• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

OΣΕ, το φαινόμενο :-(

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Bahari said:
Ναι, έτσι είναι. Σε κάθε εισιτήριο που βγάζεις από το web υπάρχει και το όνομα αυτού που ταξιδεύει. Δεν το κοιτάει όμως κανένας και κανένας δεν ελέγχει τα στοιχεία σου με βάση την αστυνομική σου ταυτότητα. Μπορείς να μην έχεις καν τυπωμένο το εισιτήριό σου. Απλά χρειάζεται να γνωρίζεις τον κωδικό του εισιτηρίου.
Ούτε καν αυτόν,
σήμερα π.χ. ο ελεγκτής με ρώτησε μόνο τον αριθμό θέσης και το όνομα μου και αυτό ήταν όλο
Ούτε κωδικό, ούτε ταυτότητα, ούτε στοιχεία πιστ. κάρτας ούτε τίποτα άλλο

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Travel stories

paefstra

Member
Τα νεύρα μου... Ο ΟΣΕ δεν βγάζει φέτος τα Χριστούγεννα τιμές προσφοράς, απ' ό,τι βλέπω. Έκλεισα το αεροπορικό Θεσσαλονίκη-Αθήνα φτηνότερα απ' το τρένο :mad:

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Τα νεύρα μου... Ο ΟΣΕ δεν βγάζει φέτος τα Χριστούγεννα τιμές προσφοράς, απ' ό,τι βλέπω. Έκλεισα το αεροπορικό Θεσσαλονίκη-Αθήνα φτηνότερα απ' το τρένο :mad:
Αν το έκλεισες φθηνότερα τότε τι σε πειράζει;;;

Bahari

Member
Κάτσε βρε παιδί μου! Ακόμα δεν έχουν βγει οι προσφορές για το Δεκέμβρη. Υπομονή!!! Σε 4-5 μέρες θα υπάρξουν προσφορές και (πιστεύω ότι) θα μπορούσες να βρεις εισιτήριο από 9 ευρώ ή αν δεν προλάβαινες με αυτήν την τιμή, θα έβρισκες έστω με 19 :)

Είπαμε, οι προσφορές βγαίνουν προς το τέλος του κάθε μήνα (και ισχύουν φυσικά για τον επόμενο) αλλά υπάρχουν και προσφορές που "απελευθερώνονται" σταδιακά όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία που μας ενδιαφέρει.

paefstra

Member
Χθες το βράδυ βγήκε η επιλογή εισιτηρίων για 21 Δεκέμβρη και δεν είδα καμία προσφορά. Νόμιζα ότι βγαίνουν ταυτόχρονα και δεν είδα καμία.
Πέρσι είχα κλείσει με 9 ευρώ το βράδυ που βγήκαν και μετά εξαντλήθηκαν άμεσα. Ίσως φέτος να είναι όπως τα λες.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Στα δύο κόπηκε η σιδηροδρομική σύνδεση της χώρας από κατολίσθηση

Κατολίσθηση σημειώθηκε λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων στο 248 χλμ. της σιδηροδρομικής γραμμής, στο ύψος των Καρυών, μεταξύ Λιανοκλαδίου-Δομοκού, με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο η σιδηροδρομική σύνδεση της χώρας.

Συνεργεία του ΟΣΕ κατευθύνονται προς το συγκεκριμένο σημείο για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία. Εντούτοις, οι καθυστερήσεις αναμένεται πολύωρες. Μέχρι στιγμής οι αρμόδιοι του ΟΣΕ δεν μπορούν να εκτιμήσουν το χρόνο αποκατάστασης της κυκλοφορίας.

Όσοι επιβάτες του τρένου κατευθύνονται από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη αποβιβάζονται στο Λιανοκλάδι για να συνεχίσουν μέχρι το Δομοκό με λεωφορεία, όπου θα επιβιβαστούν και πάλι στο τρένο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Οι επιβάτες που κατευθύνονται από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα αποβιβάζονται στο Δομοκό και θα συνεχίσουν το ταξίδι τους με λεωφορεία μέχρι το Λιανοκλάδι και από εκεί με τρένο για Αθήνα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

in.gr - Στα δύο κόπηκε η σιδηροδρομική σύνδεση της χώρας από κατολίσθηση - Ειδήσεις - Ελλάδα

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Κατολίσθηση σημειώθηκε λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων στο 248 χλμ. της σιδηροδρομικής γραμμής, στο ύψος των Καρυών, μεταξύ Λιανοκλαδίου-Δομοκού, με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο η σιδηροδρομική σύνδεση της χώρας.

Συνεργεία του ΟΣΕ κατευθύνονται προς το συγκεκριμένο σημείο για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία. Εντούτοις, οι καθυστερήσεις αναμένεται πολύωρες. Μέχρι στιγμής οι αρμόδιοι του ΟΣΕ δεν μπορούν να εκτιμήσουν το χρόνο αποκατάστασης της κυκλοφορίας.

Όσοι επιβάτες του τρένου κατευθύνονται από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη αποβιβάζονται στο Λιανοκλάδι για να συνεχίσουν μέχρι το Δομοκό με λεωφορεία, όπου θα επιβιβαστούν και πάλι στο τρένο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Οι επιβάτες που κατευθύνονται από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα αποβιβάζονται στο Δομοκό και θα συνεχίσουν το ταξίδι τους με λεωφορεία μέχρι το Λιανοκλάδι και από εκεί με τρένο για Αθήνα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

in.gr - Στα δύο κόπηκε η σιδηροδρομική σύνδεση της χώρας από κατολίσθηση - Ειδήσεις - Ελλάδα
Εχουμε κανενα νεο απο το συμβαν?

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
από το σάιτ της trainose

http://www.trainose.gr/nea/apokatastasi-dromologion-sto-tmima-metaksy-domokoy-lianokladioy

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από το πρωί της Πέμπτης 22.11.2012, τα δρομολόγια στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη εκτελούνται κανονικά, μετά από την αποκατάσταση της γραμμής που η λειτουργία της είχε διακοπεί λόγω κατολίσθησης, μετά απο ισχυρές βροχοπτώσεις στο ύψος των Καρυών , μεταξύ Λιανοκλαδίου-Δομοκού.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ειναι λίγο λοταρία τι τιμές θα βρείς και πότε θα τις βρεις στο σάιτ του αγαπημένου μας ΟΣΕ...

πχ.
ετυχε τριτη βράδυ πριν 2 βδομάδες να βγάλω το ονλάιν εισιτήριο και να ταξιδεψω για Αθηνα το Σάββατο με το πρωινό ιντεριτι και επιστροφή κυριακή βράδυ με το τελευταίο το αργό, συνολική τιμη γυρω στα 25Ε. από τα οποια τα 9 ηταν για το πήγαινε και τα υπόλοιπα για την επιστροφή!

paefstra

Member
Για καθημερινές, γενικά βρίσκεις κάποιες μέρες πριν το ταξίδι, δεν είναι και τόσο λοταρία.
Η απορία μου είναι γιατί φέτος δεν υπάρχουν προσφορές ούτε με 29 ευρω, όταν πέρσι ταξίδεψα παραμονή Χριστουγέννων με 9. Και έκλεισα ακριβώς μόλις βγήκαν τα εισιτήρια (να 'ναι καλά η Bahari ;) ).

Bahari

Member
Για καθημερινές, γενικά βρίσκεις κάποιες μέρες πριν το ταξίδι, δεν είναι και τόσο λοταρία.
Η απορία μου είναι γιατί φέτος δεν υπάρχουν προσφορές ούτε με 29 ευρω, όταν πέρσι ταξίδεψα παραμονή Χριστουγέννων με 9.
Υπολογίζω ότι μέσα στο σ/κ ή το αργότερο Δευτέρα-Τρίτη θα βγουν οι προσφορές για ολόκληρο το Δεκέμβρη. Για προσφορές αναμείνατε στον υπολογιστή σας:D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Υπολογίζω ότι μέσα στο σ/κ ή το αργότερο Δευτέρα-Τρίτη θα βγουν οι προσφορές για ολόκληρο το Δεκέμβρη. Για προσφορές αναμείνατε στον υπολογιστή σας:D
κανε ενα μαγικο να κλεισουμε μπας και ανεβουμε το Σαββατο στην Θεσσαλονικη !!!
Να κανω μια ερωτηση γκουρου της Τραινοσε-Bahari ?:haha:
Βρισκομαι στο site , εχω κανει επιλογη της πτησης , εχω βαλει τα ατομα στη στηλη δεξια και μου βγαζει ενα ποσο 33,40 χωρις να εχω επιλεξει θεση.
Την ωρα που παταω πανω σε θεση αυτοματα αυτο το ποσο μετατρεπεται σε 48 ευρω.
Για ποιο λογο γμτ ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα