vickokka
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- παντου
Αυτο στο Μιλανο.Ειναι λιγοτερα και ακριβοτερα τα ξενοδοχεια εκει, αυτο ειναι σε κεντρικη περιοχη .
https://www.booking.com/hotel/it/comforthotelritter.el.html?aid=304142;label=gen173nr-1DCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaFyIAQGYAQjCAQNhYm7IAQ3YAQPoAQGSAgF5qAIE;sid=326a50363d4a3c9f7bb0771bcb44740a;atlas_src=hp_iw_title;checkin=2017-12-04;checkout=2017-12-06;dist=0;group_adults=2;room1=A,A;sb_price_type=total;srepoch=1508008191;srpvid=a74e86b48e2a0552;type=total&
Σου βρηκα κι ενα hilton σε καλη τιμη, σ=δεν ειναι στο κεντρο αλλα ειναι διπλα το μετρο και σε 15 λεπτα εισαι κεντρο. Την ξερω την περιοχη ειναι μια χαρα.
https://www.booking.com/hotel/it/hilton-garden-inn-milan-north.el.html?aid=304142;label=gen173nr-1DCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaFyIAQGYAQjCAQNhYm7IAQ3YAQPoAQGSAgF5qAIE;sid=326a50363d4a3c9f7bb0771bcb44740a;atlas_src=hp_iw_title;checkin=2017-12-04;checkout=2017-12-06;dist=0;group_adults=2;room1=A,A;sb_price_type=total;srepoch=1508008572;srpvid=a74e86b48e2a0552;type=total&
Ωραία! Ελπιζω να βοηθησα και να περασετε καλα!
Φυσικα! Και για εστιατορια, και άλλα διαβασε εδω τις ιστοριες, θα βρεις πολλες ωραιες προτασεις. Αν σας αρεσει το ωραιο φαγητο και τα τροφιμα γενικα, να πατε στη Ρωμη στο Eataly: σταθμος μετρο Ostiense. Φαγητο εχει καλο σχεδον παντου, αρκει να μην ειναι σουπερ τουριστικο το μερος, παντως τρως καλα γενικα.Παρα πολυυ και αληθεια σε ευχαριστω!!! Θα σου πω εντυπωσεις
Αν μέσα στις 3 μέρες είναι κι οι λίμνες , τότε ναι. Παντως αν είχα 8 μέρες , τότε είτε θα πήγαινα μόνο Βορρά (Μιλανο, Τορινο, λίμνες, Βερονα, κλπ) είτε Ρώμη θα τη συνδύαζα με κάτι πιο κοντινό, πχ Φλωρεντια , ή μόνη της, αν κάποιος δε θελει μετακινήσεις . Καλοκαιρι, έχει ζέστη η Ρώμη πάντως , όπως και όλη η Ιταλία βέβαιαΚαλημέρα σας! Σκέφτομαι να κλείσω για 8 ημέρες ταξίδι έκπληξη για τα γενέθλια της γυναίκας μου για Μιλανο Ρώμη τον Ιούλιο δεδομένου ότι μόνο καλοκαίρι μπορούμε να πάμε λόγω αδειών. Μια ημέρα λέω ν πάμε Κόμο. Ρώμη να βάλω 5 ημέρες και 3 Μιλανο ή 4 και 4. Πως θα το χωρίζατε εσείς; Ξενοδοχείο στη Ρώμη είναι ανάμεσα στα Hotel Zone, Hotel Centre 3, Palma και MF Hotel, γνωρίζετε κάποιο από αυτά ή αν είναι κοντά στο κέντρο; Στο Μιλανο έχω βρει Hotel deli Arcimboldi, J24 Hotel Milano, Hotel Berlino, αν ξέρετε παραπάνω κάτι γι αυτά. Στο Μιλάνο μπορείς να δεις τα βασικά σε 2 ημέρες;
Δεν τα γνωρίζω τα ξενοδοχεία αλλα τα βρηκα στο χάρτη και μπορω να σου πω οτι το:Καλημέρα σας! Σκέφτομαι να κλείσω για 8 ημέρες ταξίδι έκπληξη για τα γενέθλια της γυναίκας μου για Μιλανο Ρώμη τον Ιούλιο δεδομένου ότι μόνο καλοκαίρι μπορούμε να πάμε λόγω αδειών. Μια ημέρα λέω ν πάμε Κόμο. Ρώμη να βάλω 5 ημέρες και 3 Μιλανο ή 4 και 4. Πως θα το χωρίζατε εσείς; Ξενοδοχείο στη Ρώμη είναι ανάμεσα στα Hotel Zone, Hotel Centre 3, Palma και MF Hotel, γνωρίζετε κάποιο από αυτά ή αν είναι κοντά στο κέντρο; Στο Μιλανο έχω βρει Hotel deli Arcimboldi, J24 Hotel Milano, Hotel Berlino, αν ξέρετε παραπάνω κάτι γι αυτά. Στο Μιλάνο μπορείς να δεις τα βασικά σε 2 ημέρες;
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για το χρόνο που αφιέρωσες. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά τιμές οπότε λέω να κλείσω αυτό.4 ημέρες είναι αρκετές για Ρώμη ή να βάλω και μια έξτρα πχ μονοήμερη σε Φλωρεντια θα προλάβουμε να δούμε τπτ ή πολύ ταλαιπωρία και να μείνουμε μόνο Ρώμη;Δεν τα γνωρίζω τα ξενοδοχεία αλλα τα βρηκα στο χάρτη και μπορω να σου πω οτι το:
1.Hotel zone ειναι μακρυα απο το κεντρο
2.Hotel Centre 3 κοντα στην περιοχη του σταθμού τρένων και λεωφορείων(μην σε ανησυχει η φημη της κακής περιοχής)…υπολόγιζε 15-20 λεπτα με τα πόδια απο το κεντρο
3.Palma(residence…ετσι μου το εβγαλε και αυτο κοντα στο σταθμό αλλα πιο κοντα στο κεντρο απο το Hotel Centre 3
4.MF Hotel και αυτο μακρυα απο το κεντρο και απο οτι ειδα δεν θα αποφύγετε ανηφορικό δρόμο.
Εγω θα διάλεγα το Palma residence εαν δεν υπηρχαν μεγαλες διάφορες στην τιμη
Πιο πολύ θέλαμε να πάμε σε λίμνη Κόμο και Ρώμη και είπα να τα συνδυάσουμε . Άσε π βρήκα φθηνό αεροπορικό για Μιλανο. Απλα δεν ξέρω αν θέλω να αφήσω 2ημερες μιλάνο και μια μέρα λίμνη Κόμο, ή μια μέρα Μιλάνο μια Κόμο και μια Βερονα που είδα ότι είναι ωραία.Αν μέσα στις 3 μέρες είναι κι οι λίμνες , τότε ναι. Παντως αν είχα 8 μέρες , τότε είτε θα πήγαινα μόνο Βορρά (Μιλανο, Τορινο, λίμνες, Βερονα, κλπ) είτε Ρώμη θα τη συνδύαζα με κάτι πιο κοντινό, πχ Φλωρεντια , ή μόνη της, αν κάποιος δε θελει μετακινήσεις . Καλοκαιρι, έχει ζέστη η Ρώμη πάντως , όπως και όλη η Ιταλία βέβαια
Πηγα και εγω καλοκαιρι και πέτυχα αρκετή ζεστη 40 βαθμους
Ολα τα μερη εχουν την ομορφια τους. Θα ειναι λιγο ταλαιπωρια με τις συνεχομενες μετακινησεις, οποτε εσεις αποφασιζετε αν θελετε να δειτε πολλα πραγματα σε λιγες μερες. Η Ρωμη εχει αρκετο περπατημα, προσωπικα απο οσα μερη εχω παει, ήταν η πόλη που με τσάκισε , πονούσαν τα ποδάρια μας !. Βέβαια μεσα σε 3,5 μέρες είχα γυρίσει σχεδόν τα πάντα κι ανταμειφθήκαμε με αξέχαστες εικόνες. Υπερτουρισμος βέβαια.