• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Musica Italiana

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Last edited by a moderator:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
thanks!

νομίζω Samion ότι πρέπει να κάνουμε και συνάντηση Ιταλόφιλων (άσχετο το ξέρω!!)
καλή ιδέα..μια που την είχες ας φορτωθείς την αγγαρεία..σκέψου ένα ιταλικό στην Αθήνα, μια ημερομηνία καθημερινή, κάνε ένα νεο τόπικ, το σχετικό ποστ κι όποιος μπορεί ας δηλώσει συμμετοχή ή ας προτείνει κατι άλλο.

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
λοιπόν ανοίγω το τόπικ προς το πάρον...τρέχω..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ο Alan Sorrenti σε 2 super hits της εποχής. το sei l'unica donna per me είναι και πασίγνωστο. προσέξτε την επίδραση του πανδαμάτορος χρόνου..
με τι χόρευε ο κόσμος τότε..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
είχε κάποιος την τύχη να δει την εκπομπή του Carlo Conti, i migliori anni? αναζητήστε και την εμφάνιση του Ντέμη Ρούσσου..(αλλο τόπικ: TV italiana..)

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
είχε κάποιος την τύχη να δει την εκπομπή του Carlo Conti, i migliori anni? αναζητήστε και την εμφάνιση του Ντέμη Ρούσσου..(αλλο τόπικ: TV italiana..)

Διαβάζοντας το μηνυμά σου θυμήθηκα αυτό το εκπληκτικό τραγούδι!!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ένα τραγούδι του Decrescenzo που άλλαξε την πορεία του ναπολιτάνικου τραγουδιού, έφερε μια μικρή επανάσταση, βάζοντας το στα κλαμπ της εποχής και κάνοντάς το πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο. απολαύστε την πρώτη εκδοχή που ηχογραφήθηκε από τον αξέχαστο Ρωμαίο τραγουδιστή Claudio Villa (άλλη μεγάλη μορφή του ρωαμικού τραγουδιού..)

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
SAMION παιδι μου , κατι πιο προχω δεν βρηκες ????

Χαθηκε ο RAMAZOTTI που ειναι και ΘΕΟΣ σε πιο συγχρονη εκδοση ???? Το cd του best of για να το βρω οταν πρωτοκυκλοφορησε μονο πολιτικο μεσον δεν εβαλα ???

Αυτον το θειουλη τωρα......που τον ξεθαψες ????

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
SAMION παιδι μου , κατι πιο προχω δεν βρηκες ????

Χαθηκε ο RAMAZOTTI που ειναι και ΘΕΟΣ σε πιο συγχρονη εκδοση ???? Το cd του best of για να το βρω οταν πρωτοκυκλοφορησε μονο πολιτικο μεσον δεν εβαλα ???

Αυτον το θειουλη τωρα......που τον ξεθαψες ????
ειναι η ιστορια του luna rossa που μπορεί να άκουσες από Νταλάρα-Μάριο που έκαναν μεγάλη επιτυχία. δεν έβαλα Parlami d'amore Mariu που είναι παλιο αλλά όχι τόσο διαχρονικό. το luna rossa έχει κάνει άπειρες διασκευές ανά τον πλανήτη και σε πάμπολλες γλώσσες..
κι εγώ ακούω Ramazzotti και ακόμα πιο μοντέρνους μια και για την ιταλική νεολαία θεωρείται παππούς..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ακου και τον.1 αυτής της εβδομάδας από μια άλλη αποκάλυψη του xfactor που τα αστέρια του θα ακούγονται για πολλούς μήνες ακόμα..The Bastard Sons of Dioniso

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom