• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
καλα αμα είναι να είσαι στην τρίχα για να δεις κόσμο το κάνεις και εδώ.
εαν πας σε ενα καλό κλάμπ ή σε μια εκδήλωση θα δεις ωραίο κόσμο, ισως οχι σε τοσο μεγάλη αναλογία. το θέμα ειναι να σου δώσουν και σημασία.
Απ οτι ξέρω εκει που θα πας το παιχνίδι ειναι πιο ευκολο σε καθημερινή βάση :rolleyes:
Αγαπητέ χαριλάντερ, δε με ενδιαφέρει καθόλου να μου δώσουν σημασία, σε διαβεβαιώ! Έχω τη σημασία που μου πρέπει από εκεί που πρέπει ;) Απλά, μ'αρέσει πολύ το people watching και στη Στοκχόλμη είναι απλά χάρμα ιδέσθαι άντρες-γυναίκες. Οι ελεύθεροι, ως ελεύθεροι ας προσπαθήσουν να αποσπάσουν τη σημασία που θέλουν, αν και αν μιλάμε για τη Στοκχόλμη, το βλέπω από χλωμό έως πολύ πολύ δύσκολο.
Όσο για τη Βενεζουέλα, το έχω ξαναπεί, έχουμε επιλέξει εκδρομές και επαφές με τη φύση και μόνο, σε πόλεις (σε μία επαρχιακή συγκεκριμένα) θα μείνουμε αποκλειστικά για έναν ύπνο. Τώρα, αν ξυπνήσουν τίποτε κρυμμένα αισθήματα με τον κουμπάρο δε ξέρω, παλιές αγάπες είναι αυτές :haha::haha::bleh::bleh:

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Τώρα, αν ξυπνήσουν τίποτε κρυμμένα αισθήματα με τον κουμπάρο δε ξέρω, παλιές αγάπες είναι αυτές :haha::haha::bleh::bleh:
με τον κουμπάρο δεν πειράζει! εξαλου ο κουμπαρος τον κουμπαρό...:D

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πρωτάρης ναι, αλλά η προετοιμασία του ταξιδιού είναι το παν :D.....εκεί έμενα άλλωστε, θα τα μάθαινα ήθελα δεν ήθελα...:haha::haha::bleh::bleh:
Ίσως έπρεπε να γράψω ιστορία, "Ξεροσταλιάζοντας & θαυμάζοντας στη Stureplan" αλλά το αφήνω για άλλη φορά. Άλλωστε υπάρχει εν εξελίξει καταπληκτική ιστορία για τη πόλη από εξέχων μέλος του φόρουμ :bleh::haha:
I love you , too :clap::clap::clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω παντως εχω την αισθηση οτι στα Βορεια (και δε μιλαω μονο για Σουηδια ..και Γερμανια και Ολλανδια ειχε ωραια μωρα) παιρνουμε ματι ολοι και οι αντρες και οι γυναικες ...ενω στη Λατινικη Αμερικη ..εσεις οι αντρες χαιρεστε καλα καλα ,ενω εμεις μενουμε μπουκαλες.:D

GTS

Member
Εγω παντως εχω την αισθηση οτι στα Βορεια (και δε μιλαω μονο για Σουηδια ..και Γερμανια και Ολλανδια ειχε ωραια μωρα) παιρνουμε ματι ολοι και οι αντρες και οι γυναικες ...ενω στη Λατινικη Αμερικη ..εσεις οι αντρες χαιρεστε καλα καλα ,ενω εμεις μενουμε μπουκαλες.:D
Ωραία, θα κανονίσουμε μια Κούβα όλοι μαζί τότε να μην έχει κανένας παράπονο :haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ενα σου λέω φιλενάδα, αναθεώρησα την άποψή μου για τσι ξανθούς :cool:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Δηλαδή είσαι του ξανθού και όχι του μελαχροινού?? Ε όχι δεν το περίμενα από σενα!!!

Ωραία, θα κανονίσουμε μια Κούβα όλοι μαζί τότε να μην έχει κανένας παράπονο :haha:
Αχ αχ πραγματικα, μην ξύνεις πληγές...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

Last edited by a moderator:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις