• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Τα νεα εν ολίγοις..
έβγαλαν έναν τραπεζίτη για πρωθυπουργό..που θα "νοιαστει" για την χώρα και τον λαο της...
δεν θαρθουν και οι εκλογες??ελπίζω να ξυπνήσομε όλοι μας και να παρουν τον μπούλο!!
Kαζάκης for president..

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

Last edited by a moderator:

dmdoc

Member
Αντί για Καζάκη,προτείνω Ταμπάκη(και αυτός σε -ακη τελειώνει)...θα αποτελέσει το όπλο ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εγώ θέλω Κοζάκο. Ή, έστω, έναν Τζένγκις Χάν! :)
baba μου φιρί φιρί το πανε να μας κάψουν!!!!!!
ο λεγάμενος εχει να μοιράσει μπόλικα απο τα πιο σκληρά μέτρα που θα έχει δεί ο έλληνας!!
με τα ταξιδια μας τι θα γίνει δεν ξέρω....ήλπιζα να μην ειμαι εδώ αλλα για μια μέρα θα είμαι αφού γυρνάω στις 18 -(εκλογές 19 φεβρ)..δεν πειράζει όμως!! θα έχω έτοιμο το λαδοτύρι να το τυλίξω όμορφα στο ψηφοδέλτιο!!:cool:

varioAthens

Member
Καλώς σας βρήκαμε !! Πως ν τα περάσουμε ; Φλομωσαμε στο λιβάνι και στο κυρ ελεησον !! Μα ρωτάς βρε Κλεοπατρα ; ΤΕΛΕΙΑ ,ΤΕΛΕΙΑ !!
Ένα θα σας πω ! Οι παπάδες στον ναό της Γεννησεως στην Βηθλεεμ μιλούσαν για τον Παπανδρεου και για τους Μερκελ και Ζαρκοζι !!!!!

Καλά καλά, άστα αυτά! Πες μας τα υπόλοιπα!!! Τι φάγατε, τι ήπιατε, βγήκατε? Λέγε καλέ!!!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
του μοιαζει κι ολας στα χρωματα :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com