• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Musica Italiana

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
κι εγώ ακούω Ramazzotti και ακόμα πιο μοντέρνους μια και για την ιταλική νεολαία θεωρείται παππούς..
Παππους ο RAMAZZOTI ????? ΗΜΑΡΤΟΝ....ξερεις πολλους 47ρηδες να του μοιαζουν,??

ο νεος ειναι ωραιος ο παλιος ειναι αλλιως....εχει και μια χαρακτηριστικη φωνη που κανει τη διαφορα..
Τον Ιανουαριο βρεθηκα Αθηνα στο TIERA ενα πολυ συμπαθητικο καφε στην Ερμου με μια φιλη, και ειχε μονο Ιταλικη μουσικη παλια κομματια.....απο RAFAELLA KARRA με το τραγουδι a far l'amore comitsia tu. μεχρι ANDRIANO TSELENTANO και το ancora vivo λες να ηταν δικος μας ???? αλλα δεν ημουν στο φορουμ τοτε αγνοουσα την υπαρξη του...

Παντως ο D.Z σιγουρα θα ηταν στο φορουμ γιατι αν και πιτσιρικι απο διαχρονικα τραγουδια ήξερε αρκετα....

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
..Κι έλεγα ποιον έχουμε ξεχάσει...

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
άλλο ένα τραγούδι που δίνει ρεσιτάλ η Giussi.. δεν χορταίνω να ακούω τη φωνή της!

Last edited by a moderator:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αγαπημένο τραγούδι που άκουσα χτές live...
live?!! για δώσε συντεταγμένες, εκτός αν ήταν private live..
για άκούστε το τραγούδι για το Abruzzo. 56 ιταλοί τραγουδιστές!!!! άσκηση: αναγνωρίστε τους! όποιος ανaγνωρίσει τους περισσότερους κερδίζει εισιτήριο για συναυλία του Vasco Rossi...

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Όχι δεν ήταν private live...Σαββάτο βράδυ Tonino Carotone!Τέλειος!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
για 2η συνεχή εβδομάδα στο ν.1 το νέο single του Eros..προς τέρψιν της rethimno...
υπενθυμίζω ότι το νέο του αλμπουμ Ali e radici βγαίνει 22/5..

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
να σας δωσω κι εγω ενα που μου αρεσει?;)

Dafni

Member
live?!! για δώσε συντεταγμένες, εκτός αν ήταν private live..
για άκούστε το τραγούδι για το Abruzzo. 56 ιταλοί τραγουδιστές!!!! άσκηση: αναγνωρίστε τους! όποιος ανaγνωρίσει τους περισσότερους κερδίζει εισιτήριο για συναυλία του Vasco Rossi...

λοιπόν ξεκινάω τις μαντεψιές

afterhours,claudio baglioni,franco battiato,baustelle, samuele besani,bluvertigo,luca carboni
χι χι χι .....εντάξει έχω το cd δίπλα στο πληκτρολόγιο ......δεν κερδίζω ε;
το συγκεκριμένο τραγούδι έπαιζε συνέχεια στα ραδιοφωνα....τα έσοδα διατίθονται για την ανακατασκευή του conservatorio "alfredo casella και του teatro dell'aquilla.
Το cd εκτός από τραγούδι έχει και την ορχηστρική του εκτέλεση κάθώς και το βιντεοκλιπ.Αν πάτε στην Ιταλία πάρτε το.....(κόστος 5ευρώ)

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
για 2η συνεχή εβδομάδα στο ν.1 το νέο single του Eros..προς τέρψιν της rethimno...
υπενθυμίζω ότι το νέο του αλμπουμ Ali e radici βγαίνει 22/5..

Σαμιον εχω πεσει ηδη σε κωμα.....χαιρομαι που συμφωνω με ολους τους ιταλους εκτος απο εσενα για το ν1 που θα ειναι για πολυ καιρο ...

Σε ευχαριστω πολυ ..:clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom