• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Musica Italiana

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

Eνα πολυ αγαπημενο Ιταλικο τραγουδι.....στην εποχη του κοντεψε να αντικαταστησει τον Ιταλικο εθνικο υμνο.... εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ:clap::clap::clap:

Last edited by a moderator:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Παλερμο και Combomastas..

neraida

Member
samion νομιζω οτι η ιταλικη γλωσσα δεν ταιριαζει με τετοιου ειδους μουσικη.. γνωμη μου τωρα ε?? απλα νομιζω οτι και αυτοι εχουν επηρεαστει και εχουν υιοθετησει αυτο το στυλ χωρις να ταιριαζει ομως!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

Αntriano Celentano
Quello che non ti ho mai detto, veramente quello che tu sei per me........
Αυτο που δεν σου εχω πει ποτε, στα αληθεια τι εισαι για μενα......

καπως ετσι αρχιζει η υπεροχη μπαλαντα του Andriano Celentano(αν το εχω καταλαβει σωστα) που για πολλους ειναι ο Φρανκ Σινατρα της Ιταλιας

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
samion νομιζω οτι η ιταλικη γλωσσα δεν ταιριαζει με τετοιου ειδους μουσικη.. γνωμη μου τωρα ε?? απλα νομιζω οτι και αυτοι εχουν επηρεαστει και εχουν υιοθετησει αυτο το στυλ χωρις να ταιριαζει ομως!!
Νeraida συμφωνω μαζι σου απολυτα,χαλια μαυρα το ιταλικο hip - hop δεν ταιριαζει και στην αισθητικη τους, εχει τοσους ΘΕΟΥΣ :love2:η Ιταλια,( βλεπε RAMMAZOTI, FERRO κ.λ,π) εκεινα τα ξεπουπουλιασμενα τι το θελανε το τραγουδι.....:bash:

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Δύο απο τις καλύτερες φωνές της Ιταλίας!!!

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Μήπως είδε κανείς το X-Factor 2?Νικητής ο Matteo Becucci!Εδώ, την βραδιά του μεγάλου τελικού σε ένα ντουέτο με τον Riccardo Cocciante, Margherita!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μήπως είδε κανείς το X-Factor 2?Νικητής ο Matteo Becucci!
ναι το ειδα. μεγαλη ακροαματικοτητα.
ωραιος ο Matteo. ήταν ο καλύτερος.
προτιμούσα τους Farias αν και επαιζαν με το ιδιαιτερο λατιν στυλ τους. εδω στο bocca di rosa του De Andre. φοβερο στιχο το τραγουδι!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ποιος θυμάται τους κιτς Ricchi e Poveri από την (συνολικά κιτς) δεκαετία του '80? το τραγούδι που αναστήθηκε από τις στάχτες του μέσα από τη διαφήμιση του parmigiano..(βλ. θέμα ιταλικά σπότ)

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Μιας και ξεκίνησα να γράφω την πρώτη μου ταξιδιωτική ιστορία όπου πέρα όλων των άλλων σκοπεύω να σας δώσω μια γεύση απο ωραία πιάτα και γλυκά που απόλαυσα στο Νότο,σας αφιερώνω το παρακάτω τραγούδι,έτσι ν ανέβουμε και λίγο!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom