paefstra
Member
Ψάχνω κι εγώ να το βρω. Το 'χασα.Τόσο χάλια ήταν ο Μπογδάνος απόψε; Όλο αρνητικά σχόλια διαβάζω. Το είδε κανείς;
Ψάχνω κι εγώ να το βρω. Το 'χασα.Τόσο χάλια ήταν ο Μπογδάνος απόψε; Όλο αρνητικά σχόλια διαβάζω. Το είδε κανείς;
Αν διανοηθώ οτι είσαι στο Μαρόκο και ποστάρεις στο forum θα πεθάνω...τελικά εμένα δε μου πολυταιριάζουν αυτές οι χώρες... για να δούμε τι έχει να μου πει κι η Fes
εμμ... να μη πεθανεις... αλλωστε λεγεται και wifi... επισης αν θες δωσε και κανα τιπ γιατι σημερα εχω εγκλωβιστει στην el jadida για δευτερη μερα και δεν υπαρχει κανενα μεσο να με παει οπουδηποτε... ασε ηρθα εντελως απροετοιμαστοςΑν διανοηθώ οτι είσαι στο Μαρόκο και ποστάρεις στο forum θα πεθάνω...
Πως βρέθηκες εκεί καλέ; πωπω δυστυχώς δεν έχω πάει προς τα εκεί... και Καζαμπλάνκα έμεινα ελάχιστα...Στην Oualidia λένε οτι έχει θαλασσινά, στρείδια κτλ αλλά αν δεν έχεις μέσο πως θα κινηθείς...Δεν έχει κανένα grande taxi να πας Essaouira (είναι μακριά το ξέρω αλλά αγαπώ...) να φας τις ψαρούκλες σου και να πιεις και τις μπυρίτσες σου με θέα Ατλαντικό; Κανένα τοπικό bus δεν παίζει;εμμ... να μη πεθανεις... αλλωστε λεγεται και wifi... επισης αν θες δωσε και κανα τιπ γιατι σημερα εχω εγκλωβιστει στην el jadida για δευτερη μερα και δεν υπαρχει κανενα μεσο να με παει οπουδηποτε... ασε ηρθα εντελως απροετοιμαστος
Ακόμα κι εδώ αηδίασα...από τη μύτη μου βγήκε ο καφές...