• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
καληνυχτα δρακουλινια ......

Υ,Σ να γραφει στα πρακτικα του σοσιαλ οτι η Ευαγγελια εβαλε φωτο με κουκλο (μη ανοξερικο )

panosast

Member
Πρωτάρης ναι, αλλά η προετοιμασία του ταξιδιού είναι το παν :D.....εκεί έμενα άλλωστε, θα τα μάθαινα ήθελα δεν ήθελα...:haha::haha::bleh::bleh:
Ίσως έπρεπε να γράψω ιστορία, "Ξεροσταλιάζοντας & θαυμάζοντας στη Stureplan" αλλά το αφήνω για άλλη φορά. Άλλωστε υπάρχει εν εξελίξει καταπληκτική ιστορία για τη πόλη από εξέχων μέλος του φόρουμ :bleh::haha:
δεν λεω καλη η ιστορια που ειναι σε εξελιξη αλλα τετοιες χρηστικες πληροφοριες δεν βρηκα οποτε μηπως πρεπει να γραψεις και εσυ κατι?

GTS

Member
δεν λεω καλη η ιστορια που ειναι σε εξελιξη αλλα τετοιες χρηστικες πληροφοριες δεν βρηκα οποτε μηπως πρεπει να γραψεις και εσυ κατι?
:haha::haha::haha::haha: Ξεκίνα από το λινκ και τη περιοχή που σας είπα και τα υπόλοιπα θα τα βρείτε μόνοι σας, είμαι σίγουρος....άλλωστε, το πράγμα μιλάει από μόνο του :bleh:

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Λοιπόν .... Καληνύχτα σας!
Εγώ αποσύρομαι στο ενδιαίτημά μου για να "δουλέψω" το βιογραφικό μου! :rolleyes:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios