• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Musica Italiana

varioAthens

Member
Sorry που μπαίνω σφήνα μιας και δεν είμαι μέλος -μήπως θα έπρεπε τελικά με τη λατρεία που έχω στην ιταλική κουζίνα, μουσική κι αφού έχω και ολόκληρο πτυχίο ιταλικών (αμ πώς :haha:) - θα ήθελα να αναφέρω (δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί ήδη, είναι και τόσες σελίδες θέμα) το εκπληκτικό: Non ti scordar mai di me -Giusy Ferreri.

Last edited by a moderator:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Sorry που μπαίνω σφήνα μιας και δεν είμαι μέλος (δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί ήδη, είναι και τόσες σελίδες θέμα)
οι Ιταλόφιλοι είναι φιλόξενοι, καλώς ήρθες και να γίνεις και μέλος..
και ευχάριστα ξανα (στην 3η σελίδα ηταν..) ακούω το τραγούδι της περσινής νικήτριας του Χ factor που έμεινε τόσο καιρό στο ν. 1. Super Giusy. άκουσε τις διασκευές της. τρέλα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
δειτε τη πώς "απογειώνει" με την ιδιαίτερη φωνή της ένα τραγούδι 41 ετών της Caselli..

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
ευχαριστώ Samion που το ανέβασες, μιας κι εγώ δεν είχα χρόνο χθες να ασχοληθώ! Η κοπέλα έχει απλά φωνάρα!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ευχαριστώ Samion που το ανέβασες, μιας κι εγώ δεν είχα χρόνο χθες να ασχοληθώ! Η κοπέλα έχει απλά φωνάρα!!
και εντυπωσιακή η ιστορία της.από ταμείο σουπερ μαρκετ στο ν.1 του ιταλικου τοπ τεν για μήνες..όχι βέβαια ότι συγκρίνεται η ιστορία της με την αγγλίδα συνάδελφο του αγγλικού "xfactor'. απίστευτη! και πανέμορφη...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
από το Παλέρμο νομίζω είναι, ή κάνω λάθος?
γεννήθηκε εκεί και για δουλειά στα βόρεια. η συνηθισμένη θλιβερή ιστορία που κατατρέχει το νότο τις τελευταίες δεκαετίες.

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
να σε ρωτήσω κάτι Samion.. Gaetana τι σημαίνει που είναι ο τίτλος του cd?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
να σε ρωτήσω κάτι Samion.. Gaetana τι σημαίνει που είναι ο τίτλος του cd?
Giusy Ferreri

From Wikipedia,

Giusy Ferreri
Background informationBirth nameGiuseppa Gaetana FerreriAlso known asGaetanaBornApril 17, 1979 (1979-04-17) (age 30)http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_BMGGiusy Ferreri (born 17 April 1979 in Palermo, Italy), real name Giuseppa Gaetana Ferreri, is an Italian singer and songwriter

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom