ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
α δε θελω τετοια απο τη νεα χρονια :xmas_rolleyes::xmas_rolleyes::xmas_rolleyes:
Απεργία από τον ΟΣΕ για τις 19 και 20 Δεκεμβρίου.Θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια την Τρίτη 18/12/2012 και όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια την Τετάρτη 19/12/2012 και Πέμπτη 20/12/2012.
Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τα εισιτήρια σε αυτή την περίπτωση, ειδικά αν τα έχει βγάλει μέσω internet; Δικαιούσαι αλλαγή στις ημέρες;
Δυστυχώς, όταν βγάζεις εισιτήριο πολλές μέρες πριν το ταξίδι σου δεν μπορείς να ξέρεις αν θα έχει απεργία ή όχι. Περίμενα κι εγώ μπροστά από τον υπολογιστή να βγουν οι προσφορές και ήμουν χαρούμενη που τις πρόλαβα (εκτός από μία διαδρομή που η τιμή ήταν τσουχτερή), αλλά τελικά προέκυψε η απεργία και πάει το εισιτήριο. Οκ, θα πάρω τα 9 ευρώ πίσω, αλλά τελικά αναγκάστηκα να πληρώσω αεροπορικό εισιτήριο για να πάω στον προορισμό μου.α δε θελω τετοια απο τη νεα χρονια :xmas_rolleyes::xmas_rolleyes::xmas_rolleyes:
χαχαχα... Εγώ πάντως ελπίζω ο ΟΣΕ να μου δώσει όχι "καπέλο Σταθμάρχη", αλλά κανέναν πόντο που θα μετατραπεί σε δωρεάν ταξίδι, αφού πλέον, όπως λέει,Bahari με τόση εμπειρία στα θέματα ΟΣΕ, αξίζει να σου απονεμηθεί καπέλο Σταθμάρχη...
http://www.ekathimerini.com/4dcgi/_w_articles_wsite2_1_22/07/2013_510611
Trainose gave two first class tickets to each of the 10 most frequent travellers from last year, based on web bookings.
Δε νομίζω να εννοεί αυτό, ε;
Κι επειδή ο ΟΣΕ δύσκολα τους δίνει τους πόντους, χρησιμότερη θα σου ήταν η ευχή για μόνιμη εγκατάσταση στη Β. Ελλάδα...Εγώ πάντως ελπίζω ο ΟΣΕ να μου δώσει όχι "καπέλο Σταθμάρχη", αλλά κανέναν πόντο που θα μετατραπεί σε δωρεάν ταξίδι, αφού πλέον, όπως λέει,