• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οι 3 κοπελες που ανεφερες ηταν και αυτες με την υψηλοτερη βαθμολογια και τις καλυτερες επιδοσεις και πιστευω εχουν μελλον στο σοου.
Η ξανθια ειναι η Πηνελοπη Αναστασοπουλου ..πολυ ωραια γυναικα οντως .
Το μεγαλο αγγουρι ηταν ο Γεωργαντας ...ακαμπτος εντελως ..ειπαν βεβαια οτι ειχε και ατυχημα ο ανθρωπος
Παντως να αναγνωρισουμε οτι εκαναν μεγαλη προσπαθεια δεδομενου οτι καποιοι δεν ειχαν ξανακανει πατιναζ 2 μηνες πριν.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Οι 3 κοπελες που ανεφερες ηταν και αυτες με την υψηλοτερη βαθμολογια και τις καλυτερες επιδοσεις και πιστευω εχουν μελλον στο σοου.
Η ξανθια ειναι η Πηνελοπη Αναστασοπουλου ..πολυ ωραια γυναικα οντως .
Το μεγαλο αγγουρι ηταν ο Γεωργαντας ...ακαμπτος εντελως ..ειπαν βεβαια οτι ειχε και ατυχημα ο ανθρωπος
Παντως να αναγνωρισουμε οτι εκαναν μεγαλη προσπαθεια δεδομενου οτι καποιοι δεν ειχαν ξανακανει πατιναζ 2 μηνες πριν.
Γιατί ο Χειμωνέτος δεν ήταν αγγούρι? Τελείως άκαμπτος! (Ομόρφυνε πάντως!)Ο Γεωργαντάς είχε όντως ατύχημα και την εκπομπή του την έκανε με το χέρι δεμένο. Μου άρεσε όμως γιατί ήταν συνέχεια χαμογελαστός του τύπου "δεν το χω, αλλά χέστηκα, εγώ το ευχαριστιέμαι!". Φυσικά και αναγνωρίζουμε την προσπάθεια και να μη ξεχνάμε ο κίνδυνος να πέσουν και να χτυπήσουν σοβαρά, είναι μεγάλος, δεν είναι και πιτσιρίκια με εύπλαστα κοκκαλάκια, μπορεί να μην πάθουν τίποτα απλά μελανιές κτλ αλλά μπορεί να πάθουν μεγάλη ζημιά από πέσιμο! Πάντως εμένα το σόου μου άνοιξε την όρεξη να πάω πάλι σε παγοδρόμιο, μας πήγαινε η μητέρα μου όταν ήμαστε μικρές και έκανα και πριν κάποια χρόνια στην Κόμο! Πολύ ωραία είναι, ξαναγίνεσαι παιδί!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λατρευω το καλλιτεχνικο πατιναζ!Ο πατερας μου φανατικος του σπορ μας εΒαζε να βλεπουμε τις απειρες εργατοωρες...εχω μεγαλωσει με Κωσταλα.
Περσι η κορη μου ψιλοεμαθε στις διαφορες πιστες που ανοιξαν πριν και μετα τα Χριστουγεννα.Τι κριμα που δεν ηταν τοσο διαδεδομενα τα παγοδρομια στη χωρα μας ..οταν ημουν παιδι!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εχει τρεις μερες που υποφέρω από το γόνατο ; λέτε να ψηλώσω κι άλλο;;;;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για δες το λίγο, έτσι ξεκίνησε και με μένα και κατάντησα στο μαχαίρι
κάποια στιγμή θα μπω και γω στα μαχαίρια αφού οικογενειακώς υποφέρουμε. Γιαγιά ανάπηρη,μπαμπάς ημιανάπηρος... γ@μησέ τα

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
κάποια στιγμή θα μπω και γω στα μαχαίρια αφού οικογενειακώς υποφέρουμε. Γιαγιά ανάπηρη,μπαμπάς ημιανάπηρος... γ@μησέ τα
Ψυχραιμία! Πριν μιλάμε για μαχαίρια ας πάμε σε έναν γιατρό πρώτα! Αν το χεις χτυπήσει παλιότερα, μπορεί να σε πονάει από την υγρασία. Πάντως επειδή το γόνατο είναι όντως άτιμο πράμα, αντε στον γιατρό αν συνεχίσει, όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος