• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

OΣΕ, το φαινόμενο :-(

Bahari

Member
Ευαγγελία, για πότε ακριβώς ψάχνεις; Έχε υπόψη σου ότι η αγορά web εισιτηρίου είναι διαθέσιμη μέχρι 24 ώρες πριν την αναχώρηση του τρένου από τον σταθμό αφετηρίας. Οπότε, αν κοιτάς για αύριο δεν σου επιτρέπει το σύστημα να βγάλεις εισιτήριο.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ευαγγελία, για πότε ακριβώς ψάχνεις; Έχε υπόψη σου ότι η αγορά web εισιτηρίου είναι διαθέσιμη μέχρι 24 ώρες πριν την αναχώρηση του τρένου από τον σταθμό αφετηρίας. Οπότε, αν κοιτάς για αύριο δεν σου επιτρέπει το σύστημα να βγάλεις εισιτήριο.
Σαββατο πρωι με το δρομολογιο των 07:15 !!! Ωχ δηλαδη αν μπω να τα βγαλω αυριο το πρωι δε γινεται?
Περιμενω μια απαντηση απο ΟΑ γιαυτο το καθυστερω

paefstra

Member
Βρισκομαι στο site , εχω κανει επιλογη της πτησης , εχω βαλει τα ατομα στη στηλη δεξια και μου βγαζει ενα ποσο 33,40 χωρις να εχω επιλεξει θεση.
Την ωρα που παταω πανω σε θεση αυτοματα αυτο το ποσο μετατρεπεται σε 48 ευρω.
Για ποιο λογο γμτ ?
Είναι που ο ΟΣΕ χρεώνει κάτι παραπάνω για τις πτήσεις . :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Είναι που ο ΟΣΕ χρεώνει κάτι παραπάνω για τις πτήσεις . :haha:
:haha::haha::haha::haha: φτου !!!!!!! Ειναι που τελειωσα με τις πτησεις φετος και μαλλον δεν μπορω να το ξεπερασω :(

Bahari

Member
Λοιπόν, εμένα με το που επιλέγω το πόσα άτομα θα ταξιδέψουν μου βγάζει τιμή 22,60, αλλά με αυτήν την τιμή εισιτήριο δεν υπάρχει:( Η καλύτερη τιμή που βρίσκω είναι τα 29 ευρώ (πρέπει να επιλέξεις θέση μπλε χρώματος, αλλιώς το εισιτήριο είναι στα 40,90 ευρώ).

Bahari

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Λοιπόν, εμένα με το που επιλέγω το πόσα άτομα θα ταξιδέψουν μου βγάζει τιμή 22,60, αλλά με αυτήν την τιμή εισιτήριο δεν υπάρχει:( Η καλύτερη τιμή που βρίσκω είναι τα 29 ευρώ (πρέπει να επιλέξεις θέση μπλε χρώματος, αλλιώς το εισιτήριο είναι στα 40,90 ευρώ).
Δεν καταλαβαινω τι γινεται !
Στο μπλε χρωμα που παταω ενω πριν το πιεσω γραφει 29 ευρω , οταν το παταω και γινεται πρασινο η τιμη αλλαζει και γινεται 44 !!!!

paefstra

Member
Άνοιξαν οι προσφορές για Δεκέμβριο (και Χριστούγεννα) στη διαδρομή Αθήνα Θεσσαλονίκη.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Άνοιξαν οι προσφορές για Δεκέμβριο (και Χριστούγεννα) στη διαδρομή Αθήνα Θεσσαλονίκη.
Ελάχιστες, ωστόσο, που εξαντλήθηκαν σε χρόνο dt. Ευτυχώς, κάποιοι πρόλαβαν κατιτίς! ;)

kabamarou

Member
Απεργία από τον ΟΣΕ για τις 19 και 20 Δεκεμβρίου.Θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια την Τρίτη 18/12/2012 και όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια την Τετάρτη 19/12/2012 και Πέμπτη 20/12/2012.
Απεργία Π.Ο.Σ. 19-20/12/2012 | www.trainose.gr Νέα

Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τα εισιτήρια σε αυτή την περίπτωση, ειδικά αν τα έχει βγάλει μέσω internet;
Δικαιούσαι αλλαγή στις ημέρες;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα