• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ξύσε ξύσε, όλο και κάτι θα βγει...:bleh:
Άσε με δεν ξέρω με όλα αυτά που γίνονται, έχω αρχίσει και το βλέπω πολυτέλεια για το καλοκαίρι που έλεγα... Ουφ.. Τεσπα..

Φεύγεις ε???? Ωωωωωω καλό!!! :clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δηλαδή είσαι του ξανθού και όχι του μελαχροινού?? Ε όχι δεν το περίμενα από σενα!!!

Αχ αχ πραγματικα, μην ξύνεις πληγές...
Οχι προτιμω μελαχρινο ..αλλα οχι τοσο με λατινικα χαρακτηριστικα ..ουτε μαυρουλης (ωχ η Βαγγελιω θα μου κοψει την καλημερα :D)
Μου αρεσουν δηλ τα ευρωπαικα χαρακτηριστικα ειτε σε ξανθο ..ειτε σε μελαχρινο.
Κατι Λατινοι που βαζετε κατα καιρους (περαν των ωραιων σωματων) δε με ξετρελαινουν ιδιαιτερα.

GTS

Member
Άσε με δεν ξέρω με όλα αυτά που γίνονται, έχω αρχίσει και το βλέπω πολυτέλεια για το καλοκαίρι που έλεγα... Ουφ.. Τεσπα..

Φεύγεις ε???? Ωωωωωω καλό!!! :clap:
19 hours to go!! :clap::clap:

Μεταξύ μας Μαρία, κάντε ό,τι προλαβαίνετε....σε λίγο καιρό δε τα βλέπω καθόλου καλά τα πράγματα. Νομίζω ότι ο φίλος μου ο dmdoc το έχει πιάσει το νόημα :lol::lol::lol:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Οχι προτιμω μελαχρινο ..αλλα οχι τοσο με λατινικα χαρακτηριστικα ..ουτε μαυρουλης (ωχ η Βαγγελιω θα μου κοψει την καλημερα :D)
Μου αρεσουν δηλ τα ευρωπαικα χαρακτηριστικα ειτε σε ξανθο ..ειτε σε μελαχρινο.
Κατι Λατινοι που βαζετε κατα καιρους (περαν των ωραιων σωματων) δε με ξετρελαινουν ιδιαιτερα.
Εντάξει μωρέ μερικοί είναι για οφθαλμόλουτρο μόνο. Μπαααα ξανθό, δεν το χω με τίποτα! Άντε να πας Ισπανία να μας πεις την γνώμη σου κι από κει.. ;)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

Μεταξύ μας Μαρία, κάντε ό,τι προλαβαίνετε....σε λίγο καιρό δε τα βλέπω καθόλου καλά τα πράγματα. Νομίζω ότι ο φίλος μου ο dmdoc το έχει πιάσει το νόημα :lol::lol::lol:
Ναι ναι ο dmdoc τα χει πει κι αν τα χει πει. Μεταξύ μας που λες, αυτό σκέφτομαι τώρα, μην κάτσω και μαζεύω για το καλοκαίρι και δεν το χαρώ τελικά, να κάνω ότι προλάβω τώρα κι ας μην είναι Κούβα :)( θα κλάψω!)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εντάξει μωρέ μερικοί είναι για οφθαλμόλουτρο μόνο. Μπαααα ξανθό, δεν το χω με τίποτα! Άντε να πας Ισπανία να μας πεις την γνώμη σου κι από κει.. ;)
Δραμα ..δραμα μου εχουν πει...και κοντοι οι περισσοτεροι.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου

Παρε την αντιστροφη μετρηση σου απο τα μουτρα μας ρε:bleh:
(Χωρο στη βαλιτσα εχει?Θα ειμαι καλη με τον κουμπαρο:D)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Χαχαχαχαχαχα κι εγώ Τζωρτζ κι εγώ!
Χαχαχαχαχα γεια σου ρε Αντωνία!

Να σου πω, για τους Ισπανούς δεν είναι έτσι ακριβώς, εγώ καλούς τους είδα, έχουν κι αυτό το λάτιν ταπεραμέντο ρε παιδί μου, μην τα γειώνουμε έτσι τα παιδιά! Θα χεις και επιτυχίες θα το δεις, το ξανθό κάτι τους κάνει! :bleh:

GTS

Member
Έχει....θα πρέπει όμως να αντέξεις να γελάς από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, δε μπορείς να φανταστείς για τι όργιο μιλάμε....τους πεθάναμε τους Μποτσουανούς, θα πεθάνουμε και τους Λατίνους...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios