mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
thanks!
νομίζω Samion ότι πρέπει να κάνουμε και συνάντηση Ιταλόφιλων (άσχετο το ξέρω!!)
Last edited by a moderator:
thanks!
καλή ιδέα..μια που την είχες ας φορτωθείς την αγγαρεία..σκέψου ένα ιταλικό στην Αθήνα, μια ημερομηνία καθημερινή, κάνε ένα νεο τόπικ, το σχετικό ποστ κι όποιος μπορεί ας δηλώσει συμμετοχή ή ας προτείνει κατι άλλο.thanks!
νομίζω Samion ότι πρέπει να κάνουμε και συνάντηση Ιταλόφιλων (άσχετο το ξέρω!!)
προσωπικα οχι, αχ βρε samion ενημερωνε μας για τα καλα πριν και οχι μετα..είχε κάποιος την τύχη να δει την εκπομπή του Carlo Conti, i migliori anni?
οκ. ανοίγω νέο τόπικ σε λίγο..προσωπικα οχι, αχ βρε samion ενημερωνε μας για τα καλα πριν και οχι μετα..
αν μπορεις βεβαια..
είχε κάποιος την τύχη να δει την εκπομπή του Carlo Conti, i migliori anni? αναζητήστε και την εμφάνιση του Ντέμη Ρούσσου..(αλλο τόπικ: TV italiana..)
ειναι η ιστορια του luna rossa που μπορεί να άκουσες από Νταλάρα-Μάριο που έκαναν μεγάλη επιτυχία. δεν έβαλα Parlami d'amore Mariu που είναι παλιο αλλά όχι τόσο διαχρονικό. το luna rossa έχει κάνει άπειρες διασκευές ανά τον πλανήτη και σε πάμπολλες γλώσσες..SAMION παιδι μου , κατι πιο προχω δεν βρηκες ????
Χαθηκε ο RAMAZOTTI που ειναι και ΘΕΟΣ σε πιο συγχρονη εκδοση ???? Το cd του best of για να το βρω οταν πρωτοκυκλοφορησε μονο πολιτικο μεσον δεν εβαλα ???
Αυτον το θειουλη τωρα......που τον ξεθαψες ????