση. Κι έτσι και γιουβέτσι. Πιο πολύ με χαλάει το ύφος βασικά. Ο καθένας άλλωστε φοράει ό,τι θέλει και όπως νιώθει άνετα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μαράκι...μόνιμα αχαχα:bleh:
Αυτό που λέει η Φένια κατά βάση. Κι έτσι και γιουβέτσι. Πιο πολύ με χαλάει το ύφος βασικά. Ο καθένας άλλωστε φοράει ό,τι θέλει και όπως νιώθει άνετα.
Είμαστε πολύ ψευτοπουριτανοί και κουτσομπόληδες στην Ελλάδα .
Και να φορέσεις κάτι διαφορετικό θα νιώσεις τόσα βλέμματα που θα ξενερώσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Παντως γενικα οι γυναικες σε Σαλονικη-Γιαννενα-Λαρσα την εχουν τη φημη οτι φτιασιδωνονται πολυ.Παλιοτερα βεβαια ειχαν και μεγαλυτερες οικονομικες δυνατοτητες για κομμωτηρια-ρουχα-μανικιουρ κλπ κλπ
Θυμαμαι στη λεωφορο Νικης δεν κοιτουσαν το συνοδο μου οι αλλες γκομενες ,αλλα εμενα ..τι φοραω ..ποσο ξανθυτερο ειναι το μαλλι μου,το γυαλι μου,αν ειμαι ψηλοτερη ..με καλυτερο σωμα κλπ κλπ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα