• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Έχει....θα πρέπει όμως να αντέξεις να γελάς από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, δε μπορείς να φανταστείς για τι όργιο μιλάμε....τους πεθάναμε τους Μποτσουανούς, θα πεθάνουμε και τους Λατίνους...
GTS, σε ζηλεύουμε ήδη, μη μας το κάνεις χειρότερο. :roll:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Έχει....θα πρέπει όμως να αντέξεις να γελάς από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, δε μπορείς να φανταστείς για τι όργιο μιλάμε....τους πεθάναμε τους Μποτσουανούς, θα πεθάνουμε και τους Λατίνους...
Ε πες το βρε μαστορα!Τι καλυτερο απο το γελιο...να γελαμε μεχρι να πονεσουν οι μασελες μας!!!!:clap::clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Χαχαχαχαχαχα κι εγώ Τζωρτζ κι εγώ!
Χαχαχαχαχα γεια σου ρε Αντωνία!

Να σου πω, για τους Ισπανούς δεν είναι έτσι ακριβώς, εγώ καλούς τους είδα, έχουν κι αυτό το λάτιν ταπεραμέντο ρε παιδί μου, μην τα γειώνουμε έτσι τα παιδιά! Θα χεις και επιτυχίες θα το δεις, το ξανθό κάτι τους κάνει! :bleh:
Παντως στους Τουρκους οντως το ξανθο τους εκανε πολλα!
Τι να σου πω ..θα δω για τους Σπανιολους ..παντως (αν και δεν ειμαι του πολυξανθου) σε Γερμανια-Ολλανδια ο οφθαλμος ικανοποιηθηκε τα μαλα.:)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Παντως στους Τουρκους οντως το ξανθο τους εκανε πολλα!
Τι να σου πω ..θα δω για τους Σπανιολους ..παντως (αν και δεν ειμαι του πολυξανθου) σε Γερμανια-Ολλανδια ο οφθαλμος ικανοποιηθηκε τα μαλα.:)
Στην Ισπανία όταν είχα πάει, τότε με τον πανπαν, ούτε έναν ωραίο δεν είχαμε δει, ούτε για δείγμα. Ντροπή !

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Έφυγες ΚΙΚΙ? Φτου και ήθελα να σε ρωτήσω κάτι....manana!
buenos dias
οτι θελεις ρώτα ....

σου ευχομαι να περασεις πολυ πολυ ομορφα στα άγια χώματα που πας :lol:

GTS

Member
Στην Ισπανία όταν είχα πάει, τότε με τον πανπαν, ούτε έναν ωραίο δεν είχαμε δει, ούτε για δείγμα. Ντροπή !
Εγώ στη Πορτογαλία, τα μακρινά έτη 1998-1999, δεν είχα δει (και δεν είναι υπερβολή) ΟΥΤΕ ΜΙΑ ωραία γυναίκα. Οι Πορτογάλοι δε, είχαν πάθει κολούμπρα με τις δικές μας (μα με όλες λέμε, όμορφες-άσχημες). Έχουν και μια ψυχολογία στα όρια της κατάθλιψης σαν έθνος..μακριάααααααααααα

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
το επιβεβαιωνω.
Ξεραιλα,κοντοι και ασχημοι.Μονο βορεια Ισπανια.
Σοβαρά? Αλλού πήγα εγώ? Κι οι φίλοι μου με λένε και δύσκολη! Καλά δεν ερωτεύθηκα αλλά όχι και τόσο χάλια όπως τα λέτε!

Κλεό θα έρθω μαζί σου για να ξαναδώ τι γίνεται, τι ισχύει, μεγάλη αγωνία το έχω! :D

GTS

Member
buenos dias
οτι θελεις ρώτα ....

σου ευχομαι να περασεις πολυ πολυ ομορφα στα άγια χώματα που πας :lol:
Buenos dias KIKI! Επειδή στα άγια χώματα τα αγγλικά μάλλον θα είναι πολυτέλεια, θέλω να κάτσω να δω μερικές φρασούλες στα ισπανικά (που δε γνωρίζω). Έχεις καμιά φράση, κάτι, που σκέφτεσαι ότι μπορεί να είναι πιο χρήσιμο? Εντάξει, τα καλημέρα, ευχαριστώ, γεια σας κτλ. θα τα καταφέρουμε νομίζω :lol:

panosast

Member
χαλια ειναι οι ισπανοι αλλα μου εχουν πει οτι ειναι πολυ πεφτουλες...δεν ξερω αν εχετε εμπειρια σε αυτο το κομματι...?;)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios