• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Alpha bank bonus

giannis228

Member
Δεν νομιζω οτι φερονται σαν ευαγες ιδρυμα, να δινουν ποντους γιατι κοβουν επιτοκια.
Θα δειξει, εγω κλειδωσα αυτο το επιτοκιο τωρα για 6 μηνες γιατι δεν εχω ικανοτητα προβλεψης. Μεχρι να δω πως κυλαει το απιστευτα γενναιοδωρο προγραμμα επιβραβευσης αλλης τραπεζας στην Aegean χωρις να σου δεσμευουν ποσα για μηνες με ελαχιστο τοκο.
συνηθως ετσι κανουν στην αρχη για να μην φανει τοσο αρνητικο στον κοσμο ! ποιο προγραμμα ειναι γενναιοδωρο ? της εθνικης?

adiaforos

Member
Δεν νομιζω οτι φερονται σαν ευαγες ιδρυμα, να δινουν ποντους γιατι κοβουν επιτοκια.
Θα δειξει, εγω κλειδωσα αυτο το επιτοκιο τωρα για 6 μηνες γιατι δεν εχω ικανοτητα προβλεψης. Μεχρι να δω πως κυλαει το απιστευτα γενναιοδωρο προγραμμα επιβραβευσης αλλης τραπεζας στην Aegean χωρις να σου δεσμευουν ποσα για μηνες με ελαχιστο τοκο.
Δίνουν διπλούς με προωθητικές ενέργειες και αφού δεν έπαιξε τέτοια ενέργεια την περίοδο της 28ης Οκτωβρίου, όπως συνηθίζουν, θα παίξει -σχεδόν- σίγουρα μέχρι τέλους του έτους. Και υπάρχει μια παρανόηση με τα ιδρύματα, πάντα στοχεύουν στη μεγιστοποίηση του κέρδους, ασχέτως αν αυτό αφορά κάποιον κοινωφελή σκοπό.

paefstra

Member
συνηθως ετσι κανουν στην αρχη για να μην φανει τοσο αρνητικο στον κοσμο ! ποιο προγραμμα ειναι γενναιοδωρο ? της εθνικης?
Ετσι κανουν στις προωθητικες ενεργειες, αυτο εχω δει.
Ναι Εθνικη, μοιραζει 20ευρες σαν πετσετακια, οποτε μειωνεται η εξαρτηση απο τα bonus.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πότε βγαίνει συνήθως προσφορά για κρατήσεις εισιτηρίων με εξαργύρωση λιγότερων πόντων της Άλφα;

pan82

Member
Πότε βγαίνει συνήθως προσφορά για κρατήσεις εισιτηρίων με εξαργύρωση λιγότερων πόντων της Άλφα;
Πέρσι είχε βγάλει στα μέσα Οκτώβρη προσφορά για μίσους πόντους. Τώρα έβγαλε τον Ιούλιο οπότε αν δε βγάλει τώρα κάτι στη black Friday θα πάει από το νέο χρόνο θεωρω.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ετσι κανουν στις προωθητικες ενεργειες, αυτο εχω δει.
Ναι Εθνικη, μοιραζει 20ευρες σαν πετσετακια, οποτε μειωνεται η εξαρτηση απο τα bonus.
Πως ακριβώς θα σωθεί κάποιος με κουπόνι 20€ όταν το εισιτήριο της Aegean με βαλίτσα πήγαινε έλα π.χ για Παρίσι ή Βρυξέλλες κοστίζει πάνω από 300 € (για απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη);
Εξαργυρώνει 32.000 πόντους ή αν το κλείσει σε περίοδο προσφοράς με τους μισούς πόντους και πληρώνει φόρους 65 € και δεν ψάχνει κουπόνια.
Αυτά τα 20ευρα πετσετάκια της Εθνικής μόνο η εφαρμογή next για νέους τα μοιράζει;
Γιατί στην άλλη εφαρμογή της Εθνικής δεν βρήκαμε τίποτα...
Πάντως εκεί που πετούσα τους πόντους σε εξαργυρώσεις ΑΒ, μετά από κάτι εξαργυρώσεις σε πτήσεις σε ακριβούς προορισμούς άρχισα να τους εκτιμάω περισσότερο!!
Τολμώ να πω ότι πλέον έχω εθιστεί στην συγκέντρωση τους με κάθε πρόσφορο τρόπο... 😇🙃

paefstra

Member
Πως ακριβώς θα σωθεί κάποιος με κουπόνι 20€ όταν το εισιτήριο της Aegean με βαλίτσα πήγαινε έλα π.χ για Παρίσι ή Βρυξέλλες κοστίζει πάνω από 300 € (για απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη);
Εξαργυρώνει 32.000 πόντους ή αν το κλείσει σε περίοδο προσφοράς με τους μισούς πόντους και πληρώνει φόρους 65 € και δεν ψάχνει κουπόνια.
Αυτά τα 20ευρα πετσετάκια της Εθνικής μόνο η εφαρμογή next για νέους τα μοιράζει;
Γιατί στην άλλη εφαρμογή της Εθνικής δεν βρήκαμε τίποτα...
Πάντως εκεί που πετούσα τους πόντους σε εξαργυρώσεις ΑΒ, μετά από κάτι εξαργυρώσεις σε πτήσεις σε ακριβούς προορισμούς άρχισα να τους εκτιμάω περισσότερο!!
Τολμώ να πω ότι πλέον έχω εθιστεί στην συγκέντρωση τους με κάθε πρόσφορο τρόπο... 😇🙃
Μα τα ακριβα εισιτηρια τα κλεινω με μιλια.
Τα φθηνα του 50ρικου πεφτουν στα 30 χωρις να φαω bonus.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μα τα ακριβα εισιτηρια τα κλεινω με μιλια.
Τα φθηνα του 50ρικου πεφτουν στα 30 χωρις να φαω bonus.
50αρικο σε πτήση της Aegean;
Μιλάς για πτήσεις Αθήνα Θεσσαλονίκη; Γιατί μόνο οι φόροι μονής διαδρομής είναι τουλάχιστον 25€, οπότε ούτε εμείς θα εξαργυρώσουμε 10.000 πόντους για να γλυτώσουμε 35 €...
Για τα 20ευρα πετσετακια της Εθνικής θα μας πεις πως τα βρίσκεις;
Για να κάνουμε συγκρίσεις ανταποδικότητας προγραμμάτων και καρτών τραπεζών θα πρέπει να ξέρουμε εάν μιλάμε για πάγιες προσφορές ή ανταμοιβές ή για τυχαία κουπόνια 20ευρα προσέλκυσης νέων πελατών έναντι έκδοσης νέας κάρτας π.χ. χρεωστικής ή prepaid.

paefstra

Member
50αρικο σε πτήση της Aegean;
Μιλάς για πτήσεις Αθήνα Θεσσαλονίκη; Γιατί μόνο οι φόροι μονής διαδρομής είναι τουλάχιστον 25€, οπότε ούτε εμείς θα εξαργυρώσουμε 10.000 πόντους για να γλυτώσουμε 35 €...
Για τα 20ευρα πετσετακια της Εθνικής θα μας πεις πως τα βρίσκεις;
Για να κάνουμε συγκρίσεις ανταποδικότητας προγραμμάτων και καρτών τραπεζών θα πρέπει να ξέρουμε εάν μιλάμε για πάγιες προσφορές ή ανταμοιβές ή για τυχαία κουπόνια 20ευρα προσέλκυσης νέων πελατών έναντι έκδοσης νέας κάρτας π.χ. χρεωστικής ή prepaid.
Κλεισαμε Οσλο Αθηνα για Ιουλιο του 2025 με 52 ευρω το ατομο.
Και Παρισι Αθηνα Αυγουστο 61 το ατομο. Καθαρες τιμες χωρις κουπονια. Ακομη εχει με 61 ευρω το Παρισι Αθηνα. Πολλες μακρινες πτησεις ειναι του 50ρικου και δεν αξιζει να μαζευει καποιος bonus οταν μπορει να περναει 20ευρο κωδικο και να πεταει με 30 ευρω.
Η εφαρμογη επιβραβευσης της Εθνικης Next δινει σε οποιον εχει λογαριασμο ενα 20ευρο κωδικο εκπτωσης με 0,05 ευρω κοστος αγορας. Εχω παρει 2 κωδικους σε 2 μηνες. Λογικα θα παρω 12 κωδικους σε 12 μηνες αν συνεχιστει. Λογαριασμο, οχι πιστωτικη.
Δεν τρωω bonus για τα φθηνα εισιτηρια.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.634
Μέλη
39.373
Νεότερο μέλος
zacharaki