GTS
Member
Κάποια μιλάει εκ πείρας μου φαίνεται.......Θα χεις και επιτυχίες θα το δεις, το ξανθό κάτι τους κάνει!
Κάποια μιλάει εκ πείρας μου φαίνεται.......Θα χεις και επιτυχίες θα το δεις, το ξανθό κάτι τους κάνει!
GTS, σε ζηλεύουμε ήδη, μη μας το κάνεις χειρότερο. :roll:Έχει....θα πρέπει όμως να αντέξεις να γελάς από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, δε μπορείς να φανταστείς για τι όργιο μιλάμε....τους πεθάναμε τους Μποτσουανούς, θα πεθάνουμε και τους Λατίνους...
Ε πες το βρε μαστορα!Τι καλυτερο απο το γελιο...να γελαμε μεχρι να πονεσουν οι μασελες μας!!!!Έχει....θα πρέπει όμως να αντέξεις να γελάς από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, δε μπορείς να φανταστείς για τι όργιο μιλάμε....τους πεθάναμε τους Μποτσουανούς, θα πεθάνουμε και τους Λατίνους...
Παντως στους Τουρκους οντως το ξανθο τους εκανε πολλα!Χαχαχαχαχαχα κι εγώ Τζωρτζ κι εγώ!
Χαχαχαχαχα γεια σου ρε Αντωνία!
Να σου πω, για τους Ισπανούς δεν είναι έτσι ακριβώς, εγώ καλούς τους είδα, έχουν κι αυτό το λάτιν ταπεραμέντο ρε παιδί μου, μην τα γειώνουμε έτσι τα παιδιά! Θα χεις και επιτυχίες θα το δεις, το ξανθό κάτι τους κάνει!
Στην Ισπανία όταν είχα πάει, τότε με τον πανπαν, ούτε έναν ωραίο δεν είχαμε δει, ούτε για δείγμα. Ντροπή !Παντως στους Τουρκους οντως το ξανθο τους εκανε πολλα!
Τι να σου πω ..θα δω για τους Σπανιολους ..παντως (αν και δεν ειμαι του πολυξανθου) σε Γερμανια-Ολλανδια ο οφθαλμος ικανοποιηθηκε τα μαλα.
buenos diasΈφυγες ΚΙΚΙ? Φτου και ήθελα να σε ρωτήσω κάτι....manana!
το επιβεβαιωνω.Στην Ισπανία όταν είχα πάει, τότε με τον πανπαν, ούτε έναν ωραίο δεν είχαμε δει, ούτε για δείγμα. Ντροπή !
Εγώ στη Πορτογαλία, τα μακρινά έτη 1998-1999, δεν είχα δει (και δεν είναι υπερβολή) ΟΥΤΕ ΜΙΑ ωραία γυναίκα. Οι Πορτογάλοι δε, είχαν πάθει κολούμπρα με τις δικές μας (μα με όλες λέμε, όμορφες-άσχημες). Έχουν και μια ψυχολογία στα όρια της κατάθλιψης σαν έθνος..μακριάαααααααααααΣτην Ισπανία όταν είχα πάει, τότε με τον πανπαν, ούτε έναν ωραίο δεν είχαμε δει, ούτε για δείγμα. Ντροπή !
Σοβαρά? Αλλού πήγα εγώ? Κι οι φίλοι μου με λένε και δύσκολη! Καλά δεν ερωτεύθηκα αλλά όχι και τόσο χάλια όπως τα λέτε!το επιβεβαιωνω.
Ξεραιλα,κοντοι και ασχημοι.Μονο βορεια Ισπανια.
Buenos dias KIKI! Επειδή στα άγια χώματα τα αγγλικά μάλλον θα είναι πολυτέλεια, θέλω να κάτσω να δω μερικές φρασούλες στα ισπανικά (που δε γνωρίζω). Έχεις καμιά φράση, κάτι, που σκέφτεσαι ότι μπορεί να είναι πιο χρήσιμο? Εντάξει, τα καλημέρα, ευχαριστώ, γεια σας κτλ. θα τα καταφέρουμε νομίζωbuenos dias
οτι θελεις ρώτα ....
σου ευχομαι να περασεις πολυ πολυ ομορφα στα άγια χώματα που πας
το επιβεβαιωνω.
Ξεραιλα,κοντοι και ασχημοι.Μονο βορεια Ισπανια.
χαλια ειναι οι ισπανοι αλλα μου εχουν πει οτι ειναι πολυ πεφτουλες...δεν ξερω αν εχετε εμπειρια σε αυτο το κομματι...?Στην Ισπανία όταν είχα πάει, τότε με τον πανπαν, ούτε έναν ωραίο δεν είχαμε δει, ούτε για δείγμα. Ντροπή !