• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καθυστερημένο, αλλά τώρα το είδα, το Chrome σε μένα τον δείχνει κανονικά τον Πίνακα Ελέγχου Μελών.
Ναι ειναι περιεργο..το Chrome απο το σπιτι τον δειχνει...απο το γραφειο ο ιδιος browser δεν τον εμφανιζει.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
σκηνή στο βιετνάμ.
εμείς και γύρω γύρω παιδάκια..
τραβούσαν τις τρίχες απο τα πόδια του συνταξιδιώτη μου για να δούν αν ειναι αληθινές!!
αυτο που σας λέω ειναι γεγονός μιας και απο τους ασιάτες απουσιάζουν οι τρίχες απ όλα τα σημεία!!
Χαχα :haha: Και σε μας συνέβαινε σχεδόν καθημερινά. Ο καημένος ο Γιωργάκης ήταν ο συνήθης αποδέκτης τέτοιων εκδηλώσεων - λόγω μουσακίου! :D

Τώρα, για το αν απουσιάζουν οι τρίχες απ' όλα τα σημεία, μην το δένεις κόμπο, μάλλον δεν είχες πολύ ... στενές επαφές! :haha:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μωρέ εσύ δε του κάνεις...
Εντωμεταξυ την Τεταρτη 10 η ωρα εχουν ολοι αυτοι οι αντρουα με τον Ψινακη επικεφαλη ,εκπομπη και ακουστε το θεικο ...τωρα το ειδα και γω...η κοπελα που εμφανιζεται στο επεισοδιο και της κανει προταση ο αντρας που σουλουπωνουν αυτοι οι γκεουρες ...ειναι γνωστη μου!!

GTS

Member
Εντωμεταξυ την Τεταρτη 10 η ωρα εχουν ολοι αυτοι οι αντρουα με τον Ψινακη επικεφαλη ,εκπομπη και ακουστε το θεικο ...τωρα το ειδα και γω...η κοπελα που εμφανιζεται στο επεισοδιο και της κανει προταση ο αντρας που σουλουπωνουν αυτοι οι γκεουρες ...ειναι γνωστη μου!!
Α, Τετάρτη έχω οδοντίατρο, δε μπορώ. Θα το δω την άλλη Τετάρτη να σου πω...τι πρόταση της κάνει ο άντρας?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Γαμου βεβαια ...εντωμεταξυ αυτη την ειχε 2 χρονια ..τον επλενε ,τον μαγειρευε ...και προταση δεν της ειχε κανει...αυτη να σκασει ..του θανατα ... καλα εφτασε μεχρι τον Ψινακη για να της κανει προταση?
Τι κανει ο ανθρωπος για να παντρευτει!!!

GTS

Member
Γαμου βεβαια ...εντωμεταξυ αυτη την ειχε 2 χρονια ..τον επλενε ,τον μαγειρευε ...και προταση δεν της ειχε κανει...αυτη να σκασει ..του θανατα ... καλα εφτασε μεχρι τον Ψινακη για να της κανει προταση?
Τι κανει ο ανθρωπος για να παντρευτει!!!
Ε μόνο 2 χρόνια κι εσύ....τι είναι 2 χρόνια ρε συ, ούτε 70 πιάτα φακές....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Α λες ολο με φακες να τον ειχε ?:D
Αμ γιαυτο ηθελε ο ανθρωπος Ψινακη για να της κανει προταση.
Εγω παντως δε θα της εκανα:haha:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Λοιπόν χτες στο dancing on ice, η Σάγια ήταν όλα τα λεφτά, κράτησαν το καλύτερο για όποιους άντεξαν να δούνε μέχρι τέλος! Επίσης μου άρεσε πολύ η ξανθιά ηθοποιός (που ήταν ντυμένη ροκ) και χόρευε με τον (εκπλάγως ωραίο) Ρώσο. Μείον το μακιγιάζ και μαλλιά της που ήταν φάουλ για μένα ενώ η ίδια είναι μια πολύ πολύ ωραία γυναίκα. Και μου άρεσε και η κοπελίτσα που έπαιζε στο "ευτυχισμένοι μαζί" (από ονόματα δεν τα πάω καλά). Τώρα όσο αφορά τους άντρες, νομίζω πως είναι οι αδικημένοι του σόου, όχι μόνο πρέπει να μάθουν παγοδρομία αλλά να είναι και υπεύθυνοι μην γκρεμοτσακιστεί καμιά. Δεν μου άρεσε κανένας τους, αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποιον, αυτός είναι ο Χριστοφόρου, είχε ωραίο στησίμο σώματος.

Κατά τα άλλα ξαναλέω, απογοήτευση, ούτε μια τούμπα...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Buongiorno travel stories
καλή εβδομάδα, αν και πολλοί από εδώ μέσα καρτερούν την Παρασκευή :)

Last edited by a moderator:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη