GTS
Member
Μωρέ εσύ δε του κάνεις...Ο Μοντιε!!!Τους μπερδεψα ...δεν το πιστευω!!!!!
Και ο Κωστετσος μου κανει!
Μωρέ εσύ δε του κάνεις...Ο Μοντιε!!!Τους μπερδεψα ...δεν το πιστευω!!!!!
Και ο Κωστετσος μου κανει!
Ναι ειναι περιεργο..το Chrome απο το σπιτι τον δειχνει...απο το γραφειο ο ιδιος browser δεν τον εμφανιζει.Καθυστερημένο, αλλά τώρα το είδα, το Chrome σε μένα τον δείχνει κανονικά τον Πίνακα Ελέγχου Μελών.
Χαχα Και σε μας συνέβαινε σχεδόν καθημερινά. Ο καημένος ο Γιωργάκης ήταν ο συνήθης αποδέκτης τέτοιων εκδηλώσεων - λόγω μουσακίου!σκηνή στο βιετνάμ.
εμείς και γύρω γύρω παιδάκια..
τραβούσαν τις τρίχες απο τα πόδια του συνταξιδιώτη μου για να δούν αν ειναι αληθινές!!
αυτο που σας λέω ειναι γεγονός μιας και απο τους ασιάτες απουσιάζουν οι τρίχες απ όλα τα σημεία!!
κωνσταντινα βάλε alter , εχει ινδικο και νομιζω οτι πρωταγωνιστει ο δικος σου σε πιο νεαρη ηλικια
Aυτό ήταν της έφτιαξες το βράδυ!!!!
ΚΙΚούλαααααααααααααααααααααα μου!!! Αυτός είναι!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!
Εντωμεταξυ την Τεταρτη 10 η ωρα εχουν ολοι αυτοι οι αντρουα με τον Ψινακη επικεφαλη ,εκπομπη και ακουστε το θεικο ...τωρα το ειδα και γω...η κοπελα που εμφανιζεται στο επεισοδιο και της κανει προταση ο αντρας που σουλουπωνουν αυτοι οι γκεουρες ...ειναι γνωστη μου!!Μωρέ εσύ δε του κάνεις...
Α, Τετάρτη έχω οδοντίατρο, δε μπορώ. Θα το δω την άλλη Τετάρτη να σου πω...τι πρόταση της κάνει ο άντρας?Εντωμεταξυ την Τεταρτη 10 η ωρα εχουν ολοι αυτοι οι αντρουα με τον Ψινακη επικεφαλη ,εκπομπη και ακουστε το θεικο ...τωρα το ειδα και γω...η κοπελα που εμφανιζεται στο επεισοδιο και της κανει προταση ο αντρας που σουλουπωνουν αυτοι οι γκεουρες ...ειναι γνωστη μου!!
Ε μόνο 2 χρόνια κι εσύ....τι είναι 2 χρόνια ρε συ, ούτε 70 πιάτα φακές....Γαμου βεβαια ...εντωμεταξυ αυτη την ειχε 2 χρονια ..τον επλενε ,τον μαγειρευε ...και προταση δεν της ειχε κανει...αυτη να σκασει ..του θανατα ... καλα εφτασε μεχρι τον Ψινακη για να της κανει προταση?
Τι κανει ο ανθρωπος για να παντρευτει!!!