• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Βόρειες σαν τις παραπάνω δεν ανοίγουν απλά τα μάτια...ανοίγουν νέους ορίζοντες :bleh::haha:

Βενεζουελάνες υπόσχομαι να βάλω οπωσδήποτε αύριο, άλλωστε έχουμε και την αγάπη μας τη Νταγιάννα :D:bleh: Αλλά το μυαλό, κούφιο είναι τι να το κάνω, περιέργως πως τριγυρνάει εκεί πάνω

Μλάμε για λαό όμορφο τώρα, όχι αστεία....
Eγώ εδώ θα είμαι... και αύριο...:rolleyes:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
γεια σου βαριο με τα ωραια σου !!!

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
GTS έχεις αρίσει να εκδηλωνεσαι σιγά σιγά.

GTS

Member
Eγώ εδώ θα είμαι... και αύριο...:rolleyes:
Μια συνάδελφος μου είπε ότι επίτηδες κανόνισα το ταξίδι τώρα γιατί έχει καλλιστεία στη Βενεζουέλα :haha::haha: Πού να ήξερε ότι μόνο με καμιά θηλυκιά νυχτερίδα μπορούμε μόνο να βρεθούμε τετ-α-τετ :bleh:
Εντάξει, ο άλλος συνονόματος που πήγε, δεν έμεινε στα λόγια :D:haha::haha:

panosast

Member
Αγαπητέ Πάνο, δεν έχει απλά ωραία μέρη....έχει κάλλιστα και κυκλοφορούν ανάμεσά μας....στη πλατεία Stureplan από το απόγευμα γινόταν το έλα να δεις....ξεκινούσες με κρασάκι και κατέληγες μεθυσμένος από ομορφιά...
μαλλον πρεπει να κανονισω κατι συντομα για εκει...:bleh::bleh:

GTS

Member
μαλλον πρεπει να κανονισω κατι συντομα για εκει...:bleh::bleh:
Κανόνισε όσο είναι καιρός! Μόνο που πρέπει να ντυθείς κυριλέ εκεί, δεν έχει πρόχειρα ντυσίματα, ιδίως το βράδυ για να μπεις εκεί που έδωσα πρέπει να είαι πένα και τρέντι....θυμίσου το μέρος, Stureplan (αν και δε νομίζω να το ξεχάσεις τώρα:bleh:)

GTS

Member
ακρως ενδιαφερον λινκ για εναν πρωταρη στην στοκχολμη...:shock::shock:να σαι καλα gts...:clap:
Πρωτάρης ναι, αλλά η προετοιμασία του ταξιδιού είναι το παν :D.....εκεί έμενα άλλωστε, θα τα μάθαινα ήθελα δεν ήθελα...:haha::haha::bleh::bleh:
Ίσως έπρεπε να γράψω ιστορία, "Ξεροσταλιάζοντας & θαυμάζοντας στη Stureplan" αλλά το αφήνω για άλλη φορά. Άλλωστε υπάρχει εν εξελίξει καταπληκτική ιστορία για τη πόλη από εξέχων μέλος του φόρουμ :bleh::haha:

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Ελα ντε. Πραγματικα εχασες. Εκει με τις φωτιες να δεις ζεστη! Μα ποιους ηλιους και θαλασσες ρε παιδια; Εμενα μονο ηλιολουστη δε μου φανηκε αυτη η μερα με μια Αθηνα σπασμενη, καμμενη και φυσικα ασφυκτικη!
ε μα, είχαν λυσσάξει μερικοί με τα σκουπίδια!!! τι θα τα κάνουμε, ποιός θα τα μαζέψει, πού θα τα πάει!!!! τα κάψανε λοιπόν για να μην γκρινιάζουμε!!!!!

δεν έχω σχέση με ποδόσφαιρο και ομάδες αλλά οι τίτλοι *@*@νε!!!!! χαχαχαχ!!!!!:LOL::clap:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios