• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Μια σαλιάρα στον GTS παρακαλώ!!! :bleh::haha::bleh::haha:
Κι εσύ Βρούτε!!!! Με τους Ινδούς σου, ντροπήηηηηηηηη :haha::haha::haha::bleh::bleh::bleh:

Τι σαλιάρα καλέ, εδώ δώσαμε και ταξιδιωτικά τιπς....εσείς με τους Ινδούς θέλετε να μας πείτε καμιά ταξιδιωτική πληροφορία ή μπα?:haha::haha:

panosast

Member
Κι εσύ Βρούτε!!!! Με τους Ινδούς σου, ντροπήηηηηηηηη :haha::haha::haha::bleh::bleh::bleh:

Τι σαλιάρα καλέ, εδώ δώσαμε και ταξιδιωτικά τιπς....εσείς με τους Ινδούς θέλετε να μας πείτε καμιά ταξιδιωτική πληροφορία ή μπα?:haha::haha:
πες τα ρε φιλε...και μην ξεχνας να δινεις στον λαο τετοια ταξιδιωτικα τιπς..:lol:

varioAthens

Member

Γιτί εγώ δεν δίνω σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα από Ινδία???
Και όταν λέω σπάνια, το εννοώ ΣΠΑΝΙΑ γιατί όποιος πάει και δει στο δρόμο τέτοιο Ινδό, του δίνω 10 ευρώ! :bleh:

GTS

Member
Και όταν λέω σπάνια, το εννοώ ΣΠΑΝΙΑ γιατί όποιος πάει και δει στο δρόμο τέτοιο Ινδό, του δίνω 10 ευρώ! :bleh:
Α, αν είναι για 10 ολάκερα Ευρώ να σε πιστέψουμε.....:bleh:
Αρκετά σαλιαρίσαμε :D, σας καληνυχτώ, κοτζάμ μέλλοντας πατέρας! :bleh:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το καταθέτω και εγώ: Τέτοιους Ινδούς δεν τους βλέπει κανείς στο δρόμο.
(εγώ είδα έναν καλούτσικο-καμία σχέση βέβαια με αυτά που ανεβάζει η Vario- σε ένα ναό, αλλά ήταν ...ιερέας! :D/ πέντε ευρώ δικαιούμαι νομίζω...)

GTS

Member
Το καταθέτω και εγώ: Τέτοιους Ινδούς δεν τους βλέπει κανείς στο δρόμο.
(εγώ είδα έναν καλούτσικο-καμία σχέση βέβαια με αυτά που ανεβάζει η Vario- σε ένα ναό, αλλά ήταν ...ιερέας! :D/ πέντε ευρώ δικαιούμαι νομίζω...)
Αν έχεις φωτό σου βάζω εγώ τα άλλα 5 :haha::bleh:

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Κανόνισε όσο είναι καιρός! Μόνο που πρέπει να ντυθείς κυριλέ εκεί, δεν έχει πρόχειρα ντυσίματα, ιδίως το βράδυ για να μπεις εκεί που έδωσα πρέπει να είαι πένα και τρέντι....θυμίσου το μέρος, Stureplan (αν και δε νομίζω να το ξεχάσεις τώρα:bleh:)
καλα αμα είναι να είσαι στην τρίχα για να δεις κόσμο το κάνεις και εδώ.
εαν πας σε ενα καλό κλάμπ ή σε μια εκδήλωση θα δεις ωραίο κόσμο, ισως οχι σε τοσο μεγάλη αναλογία. το θέμα ειναι να σου δώσουν και σημασία.
Απ οτι ξέρω εκει που θα πας το παιχνίδι ειναι πιο ευκολο σε καθημερινή βάση :rolleyes:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios