manelaki
Member
Eμεις ακομα ζουμε κ την εχουμε καιροΜη πάθουμε καμία ηλεκτροπληξία εεεεε
Eμεις ακομα ζουμε κ την εχουμε καιροΜη πάθουμε καμία ηλεκτροπληξία εεεεε
its all about style...τα salatini δεν ειναι τευτονικες αηδιες..ειναι taralli de sora Mariangela..
κ οι δικες μας κουβερτες ειναι φιρματες Frette, όχι made in Guangzhou...
" τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και..." έχεις λοιπόν δίκιο, ασε τις Frette..πάρε την κινεζικη από το λιντλ, μην ταλαιπωρείσαι με θεματα στυλ που δεν σε αφορούν...:xmas_mrgreen:ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ακομα θα ακουσω για τα Frette ???????????
Ασε που το χρωμα παραπεμπει σε ιρλανδεζικο κιλτ
Ένα μπαν στον κύριο που 20 πριν μερες πριν εθεαθη να τιναζει τη μπανκα σε Λονδρεζικα πολυκαταστήματα και να ζητάει και τη γνώμη της υποφαινομενης :xmas_evil::xmas_evil:" τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και..." έχεις λοιπόν δίκιο, ασε τις Frette..πάρε την κινεζικη από το λιντλ, μην ταλαιπωρείσαι με θεματα στυλ που δεν σε αφορούν...:xmas_mrgreen:
ε αυτό έλειπε να αφεθώ και στα χέρια ινδοπακιστανης πωλητριας άσχετης με ψωνια για συμβουλές....Ένα μπαν στον κύριο που 20 πριν μερες πριν εθεαθη να τιναζει τη μπανκα σε Λονδρεζικα πολυκαταστήματα και να ζητάει και τη γνώμη της υποφαινομενης :xmas_evil::xmas_evil:
άμα βρεις που θα είμαι εγώ, κερνάω Illy από ιταλική φυσικά μηχανή..Θα βρίσκεται ...
dream η καλυτερη ειναι και ελληνικη!:xmas_razz:Ναι...ειναι ζεσταααα...
20 εουρος lidl.
Να λείπουν τα ρατσιστικά σχόλια σε περικαλω ...ε αυτό έλειπε να αφεθώ και στα χέρια ινδοπακιστανης πωλητριας άσχετης με ψωνια για συμβουλές....xmas_mrgreen:
ρατσισμό ονειρευεσαι μου φαινεται.. μα να μιλησουν οι ινδοπακιστανοί για στυλ στο ντυσιμο? και οι λονδρεζοι για φαγητό? οι ολλανδοί για παπούτσια? θα τρελλαθούμε εντελώς? έκαστος στο είδος του..Να λείπουν τα ρατσιστικά σχόλια σε περικαλω ...
Σε χάλασαν οι κακές παρέες :xmas_lol:
άμα βρεις που θα είμαι εγώ, κερνάω Illy από ιταλική φυσικά μηχανή..