panosast
Member
εγω παντως προτιμω την πιο ανοιχτη εκδοση οποτε δεν βλεπω να πηγαινω συντομα προς λατινικη αμερικη και συναφη μερη..σε ποιο σκουρα εκδοση
εγω παντως προτιμω την πιο ανοιχτη εκδοση οποτε δεν βλεπω να πηγαινω συντομα προς λατινικη αμερικη και συναφη μερη..σε ποιο σκουρα εκδοση
εγω παντως προτιμω την πιο ανοιχτη εκδοση οποτε δεν βλεπω να πηγαινω συντομα προς λατινικη αμερικη και συναφη μερη..
ελα που δεν θα τα δεις αυτα τα κορμια...Oh yes....αλλά δε θα τους δούμε εμείς
Μια πρόγευση...
με παρεξηγησες...Καλά, κι εσένα αμα στη δώσουνε μην την πάρεις!!!
Κι εσύ Βρούτε!!!! Με τους Ινδούς σου, ντροπήηηηηηηηηΜια σαλιάρα στον GTS παρακαλώ!!!
Πάντως, είναι η ίδια κοπέλα που είχα βάλει και μέρες πριν. Δε μπορείς να πεις, είμαι πιστός Όπως κι εσύ με τον σαχίμπΚαλά, κι εσένα αμα στη δώσουνε μην την πάρεις!!!
πες τα ρε φιλε...και μην ξεχνας να δινεις στον λαο τετοια ταξιδιωτικα τιπς..Κι εσύ Βρούτε!!!! Με τους Ινδούς σου, ντροπήηηηηηηηη
Τι σαλιάρα καλέ, εδώ δώσαμε και ταξιδιωτικά τιπς....εσείς με τους Ινδούς θέλετε να μας πείτε καμιά ταξιδιωτική πληροφορία ή μπα?
Γιτί εγώ δεν δίνω σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα από Ινδία???Κι εσύ Βρούτε!!!! Με τους Ινδούς σου, ντροπήηηηηηηηη
Τι σαλιάρα καλέ, εδώ δώσαμε και ταξιδιωτικά τιπς....εσείς με τους Ινδούς θέλετε να μας πείτε καμιά ταξιδιωτική πληροφορία ή μπα?
Α, αν είναι για 10 ολάκερα Ευρώ να σε πιστέψουμε.....Γιτί εγώ δεν δίνω σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα από Ινδία???
Και όταν λέω σπάνια, το εννοώ ΣΠΑΝΙΑ γιατί όποιος πάει και δει στο δρόμο τέτοιο Ινδό, του δίνω 10 ευρώ!
Το καταθέτω και εγώ: Τέτοιους Ινδούς δεν τους βλέπει κανείς στο δρόμο.Γιτί εγώ δεν δίνω σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα από Ινδία???
Και όταν λέω σπάνια, το εννοώ ΣΠΑΝΙΑ γιατί όποιος πάει και δει στο δρόμο τέτοιο Ινδό, του δίνω 10 ευρώ!
Αν έχεις φωτό σου βάζω εγώ τα άλλα 5Το καταθέτω και εγώ: Τέτοιους Ινδούς δεν τους βλέπει κανείς στο δρόμο.
(εγώ είδα έναν καλούτσικο-καμία σχέση βέβαια με αυτά που ανεβάζει η Vario- σε ένα ναό, αλλά ήταν ...ιερέας! / πέντε ευρώ δικαιούμαι νομίζω...)
καλα αμα είναι να είσαι στην τρίχα για να δεις κόσμο το κάνεις και εδώ.Κανόνισε όσο είναι καιρός! Μόνο που πρέπει να ντυθείς κυριλέ εκεί, δεν έχει πρόχειρα ντυσίματα, ιδίως το βράδυ για να μπεις εκεί που έδωσα πρέπει να είαι πένα και τρέντι....θυμίσου το μέρος, Stureplan (αν και δε νομίζω να το ξεχάσεις τώρα)